How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz anneleri

Biz beşiğini bezini deterjanını bir kaç tulumunu aldık :) Gerisini benden başka herkes yapıyor. Anneanne babaanneler :)

Bende bebegimin kıyafetlerini aldım kızlar sadece hastane cıkış seti ve kozmetik ürünleri kaldı bu ay başında alıcaz insallah..En son kendime alısveris yapmayı planlıyorum pijama takımı vs..

Bende kendime isyeri ve dugun icin hamile tunikleri aldim cok tuhaf hissediyorum onlari giyince. Bakislar degisti karnim iyice belirgin artik yürüyüşünde ayni penguen gibi:KK66: ama ben ve kızım halimizden cooook memnunuz :KK66:) cok şükür Rabbime

Bende kendime isyeri ve dugun icin hamile tunikleri aldim cok tuhaf hissediyorum onlari giyince. Bakislar degisti karnim iyice belirgin artik yürüyüşünde ayni penguen gibi:KK66: ama ben ve kızım halimizden cooook memnunuz :KK66:) cok şükür Rabbime

Ne güzel yaa benim hamile oldugum hala anlasılmıyor galiba göbekli gibiyim..Fazla büyümedi karnım :( bende büyüsün istiyorum :( 24+4 oldum tam ne zaman büyürki acaba normalde cok zayıfım ondan mı çıkmadı :/

Ne güzel yaa benim hamile oldugum hala anlasılmıyor galiba göbekli gibiyim..Fazla büyümedi karnım :KK43: bende büyüsün istiyorum :KK43: 24+4 oldum tam ne zaman büyürki acaba normalde cok zayıfım ondan mı çıkmadı :/
Benimkide cok cikti ya 8.9.ayda ne yapacam bilmiyom vucudda degisen yok karnim balon gibi ;) ben 57 kiloydum sisman sayilmazdim sen kac kiloydun

Cok ilginc bayagi cikmasi lazim denekki senin ic karin gendmis. Bizde irsi sanırım tum kardesler kocaman karınla dogurdu :KK66:

Ne güzel :)) Aman bebişler saglıklı olsun da :) Ayy kızlar şimdide kasıgıma bir agrı girse korkuyorum erken dogum belirtisimidir diye ben mi cok evhamlanıyorum acaba ya,Sanırım doguma kadar bu endişeler hic gitmiyor :(

Bel ağrısı en bastan beri var ama 2 gündür kasigimda ağırlık var ve kızım cok hareketli. Disardan görenler karnin asagida erken doğuracan sen diyolar.. Doktor randevumda 2 hafta sonra. Ilk is bunu sormak olacak.

Bel ağrısı en bastan beri var ama 2 gündür kasigimda ağırlık var ve kızım cok hareketli. Disardan görenler karnin asagida erken doğuracan sen diyolar.. Doktor randevumda 2 hafta sonra. Ilk is bunu sormak olacak.

Canım ne alaka millete bakma sen en iyisi dedigin gibi doktoruna sor.Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla vaktinde kucagımıza almayı nasip etsin Amin

Kızlar bu bebişin ihtiyacları hiiic bitmiyor bitecek gibide degil allah kocalarımıza bereketli kazanclar versin :-)

kızlarr benim boğazlarım acıyorr kulaklarıma vuruyor ağrısı ve burnum kulağım tıkandı başım ağrıyor napmalıyım sizce? yarın doktora gideceğim. gebelikte enfeksiyon geçirmiştim infex adında antibyotik yazmıştı doktorum ondan aldım iki tane doktora sormadan :( sizler ne önerirsiniz?

kızlarr benim boğazlarım acıyorr kulaklarıma vuruyor ağrısı ve burnum kulağım tıkandı başım ağrıyor napmalıyım sizce? yarın doktora gideceğim. gebelikte enfeksiyon geçirmiştim infex adında antibyotik yazmıştı doktorum ondan aldım iki tane doktora sormadan :KK43: sizler ne önerirsiniz?

Canım bence kendi doktorunu ara yinede ona bi sor gecmis olsun bu ara herkes hasta zaten

Ben tetenoz oldum 1 doz. 5 doz oluyomus 2si hamileyken 3u dogurunca. Ama ben 2.yi olmayacam

Back