- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
bende 53,5 le hamile kaldım ama o zamanlar düğün telaşesi yüzünden zayıflamıştım :) hamileliğin 2. ayından sonra normale döndüm en son 60 tım eşimle başım dertte hala az yediğime kızıp duruyor.. sizin bebiş kaç gr cinsiyeti ne? :)Kızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))
bende 53,5 le hamile kaldım ama o zamanlar düğün telaşesi yüzünden zayıflamıştım :) hamileliğin 2. ayından sonra normale döndüm en son 60 tım eşimle başım dertte hala az yediğime kızıp duruyor.. sizin bebiş kaç gr cinsiyeti ne? :)
merhaba kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı şeker yüklemesi yaptırdık sonuc gayet iyi. kızım da 823 gr 32 cm
bugun 25+0 canım 26 ya girdik yani:)merhaba kızlar cumartesi günü kontrolüm vardı şeker yüklemesi yaptırdık sonuc gayet iyi. kızım da 823 gr 32 cm
b
bugun 25+0 canım 26 ya girdik yani:)
Henüz cinsiyetini öğrenemedik...ayda bir kontrollerimm var bu ay öğrenince başlayacam inşallahGünaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
Henüz cinsiyetini öğrenemedik...ayda bir kontrollerimm var bu ay öğrenince başlayacam inşallah
merhabaa:) bizde ufaktan başladık. park yatak kanguru falan aldıkGünaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
canım park yatakta önerceğin marka var mı ben de onu araştırıyorum amamerhabaa:) bizde ufaktan başladık. park yatak kanguru falan aldıkF
ben kraft aldım canım. fiyatı uygun ve kaliteli duruyorcanım park yatakta önerceğin marka var mı ben de onu araştırıyorum ama
çok teşekkürler canım bakayım ben de onlara:)ben kraft aldım canım. fiyatı uygun ve kaliteli duruyor
Bn bugun bebegim icin ilk defa biseyler aldim. Hastane cikisi ve bikac tulum :) ins giydirmek de nasip olur.Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
Besigini, arabasini ve gardropunu son ayda almayi dusunuyorum bn. Su an para biriktiriyorum :)Bende pusetini aldim. Hedef sepet beşikte; ) pembe cibinlikli istiyom ,)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?