- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
canm bende 4 haftada bir gidiyorum bazen dayanamayıp 3. haftada çalıyorum doktorun kapısını:) 30. haftadan sonra 2 haftaya indirebilirler bence sormak lazım.Kızlar randevularınız ne zaman benim bu ayın 25 i.Acaba bu randevudan sonra doktorum 2 haftaya düşürür mü bilginiz varmı ? Ben 4 hafta üzerine gidiyorum da..
Doktorum bana 28. haftadan sonra daha sık geleceksin ayda bir değil 2-3 haftada bir dedi.canm bende 4 haftada bir gidiyorum bazen dayanamayıp 3. haftada çalıyorum doktorun kapısını:) 30. haftadan sonra 2 haftaya indirebilirler bence sormak lazım.
Calistigim icin mecburen yuruyorum bn :)Günaydın hanımlarrrrr. Egzersiz yada yürüyüş yapıyor musunuz ben yapamıyorum sürekli oturuyorum.Birde normal doğum istiyorum.aslında yürümek istiyorum ama haftada bir anca o bazen.
Masa başında çalışıyorum akşam eve yuruyorum ama ev yakın yeterli olmuyor. artık havalar güzel biraz daha yürümeye gayret edeceğim tabi.yoksa bacaklarım kalçam ağrıyor.Calistigim icin mecburen yuruyorum bn :)
Bnce bi saglik sorunun yoksa acik havada biraz yuruyus yapabilirsin
her gün en az 2 saat yürüyorum evle iş arası uzak. birde iş yerinde de ayaktayım öğretmenim ders anlatırken ister istemez sınıf içinde yürüyorum.eve gelince işler yemek bulaşık derken egzersize vakit kalmıyorr canm zor atıyorum kendimi yatağa :)Günaydın hanımlarrrrr. Egzersiz yada yürüyüş yapıyor musunuz ben yapamıyorum sürekli oturuyorum.Birde normal doğum istiyorum.aslında yürümek istiyorum ama haftada bir anca o bazen.
Benimkide 15 inde. Bende merak ediyordum bunu soracam inşallah. Bu arada sirin beşigini aldik esimle cok surun yaa. Baktikca tuhaf oluyom ;Kızlar randevularınız ne zaman benim bu ayın 25 i.Acaba bu randevudan sonra doktorum 2 haftaya düşürür mü bilginiz varmı ? Ben 4 hafta üzerine gidiyorum da..
Günaydın hanımlarrrrr. Egzersiz yada yürüyüş yapıyor musunuz ben yapamıyorum sürekli oturuyorum.Birde normal doğum istiyorum.aslında yürümek istiyorum ama haftada bir anca o bazen.
epidural belden uygulanan bir anestezi anne her şeyin farkında fakat ağrı hissetmiyor.Normal doğum da sezeryan de olabiliyor.epidural doğum yanı ağrısız normal doğummu kızlar :)
epidural doğum yanı ağrısız normal doğummu kızlar :)
Normal istiyorum ters gelmezsse. Buhun bi eleman esi normal dogum yaptı 3kilo800 grmasallah... ama azcik dikişi varmis
Normal istiyorum ters gelmezsse. Buhun bi eleman esi normal dogum yaptı 3kilo800 grmasallah... ama azcik dikişi varmis
Döner daha cok dönermis bizim yaramazlarKızlar benim bebegim ters duruyo hep acaba son haftalara dogru döner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?