Temmuz anneleri

merhabalar:) ikili testimin sonucunu öğrendim. doktorum risk çok düşük dedi. 16. haftaada 3 lü teste çağırdı. değerlerime baktım iyi görünüyor 3lü test zorunlu mu yahu?

kızlar ben çatlamaya başladımm ılk baştan beri krem kullanmama rağmen hemde herkes çok erken dedi ama annemde öyleymiş sizde de başladı mı yoksa gariplik bende mi var

bende çatlama yok canım. iç karnın darmış demekki. Ya karnımız ne zaman çıkacak ?

kızlar ben çatlamaya başladımm ılk baştan beri krem kullanmama rağmen hemde herkes çok erken dedi ama annemde öyleymiş sizde de başladı mı yoksa gariplik bende mi var
canım daha karnım çıkmadığı için başlamadı. ama benimde olacak bence. zaten normalde bacaklarımda ve gögüs kısmımda var karnımda çatlıcak

Bu çatlama olayı cilt yapına bağlı canım, bazısı hiçbirşey yapmaz çatlamaz, bazısı da sürmediği şey kalmaz çatlar maalesef Benim de cildim çok kuru; henüz göbeğim vs çıkmadı ama doktorum geçen hafta cildin çok kuru nemlendir çatlamaya müsait dedi; bana krem vs fayda etmediği için direktt bio oile başladım; bir de saf zeytinyağı sürüyorum şimdilik birşey yok ama umarım çatlamam

iç karnı dar olanların belli olmaya başlarmış artık . Benim ufak bir göbeğim var :)

iç karnı dar olanların belli olmaya başlarmış artık . Benim ufak bir göbeğim var :)
ufak benimde var ama ben onu kilo almaya yordum çünkü 2 kilo aldım aslında almamak lazımmış. ama yeme düzenim değişti. akşam hiç yemek yemeyen ben yemeye başlayınca oldu herhalde.

Ben öyle çok yemek yiyemiyorum ama yarım saat - 1 saat sonra tekrar acıkıyorum

Benimde karnım çıktı öğlen gergin akşam çiviyi biraz ) 1 kilo almışım. Hala tam olarak yiyemiyorum. Korkuyorum çıkaracam diye

Valla kızlar bende 12+2 yim ama karnım cıkmadı henüz..Sanırım zayıf oldugum icin karnım kücük olucak :))

merhabalar:) ikili testimin sonucunu öğrendim. doktorum risk çok düşük dedi. 16. haftaada 3 lü teste çağırdı. değerlerime baktım iyi görünüyor 3lü test zorunlu mu yahu?

Canım ben sadece ikili test yaptırıcam sen bilirsin ama digerleri gereksiz geliyo bana

Canım ben sadece ikili test yaptırıcam sen bilirsin ama digerleri gereksiz geliyo bana
Ben ikili test yaptırmak istemedim . Doktor çocuğumda bir risk görse bile ben onu aldırmıcam ve doğurucam . Ama sıkıntı içerisinde olucam . Şimdi hiçbir bilgim olmadan doğumumu bekliyorum . İyi de olsa rabbimden sağlık sorunları olsa da rabbimden . Tabi bu benim düşüncem :)

Bende yaptirmama kararı aldım. Hiç kafamı bulandirmayacagim. Doktorum da eğer aldirmayacaksan çok gereksiz yaptırıp stres olma yok ben down sendromu olursa aldiracagim diyorsan yaptır karar senin dedi

Mrb kızlar. Eskisi kadar sık bakamiyorum herkes iyidir umarım. Ben yine griple ugrasiyorum. Ne kadar dikkat etsemde oğlum okuldan getiriyor bu üçüncü oldu. Çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…