- 22 Ocak 2015
- 360
- 73
- 18
bir an önce temmuz gelseee :)))Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir an önce temmuz gelseee :)))Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Alısverise başladınız mı ? çogu gitti azı kaldı hergün gebelik takvimimi acıp sabırsızlıkla okuyorum :)
bir an önce temmuz gelseee :)))
Bende kendime isyeri ve dugun icin hamile tunikleri aldim cok tuhaf hissediyorum onlari giyince. Bakislar degisti karnim iyice belirgin artik yürüyüşünde ayni penguen gibi ama ben ve kızım halimizden cooook memnunuz ) cok şükür Rabbime
Benimkide cok cikti ya 8.9.ayda ne yapacam bilmiyom vucudda degisen yok karnim balon gibi ben 57 kiloydum sisman sayilmazdim sen kac kiloydunNe güzel yaa benim hamile oldugum hala anlasılmıyor galiba göbekli gibiyim..Fazla büyümedi karnım bende büyüsün istiyorum 24+4 oldum tam ne zaman büyürki acaba normalde cok zayıfım ondan mı çıkmadı :/
Benimkide cok cikti ya 8.9.ayda ne yapacam bilmiyom vucudda degisen yok karnim balon gibi ben 57 kiloydum sisman sayilmazdim sen kac kiloydun
Cok ilginc bayagi cikmasi lazim denekki senin ic karin gendmis. Bizde irsi sanırım tum kardesler kocaman karınla dogurduBende 55 ile hamile kaldım simdi 61 im.
Cok ilginc bayagi cikmasi lazim denekki senin ic karin gendmis. Bizde irsi sanırım tum kardesler kocaman karınla dogurdu
Bel ağrısı en bastan beri var ama 2 gündür kasigimda ağırlık var ve kızım cok hareketli. Disardan görenler karnin asagida erken doğuracan sen diyolar.. Doktor randevumda 2 hafta sonra. Ilk is bunu sormak olacak.
kızlarr benim boğazlarım acıyorr kulaklarıma vuruyor ağrısı ve burnum kulağım tıkandı başım ağrıyor napmalıyım sizce? yarın doktora gideceğim. gebelikte enfeksiyon geçirmiştim infex adında antibyotik yazmıştı doktorum ondan aldım iki tane doktora sormadan sizler ne önerirsiniz?
Bende olmadım doktorum gerekli olmadığını söyleditetanoz aşısı olan var mı kızlar ben daha aşı filan olmadım
Ben tetenoz oldum 1 doz. 5 doz oluyomus 2si hamileyken 3u dogurunca. Ama ben 2.yi olmayacam