- 23 Temmuz 2014
- 836
- 341
- 73
ben bakmadım hiç onlara canım. sende çok takılma. doktor normal diyorsa stres yapma kendine. çok kilolu olmasıda iyi değil.
inş cnm takmamaya çlaışıyorum bu ara kafam iyi değil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bakmadım hiç onlara canım. sende çok takılma. doktor normal diyorsa stres yapma kendine. çok kilolu olmasıda iyi değil.
kızlar 33. haftadayım sizce bu haftasonu 2 günlüğüne eşimin memleketine gidip gelsek sıkıntı olur mu? çok mu yorulurum 6 saatlik yol ve 2-3 defa mola veriyoruz??
ben hergun maden suyu içmeye calısıyorum içmediğim zman oluyorbenim bacaklarıma kramp giriyor. resmen acıdan bağırıyorum
Yapar yapmaz olur mu bende 2. Ve 3. Ayimda aşırı derecede uykuya eğilim vardı sonra öğrendim ki kansızlık varmış kan degerlerim çok düşük hala ama fazla uyku yapmıyor suan 33. Haftadayim kendimi uykuya hazırlayıp uzanirsam hemen uyuyakaliyorm ama onu da gece bir o yana bir bu yana dönüp rahat uyuyamama yoruyorum...Kizlar uyku duzeniniz nasil ben cok uyumaya basladim ya acaba hamilelik uyku yapar mi?
Benim kalça kemiği më oluyordu 20. Haftalarda magnezyum içiyorum ufak bi kramp olsa şuan bir şikayetim yok bi doktoruna sor istersen canım...
Benim kalça kemiği më oluyordu 20. Haftalarda magnezyum içiyorum ufak bi kramp olsa şuan bir şikayetim yok bi doktoruna sor istersen canım...
maşallah:))Temmuz ikiz bebek annesiyim
benim olmadı canım. ama gögsümde bi kaç çizgi olmuş. geçirecek bi şey yok malesef. beyazlamasını beklicez.kızlar çatlaklarınız oldu mu karnınızda? bu çatlaklar nasıl geçerrr..?
benim randevum cuma günü. beklemedeyim:)günaydın guzel anneler kızlar bebişleriniz kaç kilo ve boyu nasıl