Temmuz anneleri

Kızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))
bende 53,5 le hamile kaldım ama o zamanlar düğün telaşesi yüzünden zayıflamıştım :) hamileliğin 2. ayından sonra normale döndüm en son 60 tım eşimle başım dertte hala az yediğime kızıp duruyor.. sizin bebiş kaç gr cinsiyeti ne? :)

Benim erkek canım 696 gr dedi doktor

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
Henüz cinsiyetini öğrenemedik...ayda bir kontrollerimm var bu ay öğrenince başlayacam inşallah

Bende pusetini aldim. Hedef sepet beşikte; ) pembe cibinlikli istiyom ,)

Bn bugun bebegim icin ilk defa biseyler aldim. Hastane cikisi ve bikac tulum :) ins giydirmek de nasip olur.
Bi yerden baslamak lazim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…