How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Temmuz anneleri

bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.

Merhaba Canım

Banada ense normal ama test sonucuma göre öyle dediler. Bende allaha Tevekkül ettim bekliyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben renkliye girecektim vazgeçtim. Ne söylerse söylesin yapacak birşey yokki. Bekleyip göreceğiz inşallah.

bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.

içini ferah tut canım Allah büyük sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah bebeğini kucağına

çalışan bayanlarr var mı aranızdaa.. yemek işini napıyorsunuz lütfeen fikir verin bana :KK43: hiç vaktim kalmıyor bazen dışardan yiyorum abur cubur şeyler ve rahatsız oluyorum güvenemediğim için :KK43: siz neler yapıyorsunuzz?
bende çalışıyorum canım dışardan yemek istemiyorum evden yapıp getiriyorum bişiler yapamadığım zamanlarda da ev yemeği yapan yerlerden yemeye çalışıyorum. abur cubur cok fazla yıyordum aralarda ama bıraktım artık cok kılo aldım :( hurma, kuru üzüm, cevız, kayısıdan bi poşet yaptım kendıme onları yıyorum artık canım bişiler istedikçe

çalışan bayanlarr var mı aranızdaa.. yemek işini napıyorsunuz lütfeen fikir verin bana :KK43: hiç vaktim kalmıyor bazen dışardan yiyorum abur cubur şeyler ve rahatsız oluyorum güvenemediğim için :KK43: siz neler yapıyorsunuzz?
valla çalışıyorum ben de canım akşamdan yapıyorum çoğunda ben tabi ki tek çeşit öyle zorlayıcı değil de daha kolay yemekler oluyor tabi bazen biz de dışardan yiyoruz mecbur:/

bende çalışıyorum canım dışardan yemek istemiyorum evden yapıp getiriyorum bişiler yapamadığım zamanlarda da ev yemeği yapan yerlerden yemeye çalışıyorum. abur cubur cok fazla yıyordum aralarda ama bıraktım artık cok kılo aldım :KK43: hurma, kuru üzüm, cevız, kayısıdan bi poşet yaptım kendıme onları yıyorum artık canım bişiler istedikçe
ben 7 kiloya dayandım resmen:( 5 aydan sonra kilo çok alınır diyolardı. doğruymuş:D

Benfe 57 ile hamile kaldim 62 yim 5 kilo almışım ama kendimi 100 kilo hissediom; ) birde varis belam vardi geri geldi malasef

hayırlı günleriniz olsun :)
şeker yüklemesi yaptırdım bugün hayırlısıyla..

Kızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))

Back