- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Off çok geçmiş olsun . Benim eşimde dün hastanelik oldu serum falan taktılar bende dua ediyorum bana geçmesin diyeKorkma bebişine bişey olmaz Alah' ın izniyle
İnşallah geçmez :)Sagol canım tesekkür ederimAman dikkat et canım geçmesin eşinden sana
Teşekkürler, hastanenin başına gelen bir olaydan dolayı kesin ölçüm için bu işi radyoloji uzmanlarına yaptırıyorlar.Hayırlı olsun o kadar net konuştuysa değişmez bende 12+2 günlük hamileyim inşallah öğrenirim bu hafta ama kendi doktorun bakıyor diye biliyorum radyoloji ne alaka
merhaba arzucan 2li test yaptırdınız mı acaba?
Canım bana doktorum günde 2 fincan ıhlamur içebilirsin dedi;ben atlattım şükür soğuk algınlığını ama hala her sabah ıhlamur içiyorum. Doktoruna danış içebilirsin sadece abartmamak lazım,Kızlar merhaba
Çok fena grip oldum başımda agrıyor bol bol meyve yiyorum,Çorba iciyorum ama yine aynı.Ihlamur içmeye korkar oldum bitki çayları hamilelikte iyi degilmis sanırım..Bana doktor yolu göründü bebegim etkilenmez insallah
ikimiz aynıyız canım. karnın belirginleşmeye başladı mı? 6 ocaktaki kontrolümde bende 11+4 tüm.Mrb kızlar bende 11+4 günlük hamileyim temmuz annesi olacağım inşallah hayırlı olsun bebişleriniz
Mrb kızlar. Herkes iyidir umarım.
12 haftada 5 kilo almıştım. Bugün tekrar tartildim ve 6 haftada 1.200 almışım. O kadar mutlu oldum ki anlatamam
Hergün yürüyüş yapıyorum çok faydasini gördüm. Eğer fırsat bulursaniz siz de yapın. Bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim çünkü bogazimi Tutamıyorum hiç
Tabiki çok degil. Ben ilk hamileligimde 27 kilo almıştım. Zaten kilo kalmıştı. Bundada o kadar alırım diye korkuyorumBen yürüyüş yapamıyorum ama 2 kilo almışım çok değil diye düşünüyorum :)
Randevumuz cuma günü heyecanliyiz :)oo bayagı almışsın inşallah bunda almazsın . Bebişinin cinsiyetini öğrendin mi bu arada :)
Benimde haftaya cumartesi :) % 60 kız demişti bakalım değişecek mi cinsiyet :)Randevumuz cuma günü heyecanliyiz :)
inşallah canım. gece yarısı yemek normalde de zararlı zaten.Ben de 2,5 kilo aldım. Doktorum çok almışsın dedi :) Biraz dikkat etmeye çalışıyorum şimdi en azından çikolatayı ve gece yarısı yemelerimi bıraktım 2 gündür. İnşaallah devamı gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?