Temmuz Anneleri Buraya....

oohhh adasucumm alıştın sende bakıyom her cumartesi gezmeyee ohh walla
şu hatunlardaki şansa bakkk...

u2remcimm senide bekleriz istanbulaa...
özlemişsinn sen anlaşılan buralarııı

Kızlarrr Ben geldimmm...

canım kızımı gördüm bugün tombiş yanaklımı doktor burnu falan aynı sana benziyor dedi yanaklarda maşşalah dedi ama siz zayıf diyosunuz dedim ama yanakları tombul bak dedi cok mutlu oldum :dance:

bide 4 boyutluda gördük ama resimleri cıkartan makina arızalı oldugu icin resim alamadım siyah beyaz ultrason resimlerinden cekti 4 tane onlardada cok net yanakları kızımın maşşalah
bide yardımcı kız benim cep telefonumdan videoyaya cekti cok güzel bir anı olucak bize tlfnumda kızım elini agzına götürüyor ediyor cok net poz verdi bize kereta :teytey: önceden hic profilden görememiştik

kilosunu söylemedi ölcmedi daha dogrusu 1 haftada degişen bişey olmamıştır dedi su gene az ve haftaya nst baglanıcam onun icin kagıt verdi sonuca göre dogumu konuşucaz doktor erkene cekebiliriz dedi nst sonuclarından belli olucak hayırlısı olur inş. ne sezeryan ne normal dogum önemli degil kızıma sağlıklı hayırlısıyla kavuşuyımde başka bişe istemem valla... :dance: :asigim:

arzucum cok sevindim ...
tatlı kız annesine guzel guzel pozlar mı vermis bakayımm:1hug:
hayırlısı nasılsa oyle olsun..ben bi 37 haftayı bitirsem gun sayacagım sonra 38 bitince alacak ya doktorumm:asigim:

ya kızlar şimdi sarma yaptım 1buçukta başladım. daha şimdi koydum ocağa. anacım iki saatte bitti. belim kopcak şimdi ağrıdan. ya kocam sabah geldi işten 12de yattı asla kalkmaz şimdi hem bu sıcakta gezilmez akşam çıkarız diyo. bende tabi o bunalımla sarma yaptım bi tencere nasıl kaptırmışım kendimi anlamadım iki saat nasıl geçti anacım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ya kızlar şimdi sarma yaptım 1buçukta başladım. daha şimdi koydum ocağa. anacım iki saatte bitti. belim kopcak şimdi ağrıdan. ya kocam sabah geldi işten 12de yattı asla kalkmaz şimdi hem bu sıcakta gezilmez akşam çıkarız diyo. bende tabi o bunalımla sarma yaptım bi tencere nasıl kaptırmışım kendimi anlamadım iki saat nasıl geçti anacım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ellerine sağlıkkk zeytinyağlı yaprak mı yaptınn....
yemeğinide yaptınnn iyi ettin
akşamada gezersinnn:icecream:

evet zeytinyağlı yaprak canım. eee napalım insan bunalıma girince yemeğinide hazırlıyo öğlenden :roflol::roflol:

of kızlar dışarı çıktık biz kocişimle saat 11de.gezdik gezdik,alışveriş yaptık,yemek yedik...16:30gibi geldik eve.ayaklarım patlamış valla yorgunluktan,nasıl şişmişler anlatamam.hemen kovanın içine soğuk su koyup ayaklarımı soktum.iyi geldi biraz.sözde arabayla gittik yani.otobüsle falan hiç bir yere gidemem demkki.
ya bide bugün burası felaket sıcak.evim Allahtan serin.yinede soyundum dökündüm oturuyorum...

kız bi tencere sarmayı nasıl yiyeceksiniz iki(ah pardon bide bebiş var 2,5 kişi) bence akşama birilerini yemeğe çağırın şşöle yakınlardanjeyyarjeyyarjeyyar

kızlar albüm yapcam bir iki resmimi koycam bakmak isteyen girsin albümüme....
canım baktım fotolarına.esmer güzelisin maşallah...
düğününde falan sende benim gibiymişsin,incecik...
şimdi bebişli halini merak ettim doğrusu...varsa bikaçtanede hamile iken çekindiğin fotolardan isteriz canım...

ya kızlar eşime evlilk yıldönümü için pierre cardin cüzdan kemer ve anahtarlık seti alayım diye düşündüm...ya daha önce hiç almadığım bi hediye bide erkeklere alınabilecek fazla da seceneğimiz olmuyor malum nasıl sizce daha önce bu ürünleri belki kullanan yakınlarınız olmuştur fiyatı da 120 gibi bişiii

eakscardin003eo9.jpg

u2remcim çok şık canım
bide kemerin üzerine not iliştir...
benden başkasına açtırmaa sakın..... diyee:icecream:

u2remcim çok şık canım
bide kemerin üzerine not iliştir...
benden başkasına açtırmaa sakın..... diyee:icecream:

yaw gelincik hakkaten delisin kızzz :roflol::roflol::roflol::roflol:ama beğendim fikrini süpeerrrr:dance::dance::dance:

Son düzenleme:

oh ne güzel ellerine sağlık canımm bende aldım yaprak sarıcam inşallah hiç canım istemio walla:)))tatlicadiarzutatlicadiarzu

iki gün önce bende koca bi tencere sardim :roflol:
firinda patatesten sonra temmuz annislerini yaprak sarmasi derdi aldi:)))

scrosecim çok güzel çıkmışsınız resimlerde canım allah ayırmasın sizi
u2remcim güzel bence düşündüğün hediye ayrıca gelinciğin fikrinide bayıldım yaniii:))

slm temmuz anneleri hazırlıklarınızı takip ediyorum,hepiniz harika şeyler hazırlıyor ve alıyorsunuz. göbüşleriniz ve miniklerinizde harika :) sağlıkla hepiniz alın kucağınıza inşallah!!!
ben de ağustos annesiyim kızım 31 haftalık oldu :) kezbanın arkadaşıyım merak ettiğiniz için son durumu bildirmek istedim.
az önce kezbanla msglaştım.doğumhanede yatıyor hala,normal odaya almamışlar.almaları için 24 saat sancı olmaması gerekiyormuş. bugün gene sancısı varmış,bazen sık bazen seyrek oluyormuş ama daha iyiymiş .ara ara eşini ve annesini görmesine izin veriyorlarmış. çok duygusallaşmış cnm benim. hepinize slmı var ve çok öpüyormuş

X