- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr Ben geldimmm...
canım kızımı gördüm bugün tombiş yanaklımı doktor burnu falan aynı sana benziyor dedi yanaklarda maşşalah dedi ama siz zayıf diyosunuz dedim ama yanakları tombul bak dedi cok mutlu oldum :dance:
bide 4 boyutluda gördük ama resimleri cıkartan makina arızalı oldugu icin resim alamadım siyah beyaz ultrason resimlerinden cekti 4 tane onlardada cok net yanakları kızımın maşşalah
bide yardımcı kız benim cep telefonumdan videoyaya cekti cok güzel bir anı olucak bize tlfnumda kızım elini agzına götürüyor ediyor cok net poz verdi bize kereta :teytey: önceden hic profilden görememiştik
kilosunu söylemedi ölcmedi daha dogrusu 1 haftada degişen bişey olmamıştır dedi su gene az ve haftaya nst baglanıcam onun icin kagıt verdi sonuca göre dogumu konuşucaz doktor erkene cekebiliriz dedi nst sonuclarından belli olucak hayırlısı olur inş. ne sezeryan ne normal dogum önemli degil kızıma sağlıklı hayırlısıyla kavuşuyımde başka bişe istemem valla... :dance: :asigim:
ya kızlar şimdi sarma yaptım 1buçukta başladım. daha şimdi koydum ocağa. anacım iki saatte bitti. belim kopcak şimdi ağrıdan. ya kocam sabah geldi işten 12de yattı asla kalkmaz şimdi hem bu sıcakta gezilmez akşam çıkarız diyo. bende tabi o bunalımla sarma yaptım bi tencere nasıl kaptırmışım kendimi anlamadım iki saat nasıl geçti anacım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar albüm yapcam bir iki resmimi koycam bakmak isteyen girsin albümüme....
ben baktım canım fotolarınaa
gelinlik çok yakışmışşş sroscimmm
canım baktım fotolarına.esmer güzelisin maşallah...kızlar albüm yapcam bir iki resmimi koycam bakmak isteyen girsin albümüme....
u2remcim çok şık canım
bide kemerin üzerine not iliştir...
benden başkasına açtırmaa sakın..... diyee:icecream:
ya kızlar şimdi sarma yaptım 1buçukta başladım. daha şimdi koydum ocağa. anacım iki saatte bitti. belim kopcak şimdi ağrıdan. ya kocam sabah geldi işten 12de yattı asla kalkmaz şimdi hem bu sıcakta gezilmez akşam çıkarız diyo. bende tabi o bunalımla sarma yaptım bi tencere nasıl kaptırmışım kendimi anlamadım iki saat nasıl geçti anacım.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı