Temmuz anneleri

Merhaba Canım

Banada ense normal ama test sonucuma göre öyle dediler. Bende allaha Tevekkül ettim bekliyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ben renkliye girecektim vazgeçtim. Ne söylerse söylesin yapacak birşey yokki. Bekleyip göreceğiz inşallah.

içini ferah tut canım Allah büyük sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah bebeğini kucağına

bende çalışıyorum canım dışardan yemek istemiyorum evden yapıp getiriyorum bişiler yapamadığım zamanlarda da ev yemeği yapan yerlerden yemeye çalışıyorum. abur cubur cok fazla yıyordum aralarda ama bıraktım artık cok kılo aldım hurma, kuru üzüm, cevız, kayısıdan bi poşet yaptım kendıme onları yıyorum artık canım bişiler istedikçe

valla çalışıyorum ben de canım akşamdan yapıyorum çoğunda ben tabi ki tek çeşit öyle zorlayıcı değil de daha kolay yemekler oluyor tabi bazen biz de dışardan yiyoruz mecbur:/

ben 7 kiloya dayandım resmen 5 aydan sonra kilo çok alınır diyolardı. doğruymuş

Benfe 57 ile hamile kaldim 62 yim 5 kilo almışım ama kendimi 100 kilo hissediom; ) birde varis belam vardi geri geldi malasef

hayırlı günleriniz olsun :)
şeker yüklemesi yaptırdım bugün hayırlısıyla..

Kızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…