İİ günler 9+4 günlük hamileyim ve girip oldum bebeğime zarar verir diye korkuyoruym benim gibi girip olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan umarım bebeğe zarar vermez
çin takvimine baktın mı canımKızlar ruyamda 2.kez altın bilezik gördüm kolumda acaba bebegimin cinsiyeti kız mı erkek mi meraklardayım :) Sizden ruya gören varmı ?
Arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce hayatımın en ağır ateşsiz gribini geçirdim. İlaçsız idare ettim taki bir hafta sonra başlayan başağrılarıma kadar. Beş gün boyunca uykuda bile beni yalnız bırakmayan başağrıları yüzünden drdüncü gününde dayanamayıp doktorumu aradım. Parol al sadece dedi. Aldım bşr tane ama içim hiç rahat etmedi. Sinüzite çevirmişti gribim ve tedavi edilmezse başağrıları sürecekti. Şans eseri bir arkadaşım kronik sinüziti varmış bana burun yıkama kitini önerdi rinse kit diye bir ürün. Şişesi özel içeriği tuz ve karbonat olan bir solüsyondan oluşuyor. Cuma aldım. Ve burnumu bir güzel temizledim ve mucize gerçekleşti ağrı seviyesi çok azaldı. Şimdi hergün temizliyorum burnumu ve şükür ağrım filan yok. Dün de kpntrole gittim herşey yolundaymış. Aranizda bu grip furyasından nasibini alan olursa diye tavsiye edeyim dedim.
Zararı olacak bir şey değil işte. Burnuna serum fizyolojik sıkmakla pek bir farkı yok. Sadece bu şişe sayesinde daha düzgün sıkmış oluyorsun :) Ama sıkma işlemini yaparken burnun tam tıkalı olmaması ve ağzının açık olması (ağızdan nefes almak) önemli. Prospektüste hamilelikte güvenli yazıyor zaten.Canım doktoruna danıştın mı zararı olur mu acaba? İnan çok ihtiyacım var şuan...
Evet canım baktım erkek diyoçin takvimine baktın mı canım
selam kızlar bende temmuz ayı sonu gibi doğum yapıcam kısmetsesizce bebek için eşyalar ne zaman alınmaya başlanmalı sanki bana şimdiden almak erken gibi geldi Allah korusun kötü bişey olursa dıye
Doktor böyle diyince yanlismi yapiom diom.Kızlar ben kıyafet bile düsünmüyorum 1 hafta önce kahverengi lekelenmeden dolayı doktora gittim cok sükür bebegim saglıklıymıs ama progestan verdi hergün kullanıyorum ve yürüyüs yasak dedi.Suan 3 aylık olduk ama bazen aklıma kotu seyler geliyo sürekli dua ediyorum daha akıntım olmadı cok sükür ama randevu günümü iple cekiyorumRabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..Amin
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut bu durumda olup ta çook doğuran anne duydum. İnşallah sende sağsağlim doğuracaksinCanım dikkat et sende ben kendime basta hic dikkat etmedim simdi yatıyorum sürekli bir iş yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?