bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.
bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.
bende çalışıyorum canım dışardan yemek istemiyorum evden yapıp getiriyorum bişiler yapamadığım zamanlarda da ev yemeği yapan yerlerden yemeye çalışıyorum. abur cubur cok fazla yıyordum aralarda ama bıraktım artık cok kılo aldımçalışan bayanlarr var mı aranızdaa.. yemek işini napıyorsunuz lütfeen fikir verin banahiç vaktim kalmıyor bazen dışardan yiyorum abur cubur şeyler ve rahatsız oluyorum güvenemediğim için siz neler yapıyorsunuzz?
valla çalışıyorum ben de canım akşamdan yapıyorum çoğunda ben tabi ki tek çeşit öyle zorlayıcı değil de daha kolay yemekler oluyor tabi bazen biz de dışardan yiyoruz mecbur:/çalışan bayanlarr var mı aranızdaa.. yemek işini napıyorsunuz lütfeen fikir verin banahiç vaktim kalmıyor bazen dışardan yiyorum abur cubur şeyler ve rahatsız oluyorum güvenemediğim için siz neler yapıyorsunuzz?
ben 7 kiloya dayandım resmenbende çalışıyorum canım dışardan yemek istemiyorum evden yapıp getiriyorum bişiler yapamadığım zamanlarda da ev yemeği yapan yerlerden yemeye çalışıyorum. abur cubur cok fazla yıyordum aralarda ama bıraktım artık cok kılo aldımhurma, kuru üzüm, cevız, kayısıdan bi poşet yaptım kendıme onları yıyorum artık canım bişiler istedikçe
ben 7 kiloya dayandım resmen5 aydan sonra kilo çok alınır diyolardı. doğruymuş
ah aynen ya kocaman göbeğim olduben 7 kiloya dayandım resmen5 aydan sonra kilo çok alınır diyolardı. doğruymuş
bende çok kilo aldım 63 le hamile kaldım şimdi 70 kiloyum :'(
Bana şeker yüklemesi yapacaz demedi doktorum. . Gecmi kaldım acabahayırlı günleriniz olsun :)
şeker yüklemesi yaptırdım bugün hayırlısıyla..
24-28 haftalarda yapılıyor ben 24+2 yimBana şeker yüklemesi yapacaz demedi doktorum. . Gecmi kaldım acaba
24-28 haftalarda yapılıyor ben 24+2 yim
Gayet iyi bence her ay 1 kiloya kadar normal diyolarKızlar benimde 24. Haftam bitti 55 kilo ile hamile kaldım suan 61 kiloyum bugün tartıldım doktorda..6 kilo almışım iyi mi bilemedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?