Temmuz Anneleri Buraya....

sende bizden çok selam söle elvincimm allah bir avazda kurtarır inşallah...:1hug:

benim dogumum 5 temmuzda olcaktı ama bugün doktorla sezeryana karar verdik.yani 28 haziran sabah yedi de inşallah kavuşucam oüluma...cok arip bi duygu tam 2 hafta kaldı.herseyi aldık ama hep bişeyler eksik gibi.şimdiden acayip heyecanlandım o gece nası yatcam bilmiyorum artık...

oy ne güzel nesly cimm.. kiz yatsan bile uyuyamazsin inann .. allah saG SALIM kavusmayi nasip etsin cnm ..

hayırlısı olsun canımm sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah çok güzel bir duygudur eminimki bir an önce kavuşmak darısı bizlere inşallah canım...:1hug:

Haftasonu diye sanırım kimsecikler yook bugün....Çok üzgünüm çoook:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook:1closedeyes:

günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm nasılsınız bakalım...(bu arada ben yeni uyandımda)

günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm nasılsınız bakalım...(bu arada ben yeni uyandımda)

bende kalkalı 1 saat oldu ayy sema konuştuktan sonra senle ben hemen yatım ama sancıdan uyuyabilmek ne mümkün inanırmısın sabah 8 bucuga kadar inledim inlemekten bogazlarım kuruyordu artık eşim bile uyuyamadı adam etrafımda dört döndü ne yapsam diye cok zor gecti yaa sonra artık nasıl bitkin düşmüşse vücudum hic bişi hatırlamıyorum uyuyakalmışım. :çok üzgünüm:

ayy canım benim geçmiş olsun. artık başladı ağrılar. ama seninki baya uzun sürmüş senin kız günü dolmadan ceeee eeee mi yapcak yoksa.

ne biliyim semacım valla sırtıma sürekli ara ara sancı vuruyor sanki bıcak saplıyorlarmış gibi ne diyim artık hayırlısı olsun valla

ama normalmiş arzucum bu ağrılar. ben doktora söylediğimde çok normal başka şikayetin varmı dedi. sonra doğum ağrısı nasıl oluyo onu anlattı. yani girip geçen ağrılar normalmiş. eee şekerim anne olmak kolaymı. daha doğmadan uykuya hasret bırakıyolar biziiiii

uykusuzluga alıştım anacım senle sırnaşık şey sabaha kadar muhabbet

ya nebiliyim cok zor sancılarda yaa allah hepimizi bir avazda kurtarsın kızlar inş. bebişler böyle sancılarla bizi süründürmezler :çok üzgünüm:

adasucum geçmiş olsun cnm artık sona yaklaşıyoruz bu sancılar da doğum öncesi hazırlıklar oluyor idare etcez napalım:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

hic bosa bi sey deme adasucum vallaha bunlar seni doguma hazirlayan sancilar senin az kalmis zaten sunun surasinda az daha dayan ben ne cekiyorum ah bi bilsen
alti aylik oldugundan belli ara ara girip gelio sancilar
bende dun oldum bittim sancidan annemle az pazar vardi bole elbise kiyafet ayakabbi falan bizim burda oaraya gezmeye gittik bi iki saat dolastik olduk bittik vallaha
sancim bi cogaldi hep karnimin sag tarafina geldi ondan sonra sol tarafima
annem dio seninki gununden once gelir dio
aman diom 20 yada 25 gun once gelsin nolur sanki diye
yani bu ayin sonlarina gelsin cunku artik gercekten cok yoruldum ben dayanilmaz oldu benim agrilar
agrilar acilma bile yapmadi daha bende bazilarinda cok sanci varken acilma oluyor dikkatli ol
doktoruna gorunmende faydan var sancilari coklasirsa yada cok agrili olursa
hadi gecmis olsun canim

........................................................................................

Son düzenleme:
sagol corumlucum sanada gecmiş olsun bu arada evet aslında bişi kalmadı kızım şimdi gelmeye kalkarsa sezeryana fırsatı olmaz doktorun ama tabi herşeyin hayırlısı neyse yaşayıp görücez artık..

Kızlar ben gögüs kremine başladım sizde başladınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…