- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut bu durumda olup ta çook doğuran anne duydum. İnşallah sende sağsağlim doğuracaksin
canım daha karnım çıkmadığı için başlamadı. ama benimde olacak bence. zaten normalde bacaklarımda ve gögüs kısmımda var karnımda çatlıcakkızlar ben çatlamaya başladımm ılk baştan beri krem kullanmama rağmen hemdeherkes çok erken dedi ama annemde öyleymiş sizde de başladı mı yoksa gariplik bende mi var
canım daha karnım çıkmadığı için başlamadı. ama benimde olacak bence. zaten normalde bacaklarımda ve gögüs kısmımda var karnımda çatlıcak
ne kullanırsan kullan çatlıcaksa çatlıyormuş( benım çıkmaya başladı artık kılo almadım ama hamile pantolonlarını gıymeye başladım :))
kızlar ben çatlamaya başladımm ılk baştan beri krem kullanmama rağmen hemdeherkes çok erken dedi ama annemde öyleymiş sizde de başladı mı yoksa gariplik bende mi var
benımde çıktı hamilelik pantolonlarını gıymeye başladım yanı:)Kızlar benim karnım çıktı sizin çıkmadı mı ya :)
Kızlar benim karnım çıktı sizin çıkmadı mı ya :)
ufak benimde var ama ben onu kilo almaya yordumiç karnı dar olanların belli olmaya başlarmış artık . Benim ufak bir göbeğim var :)
merhabalar:) ikili testimin sonucunu öğrendim. doktorum risk çok düşük dedi. 16. haftaada 3 lü teste çağırdı. değerlerime baktım iyi görünüyor 3lü test zorunlu mu yahu?
bende oyleyım cabuk doyuyorum cabuk acıkıyorum:))Ben öyle çok yemek yiyemiyorum ama yarım saat - 1 saat sonra tekrar acıkıyorum
Ben ikili test yaptırmak istemedim . Doktor çocuğumda bir risk görse bile ben onu aldırmıcam ve doğurucam . Ama sıkıntı içerisinde olucam . Şimdi hiçbir bilgim olmadan doğumumu bekliyorum . İyi de olsa rabbimden sağlık sorunları olsa da rabbimden . Tabi bu benim düşüncem :)Canım ben sadece ikili test yaptırıcam sen bilirsin ama digerleri gereksiz geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?