Temmuz Anneleri Buraya....

aman be gelıncık ıı olsak ne olacak kı uyuyamıyorum ha ole agrım sızımde yok amma gece su içmeye kalktım mı bıttı uyku uyu uyuyabılırsen

hafsacımm gece kuşum benimmm ahhhh ahhhhhhh bendede tam tersii
uyudukça uykumu alamıyorummm nasıl uykum var bilsennn.
geceden beri deliksiz uyudum şimdi yatsamm akşama kadar uyanmam walla

ah canım yaa sen nasıl geziceksin gün boyu hiç değilse şimdi uyumaya çalış .. ben öyle duramazdım heralde.. gece yatmadan ılık bi duş alsan yoğurt süt gibi uyku getirici şeylşer yesen belki faydası olur biyolojik saatin değişmiş.. onu tekrar düzeltmek senin elinde canım ...

günaydın kızlarr...
bende aptal giyiyim uykum var hala kızımın bir koli ıslak mendilleri geldi kargodan zilin sesine sıcrayarak uyandım:bbo:

günaydın kızlarr...
bende aptal giyiyim uykum var hala kızımın bir koli ıslak mendilleri geldi kargodan zilin sesine sıcrayarak uyandım:bbo:

adasu canım benim arkadaşlarım var hepside yeni doğum yaptı ıslak mendiller hep pişik yapmış yazık yavrucuklara ben kullanmayacağım o yüzden iki paket aldım hastaneye kendim kullanayım diye istersen sende kullanma canım Alcohol free yazıyor hepsinde ama pekte masum değiller ben ılık su ve pamuk kullanacağım

canım benim bende araştırmadan alırmıyım sence ıslak mendillerin nerdeyse köküne indim sırnaşık şey
ve en iyisini buldum tabi hic bir katkı maddesi icermeyen yenidogan bebek ürünü sadece saf su ve dogal pamuk

Son düzenleme:

ıslak mendil ben de kullanmayı düşünmüyorum özellikle ilk aylarda.. şimdi hangi markanındı hatırlamıyorum, sadece pamuk ve saf sudan oluşan yenidoğan mendilleri gördüm. ne derece doğru bilmiyorum artık.

bende aldım adasu bu ıslak mendillerdenn...
ilk aylar bende bundan kullanıcammm:icecream:

hah aynen bundan bahsediyordum ben de...

kızlar bende aldım onlaradn bana da e bebek mağazasındaki kadın tavsiye etti elimden geldiğince yıkarım suyla kızımın poposunu mecbur kalınca dışarda falan kullanırız bunları...

kızlar moralim öyle bozukki 2 gündü ağlamaktan helak oldum patronumla tartıştık yani bu kadar iş yoğunluğunun içinde birde onun kaprisi hamileliktenmi bilmiyorum ağlamadan duramıyorum patrronum bana yapmadığını bırakmadı çıkıp gitsem gidemedim tazminatım var yıllarım var birde eşimin yanında öyle abuk sabuk durum ki bu öyle keyifsizim ki kızım da içerde 2 büklüm oldu ya bu halimle çalışıyorum işim deli gibi yoğun sesim kısıldı ağlamaktan sesim çıkmıyor size anlatayım dedim başka kimse yok anlatıp rahatlıyacağım yanımda...

ayy canım benim bozma moralini bak kızında üzülüyo annesi üzülünce. hiç takma seni üzen patronun utansın. hamile kadına yapılırmı hiç böyle canımmmmklava:klava:klava:klava:

canım benim boşver sen o kendini bilmez denyolarrrrııı:mymeka:
halden anlayan yok zaten...
sabret canım az kaldıııı
ahhh ahhh ben ne öküzlere katlanıyorum bir bilsennn
ama boşverdim bu aralarr yoksa kendimii kötü hissediyorum...yerimseniben

canım sorma ya o kadarda duygusalım ki akıyor gözümden yaşlar engel olamıyorum inan ya bana nasıl davrandı yanımda birilerine ihtiyacım da var kimsede yok eşimden başka yanımda 2 hafta kaldı iznime allahım bana güç ver diye yalvarıp duruyorum işte

az kalmış canımmm benimde haziran 27 son...:dance:
walla o kadar yoruluyorumkii ilkyascımm anlatamamm..
bazen sırf strestenn çıldırıcak gibi oluyorumm..:mymeka:
ama izin günümü hatırlayıp sabrediyorumm...

ilkyascim üzme canim kendini .. her türlüsü var iste takmaa. az kalmis dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…