- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
çok sevindim:) temiz çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyoruz verilerden. bende salı günü yaptırcam biraz korkuttular bu testlerle beni. bir de hemen çıkıyor mu sonuç?Selam kızlar
Benimde nasip olursa doğum 4temmuz
Ama kızım 10gün önce doğmuştu
Ikili tarama temiz çıktı çok şükür
Merakla cinsiyetini bekliyoruz
Teşekkürlerçok sevindim:) temiz çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyoruz verilerden. bende salı günü yaptırcam biraz korkuttular bu testlerle beni. bir de hemen çıkıyor mu sonuç?
İkili test için kan aldı. 1 hafta sonra belli olacakmis. Ultrasonda ense kalinligina bakti sorun yok dedi. birde yüzde 51 kız dedi) tabi düşük bir ihtimal ama yinede çok sevindi herkes..
benim için hiç farketmiyor ve hala erkek hissediyorumbidahaki kontrol 1 ay sonra nasıl dayanacsksam ;/ alıştım 10 günde bir görmeye ; (
İkili test için kan aldı. 1 hafta sonra belli olacakmis. Ultrasonda ense kalinligina bakti sorun yok dedi. birde yüzde 51 kız dedi) tabi düşük bir ihtimal ama yinede çok sevindi herkes..
benim için hiç farketmiyor ve hala erkek hissediyorumbidahaki kontrol 1 ay sonra nasıl dayanacsksam ;/ alıştım 10 günde bir görmeye ; (
Valla öyle dediler bende hemen ogtenirim diye biliyordumaa 1 hafta sonra mı. hemen belli olur biliyorum. ?
Aynen kiralasak 9 ay boyunca sonra versek birinedimi ya. bazen evde ultrason olsada baksam diyorum:)))
çok sevindim:) temiz çıkıp çıkmadığını nasıl anlıyoruz verilerden. bende salı günü yaptırcam biraz korkuttular bu testlerle beni. bir de hemen çıkıyor mu sonuç?
merhaba canım benımde ıkılı testım cuma gunu :) benımde iştahım baya yerınde gece kalkıp nutellalı ekmak yiyorumsonum nasıl olur hiç bilmiyorum ((
testın sonucunu bızımlede paylaşırmısın canım hemen çıkıo sanırım birde cinsiyet tahmininde bulundu mu ?
Kızlar merhaba siZe bir sey sormak istiyorum.Benimde 2 hafta sonra ikili testim var bu testi istersen yaptırmayabilirsin dedi doktorum ? Ama yazdıklarınıza kan alma işlemi ve ultrason kontrolü ile yapılan zararsız bir sey,Kafam bu tarama testlerinle cok karıstı tamam ikili testi yaptırıcam dedim ama üclü test dörtlü test diyenler var o kadarda ileri gidip bebegimi riske atmak istemiyorum.Aydınlatırsanız sevinirim kızlar
Merak etmeyin bebeğe zarar vermez.İİ günler 9+4 günlük hamileyim ve girip oldum bebeğime zarar verir diye korkuyoruym benim gibi girip olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan umarım bebeğe zarar vermez
Bende aynı dönemde grip oldum çok kötü. Bolca meyva yedim baş ağrım içinde parol önerdi. Başkada bir ilaç yok malasef. Birde kesinlikle nane maydanoz yeme. Sıcak limonlu şu iç. Ben böyle atlattım. Sanada acil şifalar diliyorumİİ günler 9+4 günlük hamileyim ve girip oldum bebeğime zarar verir diye korkuyoruym benim gibi girip olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan umarım bebeğe zarar vermez
bebişe bi şey olmaz korkmayın:) bende grip olmuştum malesef. hatta acile gittim ilaç veremem sana dedi parol verdi ağrılar için o kadar. ıhlamur içebilirsin 2 kupayı geçmemek şartıyla. bi de abartmadan meyve:)İİ günler 9+4 günlük hamileyim ve girip oldum bebeğime zarar verir diye korkuyoruym benim gibi girip olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan umarım bebeğe zarar vermez
Canım endişenlenmene gerek yok, Tarama testleri zaten kan testi yani senden kan alınıyor, ikili test sonucunda risk yüksek çıkar ve bir de bebeğinin ense kalınlığı yüksek çıkarsa, 16. haftada 3'lü tarama için çağırıyor doktor, yine kan veriyorsun gerekirse ilerleyen dönemde 4'lü tarama için çağırır, ama endişelenme bebeğe ya da sana bir zararı yok sadece kan veriyorsun, seninle aynı yaş ve aynı fiziksel özelliklere sahip gebeler içindeki verilere dayanarak sana bir oran veriyor 1000'de 1 gibi.... Çok takılma testlere doktorlar zaten ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümünden anlıyorlar. Sen sanırım amniyo sıvısı alımı ile karıştırdın; eğer doktorun bebekte ciddi bir risk görürse sıvı alınmasını isteyebilir onun içinde 1/300 oranında düşük riski var diyorlar ama yaptıran tanıdıklarım da oldu...
Misam hanım cok güzel bir sekilde acıklamıssınız tesekkür ederim.İnsanlar boş boş konusmaya bayılıyor hamilelerin gözünü korkutmakta üstlerine yok.Bunları duyduguma cok sevindim tekrardan tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?