• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

kızlar 33. haftadayım sizce bu haftasonu 2 günlüğüne eşimin memleketine gidip gelsek sıkıntı olur mu? çok mu yorulurum 6 saatlik yol ve 2-3 defa mola veriyoruz??

Canım bizde şuan eşimin memleketindeyiz doktorum 2 saatte bir mola verip 15 dk yürüyün bir sıkıntı olmaz dedi sen yinede doktorundan onay alıp öyle git bir sey olmaz Allahın izniyle

image.jpeg
İstediğim tarz geceliği ve sabahlığı buldum . 1 tanede pijama takımı almam gerekiyor .

Kizlar uyku duzeniniz nasil ben cok uyumaya basladim ya acaba hamilelik uyku yapar mi?
Yapar yapmaz olur mu bende 2. Ve 3. Ayimda aşırı derecede uykuya eğilim vardı sonra öğrendim ki kansızlık varmış kan degerlerim çok düşük hala ama fazla uyku yapmıyor suan 33. Haftadayim kendimi uykuya hazırlayıp uzanirsam hemen uyuyakaliyorm ama onu da gece bir o yana bir bu yana dönüp rahat uyuyamama yoruyorum...

Kızlar benim bacagıma her sabah kramp giriyo canımdan can gidiyor yaa ilacımı da iciyorum ama fayda etmiyo sanırım size de oluyor mu

Benim kalça kemiği më oluyordu 20. Haftalarda magnezyum içiyorum ufak bi kramp olsa şuan bir şikayetim yok bi doktoruna sor istersen canım...

selam az önce doktora gittim 1900 olmuş 33.hafatdayım boya gidiyor dedı , fl boyu 62.30 çıktı yani 44 cm 11 günde 150 gr almış yavrucağım korktum sordum varmı herhangi birsey hocam dedım hyır normal dıyor . bu haftalarda genelde 2 veya 2.100 gr oluyor nette baktımda ınş sıkıntı yoktur.. fl boyu gerilememiş çok şükür..

Benim kalça kemiği më oluyordu 20. Haftalarda magnezyum içiyorum ufak bi kramp olsa şuan bir şikayetim yok bi doktoruna sor istersen canım...

ve ,işin garibi 1 hafta önce ben başka doktora gıttım onda 1920 ölçmüştü tabı bırsey demedım doktoruma başka yere gittim fln her cıhaz farklı ölçüyor bence,, şimdi o doktora gitsem 2 çıkar ama kendı doktorumda 10 gun önce 1730, şimdi 1880 aayy gecsın gıtsın şu haftalar

Kızlar bu analık geçici iş görememezlik ödenekleri asgari ücretli de 4099TL'yi buluyormuş, yalnız kafama takılan bunu tüm sigortalılar alıyor değil mi? Yani raporlu olduğumuzda sonuçta sgkyı yine yatırıyor iş veren ve maaşlarımız da yatıyor. Prim gün kaybımız ya da maaş alamama durumu söz konusu değil... Bu yüzden kafam karıştı yani ben hem maaşımı alacağım, hem de rapor bitiminde paramı değil mi?

Başvuruda da sanırım birşey yapmıyoruz çünkü işyeri sgk ya raporu bildirdiği için otomatik olarak işleme alıyorlar değil mi? Aramızda muhasebeci varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim...

Benim sezeryan oldu ama çatlağım oldu bununla da pilates yaparak düzeltmeye çalışıyorum. Bir anda gidecek birşey değil. Ama çok büyük oranda azalma var.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 33
Back