Temmuz Anneleri Buraya....

Kızlar ben gögüs kremine başladım sizde başladınızmı?

gecenlerde hazırlıklar sayfasına eklediğin bi resimde arkada bepanten görünüyordu o mu yok sa kremin....benim bu kremler hakkıında hiç bir bilgim yok.....
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok canım onu catlaklar icin almıştım bi işe yaramadı ben dogum yapan annelere danıştım en iyisi Lansınoh diye bir krem önerdiler ve bende onu aldım onu sürüyorum
ay gene başladı sancılarım :bbo:

gecmis olsun kizlarr.
arzucum sen cok ev isi yapiosun bak ondan oluyo bunlar.. artik dinlenmen lazim..
gögüs kremi kullanmayi düsünmüyorum ben bu arada..
karnima sürdümde noldu amaan saldim cayira :))

kızlar surun derım benım akrabanım kı kopma dercesıne geldı gercı her annede oluyormus

bende almıştım lansinoh.ara ara kullanıyorum.bu aylarda kullanmaya başlamak gerekiyormuş.bende kullanmanızı tavsiye ederim.yoksa bebek emdikçe yara oluyormuş göğüs ucu...emzirirkende kullanılıyo,bebeğe bir zararı yokmuş...

kızlar duydunuzmu deniz doğum yapmış.evindeymiş ve ikiside iyiymiş.oda kavuştu meleğine sağlık diliyorum ikisinede.

evet cnm cemredeniz sonunda kavuştu yavrusuna hadi darısı başımıza haziran anneleri de doğumları bitti sayılır hadi hayırlısıyla sıra bize geldi sonunda....:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey:en büyük TÜRKİYE:hooray::hooray::hooray::hooray:

NE MAÇTI BEEE...... HELAL OLSUN.... HOP OTURUP HOP KALKTIM YEMİN EDERİMMM....

EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEE.........

:dance::dance::dance:HAFSACIM NAPAYIM DURAMADIM YERİMDEEEEEEEE.:teytey::teytey::teytey::teytey: :hooray::hooray::hooray:

geberiyorum yorgunluktann yaaa.dün annem bendeydi halılarımı yıkadı bende birascık yardım ettim.camları sildik tül perde yıkadık evim çiçek gibi oldu.bugünde çarşı pazar gezdik.akşam yemeğe arkadaşımız geldi.sonra bi uzandım anca kalkabildim.ayacıklarım kütük gibi oldu.bana bişeyler oluyo kızlarr yaa kendime engel olamıyorum habire bişeyler yapıyorum.oturunca bile düşünüyorum napıyım diye.bu enerji pek hayra alamet değil dimii.

Son düzenleme:
aman sormayın yaa görümcemler bizdeydi ben ne güzel yayılır yatarım diye düşünüyodum eşimde öyle yayılıp mac izlemek istiyodu aradılar müsaitmisiniz biz cok yakınız size geliyoruz
ee ev hali tabi apar topar giyindik bide 7 yaşında kızı var ablamın biz ne konuşursak hemen lafın arasına girer konuşmaya fırsat vermez cok yaramaz erkekler icerde mac seyrediyorlar ablam nete girmek istedi nette dolaştırdım biraz aaz önce gittiler bide eniştem demezmi burası ugurlu geldi macı aldılar yaa cuma günü görüşürüz dedi bize geliceklermiş gene allahım yaaa
bende dedim cuma günü dogurursam görüşürüz eniştecim :dance: napıyım zaten cok yorulmuştum bugün bide onlar geldi

hakket adasu kız hazırlıklı gıt canım benım ne olur ne olmaz ben ole yapacagım

gunaydin hanimlar
nasilsiniz bakalim gece sancilar geldi mi
vallaha benim artik iyce gobegim saga sola donerken agri veriyor sanki karnim yirtilcak
yada bi sey batiriolar gibi amma bagirdim aksam yatakda kocam korktu azcik onunda gene dis agrisi basladi dedim git artik cektir su disi sende kurtul bende ufff aman ya gormek istemiyorum dis mis nede duymak aman yahu
hayirlisi ile 38 gun kaldi ama daha erken gelsin

gunaydın kızlar...
dun yasadıgım talihsiz bir olay yuzunden bugun sabah kadar hiç uyumadım...dun ablamlar annemlerdeydik...babamın babalar gununu kutlamak için gittik...dışarda eşim araba temizliyordu...2 yegenimle bende ordan ona bakıyorduk...buyuk yegenim 8 yasında bisiklet sürüyordu...aşağı dogru gelirken, hızlı bir şekilde frenin tutmadıgını anlamıs bana bir baktı teyze beni kurtar der gibi...ben hamile oldugumu unuttum, arkasından 10mt felan kostum...ama betim benzim attı...asağıdan 2 araba, yukardanda bunun önunden 1 araba gidiyor...arabanın altında kalacak...bu olay yuzunden sabaha kadar bacağımın arası agrıdı...yerimden oynayamadım...hala çok kötu agrıyor...çok kötu bir andı...ben hamile felan oldugumu unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…