- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
kızlar çatlaklarınız oldu mu karnınızda? bu çatlaklar nasıl geçerrr..?
Ne kullandiniz krem olarakSoldaki doğumdan 6 ay sağdaki doğumdan 8 ay sonra
Bende cuma gidiyorm:) nst ye hic girmedim. Gerekli birsey mi acaba?Benimde randevum haftaya cuma..Nst ye giren oldu mu aranızda kızlar ?
Ne zamandir kullaniyorsun? Bende catlak oldu ama kilo da aldim ondan heralde.Ben 33.haftadayım çok şükür çatlagım olmadı inşallah doguma kadar da olmaz sürekli bebek yağı sürüyorum
Kac kilo aldin cnm? Benim oldu ama kilo aldim ondan da olabilirbenim olmadı canım. ama gögsümde bi kaç çizgi olmuş. geçirecek bi şey yok malesef. beyazlamasını beklicez.
Foto çıkmamış galba krem kullanmadım öZel olarak. Duştan sonra vucud nemlendirici kullanıyorum vucuduma o kadarNe kullandiniz krem olarak
11 kilo canım. aldım bende baya. sen ne kadar aldınKac kilo aldin cnm? Benim oldu ama kilo aldim ondan da olabilir
Ne zamandir kullaniyorsun? Bende catlak oldu ama kilo da aldim ondan heralde.
11 kilo canım. aldım bende baya. sen ne kadar aldın
ben cuma günü giricem gecen hafta kontrolum vardı doktorum bundan sonra her hafta isticem artık dediBenimde randevum haftaya cuma..Nst ye giren oldu mu aranızda kızlar ?
ben girmedim henüzben cuma günü giricem gecen hafta kontrolum vardı doktorum bundan sonra her hafta isticem artık dedi
inşallah canım. ama artık saldım yani. ilk başlarda takıyordum ama baktım önleyemiyorum böyle devamKilon iyiymis valla ben cok aldım ama dısarıdan bakınca hic 13 kilo almıs gibi durmuyorum doguma kadar 70 i geçmem inşallah :))
bende 32. haftadayım 68 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum bayaa aldım. vitamin ilaçları çok kilo aldırıyor heralde.11 kilo canım. aldım bende baya. sen ne kadar aldın
evet 3. ayda başlamak gerekiyırmuş ben geç kaldımmm.Bende 55 tim 68 oldum 3. Aydan sonra kullanmaya başladım hergün bolca sürdüm duşa girerken ve girdikten sonra da kullandım
fotografınızı gördüm. valla çok iyi o zaman kremsiz sadece nemli tutarak çatlaklar önlenebiliyormuş. benm kuru cildim var galiba onun da etkisi vardır.Foto çıkmamış galba krem kullanmadım öZel olarak. Duştan sonra vucud nemlendirici kullanıyorum vucuduma o kadar
10-15 kilo normal canım. evet o ilaçlar bide kabızlık yaptığından kilo aldırıyo. ben 15 gündür demir hapınada başladım. korkuyorum kabız olcam diye. çünkü hemoroid sıkıntısıda var bendebende 32. haftadayım 68 ile hamile kaldım şu an 81 kiloyum bayaa aldım. vitamin ilaçları çok kilo aldırıyor heralde.
ben lierac phytolastil jel kullanıyorum. doktorum önermişti. çok çabuk emiyor vücud. tavsiye ederim. ben şimdi bide eczaneden sıvı vazelin alacağım. onuda duşltan sonra sürcem.fotografınızı gördüm. valla çok iyi o zaman kremsiz sadece nemli tutarak çatlaklar önlenebiliyormuş. benm kuru cildim var galiba onun da etkisi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?