Temmuz Anneleri Buraya....

kız sevındım ıı olmasına vallahı amanın hafataya kollarında mı olcak yanı

gunaydin hamişler, nasıl uyudunuz bu gece...sıcaklar yine bastırdı, allah bize sabır versin...

2:30 yattım bu gece
duş alıp yattım ki serince uyuyim diye..
sabaha kadar deliksiz uyumuşummm..
zorla kalktım. haalaada uykum var.

günaydın güzeller....

ilk defa erkenden kalktım.saat 8de...

kocişimle birlikte kahvaltı hazırladık,yedik güzelce...

e dayanamadım,sabah sabah ne var ne yok bi bakıyım dedim...

adasucum maşallah bebeğine bak sıkılıodun toparlanmış bebeğin boşyere sıktın kendini canım gözün aydın...

Kizlar Canim Sikiliyo Bnim çok Bugün. Ruhsal Olarak çöktüm Galiba Depresyondayim...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Kizlar Canim Sikiliyo Bnim çok Bugün. Ruhsal Olarak çöktüm Galiba Depresyondayim...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

niyee depresyonaa girdinn bakimm...
kız cumartesi cumartesi insan depresyona mı girer.
kocişinide al çık gezmeyeee
ah ahhhh ben şimdi çalışmıyo olcaktimkiii
istanbul kazan ben kepçe eşimde kevgirr:roflol::roflol::roflol::roflol:
gezer dururdum valla

depresif hallerden bende bgn sıyrıldım biraz oluyo o kadar basit şeyleri kafaya takıyorum ki geceleri uykum kaçıyooo aslında hiççç değmeyecek şeyler...

kıs srose senin takvimin ne iş kız 15 gün kaldı diyo haziran sonu mu doğumun yoksa bi değişiklik mi var listede 18 günün var die gözüküyoda...naptın torpil mi geçtin kendine
:roflol::roflol::roflol:

gelincik sen istanbul un neresindensin yaww merak ettimmm de yarın çalışmıosundur heralde yarın çıkın gezin walla oohh miss gibi deniz havasıı..Ah ahhh İstanbul u çoook özlüyorummmmsenağlamasenağlamasenağlama

ben yenibosnada oturuyorumm canımmm:icecream:
ama yarın gezmeye gidemicem annemler köye gidiyoo senağlama
onları yolcu etmeye gidicem u2remcimmm

semacım yine bunalıma girmiş bunalımmı takılıyon kızz gelincigin dedigi gibi uyutma kocayı al cık dışarı gez ben mesela şimdi cıkıp kocişimle buluşucam dışarda yemege gidicez :dance:

sende manisadasınn dimiii u2remcim

evet cnm 1 yıl olcak haftaya manisadayım:1closedeyes::1closedeyes: 20 yıl kartal da oturdum ben ahhh nasıl özlüyorum balkona çıkınca adaları görüyordum şimdi balkona çıktığımda suratsız bikaç komşu ve gıcık gıcık apartmanları görüyorummm:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…