Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahatsizliklari olanlara gecmis olsun .. dayanin artik az kaldi :dance:
gunaydın kızlar...
dun yasadıgım talihsiz bir olay yuzunden bugun sabah kadar hiç uyumadım...dun ablamlar annemlerdeydik...babamın babalar gununu kutlamak için gittik...dışarda eşim araba temizliyordu...2 yegenimle bende ordan ona bakıyorduk...buyuk yegenim 8 yasında bisiklet sürüyordu...aşağı dogru gelirken, hızlı bir şekilde frenin tutmadıgını anlamıs bana bir baktı teyze beni kurtar der gibi...ben hamile oldugumu unuttum, arkasından 10mt felan kostum...ama betim benzim attı...asağıdan 2 araba, yukardanda bunun önunden 1 araba gidiyor...arabanın altında kalacak...bu olay yuzunden sabaha kadar bacağımın arası agrıdı...yerimden oynayamadım...hala çok kötu agrıyor...çok kötu bir andı...ben hamile felan oldugumu unuttum...
tünaydın tatlı annelerr.bende daha yeni uyandım valla.öyle yorulmuşumki anca çıktı acısı.
geçmiş olsun oncacım ve çorumlu bacım.üzmeyin kendinizi.çorumlu sende bakma adasuya doğurma anam dursun acık dahaa yaw.
kızlarr bide bişey daha sabaha kadar sizinle uğraştım.u2rem senin adını çok duydum rüyamda haberin olsun.kafayı yiycez sonunda KKyüzünden.tüloşun haberinden etkilendim sanırımm.
kızlar ya bikaç gündür el parmaklarım açıp kapatırken bile ağrıyor ama şişme yok fazla yüzüklerim oluyor ama bu ağrı ilginç bişi neden ki acep bi de bu çıktı ?
ayaklarımın altı da bi ara ağrımıştı geçti....
kızlar ya bikaç gündür el parmaklarım açıp kapatırken bile ağrıyor ama şişme yok fazla yüzüklerim oluyor ama bu ağrı ilginç bişi neden ki acep bi de bu çıktı ?
ayaklarımın altı da bi ara ağrımıştı geçti....
aynı sorun bende de var kızlar. meralinki gibi benim de sol elimin orta parmağı çok fena ve parmaklarım oldukça şişti. yüzüklerimi 3 aydır takmıyorum. doktor şişliğin normal olduğunu söyledi, tansiyonum iyiydi çünkü.canım, benim el parmaklarımda bu durum 4. aydan beri var. sabahları kalktığımda ellerimi açıp kapamak işkence benim için. ortopediste sormuştum ve hamilelikte doğal olduğunu söylemişti. kemiklerin yapısı mı değişiyormuş neymiş işte... benim ayrıca sağ elim de uyuşuk hep. özellikle orta parmağımı hissetmiyorum pek.