Temmuz Anneleri Buraya....

Kızlarrr Ben geldimmm...

canım kızımı gördüm bugün tombiş yanaklımı doktor burnu falan aynı sana benziyor dedi yanaklarda maşşalah dedi ama siz zayıf diyosunuz dedim ama yanakları tombul bak dedi cok mutlu oldum :dance:

bide 4 boyutluda gördük ama resimleri cıkartan makina arızalı oldugu icin resim alamadım siyah beyaz ultrason resimlerinden cekti 4 tane onlardada cok net yanakları kızımın maşşalah
bide yardımcı kız benim cep telefonumdan videoyaya cekti cok güzel bir anı olucak bize tlfnumda kızım elini agzına götürüyor ediyor cok net poz verdi bize kereta :teytey: önceden hic profilden görememiştik

kilosunu söylemedi ölcmedi daha dogrusu 1 haftada degişen bişey olmamıştır dedi su gene az ve haftaya nst baglanıcam onun icin kagıt verdi sonuca göre dogumu konuşucaz doktor erkene cekebiliriz dedi nst sonuclarından belli olucak hayırlısı olur inş. ne sezeryan ne normal dogum önemli degil kızıma sağlıklı hayırlısıyla kavuşuyımde başka bişe istemem valla... :dance: :asigim:

adasu seninde çok az kalmış 37 haftan bitmek üzere...
bugün yarın doğurursun sen şimdi...
bende şöyle bi gelsem 36 37 haftalaraa

adasucum gözun aydın canım...inşallah hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza

adasu seninde çok az kalmış 37 haftan bitmek üzere...
bugün yarın doğurursun sen şimdi...
bende şöyle bi gelsem 36 37 haftalaraa

evet şaka maka 37 haftadayım nasıl gecicek gelsem şu 37 haftaya derdim hep ve geldim az kaldı az darısı başına inş. :dance:

adasucum gözun aydın canım...inşallah hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza

sagol canım benim inş...Şeniz

gelincik,senace teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.
bakalım demekki böylesi hayırlıymış...
belkide erkenden doğuruveririm,kocişime malum olmuştur sırnaşık şey

adasu bu arada iyi haberlerini duyunca çok sevindim.
ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE...

ben hiç mi hiç günaydın diyemiyorum size hatunlar...erken kalkamıyorumki....
gerçi 11:30gibi kalktım,kahvaltıydı e birazda keyifdi anca gelebiliyorum...
kocişimle kararlaştırmıştık,yıllık iznini benim doğum yaptığım günden itibaren kullanacaktı.
oğluşuyla ve benimle daha çok vakit geçirsin diye.
ama dün genel müdürle tartışmış,vermiş dilekçeyi ayrılmış 20gün izne.
ben rapor falan alırım,ancak temmuz sonunda başlarım işe sen merak etme diyor ama canım çok sıkıldı.şimdi ağrım sızım çok olmuyor,kocama sonra daha çok ihtiyacım olacaktı.bide izin bitince hemen işe başlarmış çok kötü olur.hem onun için,hem benim için...hayırlısı olsun artık,napalım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayni dert bendede var canim .. esimde senelik iznini yakti ..para lazim olunca..izine cikmadi ama izin parasini istedi .. yani burda izine ayrilana belirli bir miktar ödüyolar..
bi de okula giden cocugumuz yok die okul tatilinde izin vermiyolar..
artik hasta raporu felan alirlar napalim..kafamçokkarıştı

ARZUcum cok sevindim canim ..yesin onu teyzesi .. bi kac hafta sonra dombik yanaklarini cekip koyarsin artik buraya :asigim:

ayni dert bendede var canim .. esimde senelik iznini yakti ..para lazim olunca..izine cikmadi ama izin parasini istedi .. yani burda izine ayrilana belirli bir miktar ödüyolar..
bi de okula giden cocugumuz yok die okul tatilinde izin vermiyolar..
artik hasta raporu felan alirlar napalim..kafamçokkarıştı

ARZUcum cok sevindim canim ..yesin onu teyzesi .. bi kac hafta sonra dombik yanaklarini cekip koyarsin artik buraya :asigim:

inş. canım Şeniz doktorumuz 38 haftalık olunca kavuşturabilirz bu ana kızı dedi ama herşey nst sonuclarımıza baglı bakalım hayırlısı :sm_cool:

Adasucum çok sevindim canım. Bak toparlamış kendini bebişin. İnşallah tombiş tombiş doğurursun bebişini.

adasucum ne güzel sevindim senin adına daha da güzel haberler alırsın inşallah maşallah kızınada

yok kız biz varızda semayla msnde yazışıyoruz aradada bakıyoruz buraya :dance:

gelincik canım bak ÇIT ÇIT ÇIT bak çıt çıkardım:roflol::roflol::roflol::roflol:

gelincik canım bak ÇIT ÇIT ÇIT bak çıt çıkardım:roflol::roflol::roflol::roflol:

..................................................................................................

hadi gozun aydin adasu canim az kaldi kizina kavusmaya allahin izniyle
neyse bi iki dk bakip cikcam baktim ve cikiyorum kendinize iyi bakin kizlar gorusuruz optum iyi geceler

X