slm temmuz anneleri hazırlıklarınızı takip ediyorum,hepiniz harika şeyler hazırlıyor ve alıyorsunuz. göbüşleriniz ve miniklerinizde harika :) sağlıkla hepiniz alın kucağınıza inşallah!!!
ben de ağustos annesiyim kızım 31 haftalık oldu :) kezbanın arkadaşıyım merak ettiğiniz için son durumu bildirmek istedim.
az önce kezbanla msglaştım.doğumhanede yatıyor hala,normal odaya almamışlar.almaları için 24 saat sancı olmaması gerekiyormuş. bugün gene sancısı varmış,bazen sık bazen seyrek oluyormuş ama daha iyiymiş .ara ara eşini ve annesini görmesine izin veriyorlarmış. çok duygusallaşmış cnm benim. hepinize slmı var ve çok öpüyormuş
sende bizden çok selam söle elvincimm allah bir avazda kurtarır inşallah...:1hug:
benim dogumum 5 temmuzda olcaktı ama bugün doktorla sezeryana karar verdik.yani 28 haziran sabah yedi de inşallah kavuşucam oüluma...cok arip bi duygu tam 2 hafta kaldı.herseyi aldık ama hep bişeyler eksik gibi.şimdiden acayip heyecanlandım o gece nası yatcam bilmiyorum artık...
günaydın kızlar ben geldiiiiimmmm nasılsınız bakalım...(bu arada ben yeni uyandımda)
bende kalkalı 1 saat oldu ayy sema konuştuktan sonra senle ben hemen yatım ama sancıdan uyuyabilmek ne mümkün inanırmısın sabah 8 bucuga kadar inledim inlemekten bogazlarım kuruyordu artık eşim bile uyuyamadı adam etrafımda dört döndü ne yapsam diye cok zor gecti yaa sonra artık nasıl bitkin düşmüşse vücudum hic bişi hatırlamıyorum uyuyakalmışım. :çok üzgünüm:
ne biliyim semacım valla sırtıma sürekli ara ara sancı vuruyor sanki bıcak saplıyorlarmış gibi ne diyim artık hayırlısı olsun valla
ama normalmiş arzucum bu ağrılar. ben doktora söylediğimde çok normal başka şikayetin varmı dedi. sonra doğum ağrısı nasıl oluyo onu anlattı. yani girip geçen ağrılar normalmiş. eee şekerim anne olmak kolaymı. daha doğmadan uykuya hasret bırakıyolar biziiiii
baktim ben baktim yazimi da yazdim hehehe :)