- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sikma canini canim öyle böyle gidiyor iste.Bizde arabayi yeniledik eskinin tamirinden bikmistik inan yeni olmasida fark etmiyomus ilk taksidini ödemeden ilk tamir parasini ödedik gidecek oldumu durmuyor bu para.Gazla yakma kiz gaza zam geldiiiiiiii :)))))
aynen meralcimm bıktım artıkk yaa bu kadar olmaz kiii
her şeyi masraf bu arabanın.....
geçen bakımda 400 ytl verdik
geçen kapının önünde vurup kaçmışlar gerçi kaskolu ama kasko delinmesin diye
gittik biz yaptırdık 350 ytl masraf.....
şimdide bakıma verdik bu sabah 600 ytl istediii
ben çıldırmimde kimler çıldırsınn yaaa
bu arabaya harcadığımız masrafla gider bi araba daha alırdık walla
bazen satsak da kurtulsak mı diyorum ama bebiş geleceği için de çok lazım olacak haliyle.. bizimkinin üzerine de biri bişey düşürmüş galiba hafif içe göçmüş önden. eşimin morali çok bozuldu. gerçi çok masraf çıkarmıyor şükürler olsun ki ama ben benzine giden paraya acıyorum. benzin parası yüzünden gezmek de istemiyorum artık. o parayla kızıma bişey alırım diyorum. bi yere git gel en az 30-40 ytl benzin, yeme içme de eklendi mi nerden baksan 100 ytl rahat rahat gidiyor. ne gerek var diyorum otur oturduğun yerde...
aslınde ben de düşünmedim değil walla satsak daha iyi olcak dedimm
ama bende seninki bebiş için vazgeçtim.. çok rahat olur özelliklede kışın...
istediğim her yere soğukta olsa gidebilirim...
ilkyas üzüldüm patronunun anlayışsız olmasına , zor durum ama sabret bence az kalmış..
geçmiş olsun gelincik o ne kız 400 , 600 nazara mı geliyonuz nedir.. biz de arabamızı aldığımızın ertesi günü sol arka tamponu içeriye göçürdük , elimizle düzeltip tamir ettirmedik .. nazar boncuğu olsun dedik , siz de yaptırmayın çizik mizik binin gitsin şakkıdı
Yok canim aklina kötü seyler getirme,iyidir bebisin havadan felan olmusundur dogumun baslarsa anlarsin zaten canim sikma canini:teselli:sende günü yaklasan lardansin canim hayirlisi olsun sona geldiginden agirlasmisindir artik Allah yardimcin olsun.a.s.Kızlar icim sıkılıyor sanki zamanım cok yaklaştı gibi hissediyorum bir tuhaflık var bugün bende bir durgunluk anlamadım gitti acaba annalık duygusumudur diyorum bişeyler tersmi gidiyor doktoramı gitsem diyorum off kafam karıştı vallahi:çok üzgünüm:
sagol canım agırlaştım aslında herşey tamam ama sanki eksik var hala tuhaff..
yaa bilmiyorum cuma günü nst baglanıcam ve karar verilicek normal yada sezeryan ama sezeryan gibi gözüküyor kızımın saglıgı acısından off bilmiyorum sanırım haftaya dogurucam