Temmuz Anneleri Buraya....

gunaydin hatunlar nasilsiniz bakalim
ben idare eder
dunku yavrularimiza aldigimiz topicde bi sey aldiydim ya transat onu alcam parayi havale yapmaya gidecem sonra bankaya insallah adam yollar yoksa anasini ellerim heKötü Kazen
annemle kahvalti yapacam ondan sonra pazara gidecem ve ondan sonra bankaya
ve aksam da yaprak toplamaya gidecez sarma yapragi aman aman yada pazar gunu toplucaz kafamçokkarıştı

Gunaydin sana bense uyuamdim birturlu heyecandan belki yarin bebeklermden biri eve gelicek.ama buruk bir sevinc yasiyorum diger bebegim orda kalicak bir sure.Biraz once sut sagdim ve gidip uyumayi deniyicem.Uykusuz gecelere dayanmak icin uymam gerek ama yapamiyorum.

Gunaydin sana bense uyuamdim birturlu heyecandan belki yarin bebeklermden biri eve gelicek.ama buruk bir sevinc yasiyorum diger bebegim orda kalicak bir sure.Biraz once sut sagdim ve gidip uyumayi deniyicem.Uykusuz gecelere dayanmak icin uymam gerek ama yapamiyorum.

Allah yardımcın olsun. İnsan bir tane bebişle uykusuz kalıyor. İki tane birden. Eltimin bebişleri 1 aylık. Kadın bir ayda öldü bitti. iki saat kesintisiz uyusam yeter diyor. Uykuya hasret. Biri susuyor biri ağlıyor. Bİrini doyuruyor birinin altını alıyor. Birini yıkıyor. Hiç durmuyor. Allah gerçekten yardımcın olsun. tatlicadiarzu

rüzgarım hoşgeldin.çok geçmiş olsun canım.bebişlerinde inşaallah sağ salim ikiside birden evinize gelsinler.ben senin doğum hikayeni göremedim canım bi yerde yazmadınmı acaba merak ettim.tabii benimkide laf okadar işin içinde nasıl yazasınki.allah yardımcın olsun.çabuk toparlanın umarım.a.s.:teselli:

günaydın kızlar...
gün gelecek buraya yazacağımız iki cümle: bugün doğuran var mı olacak...
ve de o gün çok yakın gibi görünüyor...
oleeeeyyyy...allah hepimizi nazardan korusun...

bu arada hepinizede günaydın fıstık annişlerr.nasılsınız bakalım bugün.ben gene uyuyamadım sabaha kadar midemden dr şurup verdi ama etki etmedi henüz pekk.öff öff

günaydın kızlar...
gün gelecek buraya yazacağımız iki cümle: bugün doğuran var mı olacak...
ve de o gün çok yakın gibi görünüyor...
oleeeeyyyy...allah hepimizi nazardan korusun...

ay inşallah o günleri görürüz... Hergün 2 şer 3 er doğum çok güzel olacak...

aminnnnnnnnnnnn....
evet bızde sızlerın o guzel dogum hıkayelerınız okuycaztekerr teker.. bakın hazıran annelerı bır sessızlıge büründüü :) herkes doguma gıdıoo yakında toparlanırlar.. :KK66:)
Allahım kımselerı o yolda oyalamasın

aminnnnnnnnnnnn....
evet bızde sızlerın o guzel dogum hıkayelerınız okuycaztekerr teker.. bakın hazıran annelerı bır sessızlıge büründüü :) herkes doguma gıdıoo yakında toparlanırlar.. :KK66:)
Allahım kımselerı o yolda oyalamasın

Aminnnnnnnnnnnn..... Bir avazda inşallah

bıdışım nerelerdesin yaa.hiç göremiyorum seni epeydir.göbiş ne alemde resmini de güncellemiyorsun bayadır.

bıdışım nerelerdesin yaa.hiç göremiyorum seni epeydir.göbiş ne alemde resmini de güncellemiyorsun bayadır.

Canım izindeyim evde yatıyorum.Gelen giden çok oluyor. Çok giremiyorum.Fotoğrafta ekleyemiyorum buraya.Kocamla bir başbaşa kalamıyoruzki, yükleteyim. Odasının bile fotoğrafını çekip koyamadımoğluşumun. Sen nasılsın.

Canım izindeyim evde yatıyorum.Gelen giden çok oluyor. Çok giremiyorum.Fotoğrafta ekleyemiyorum buraya.Kocamla bir başbaşa kalamıyoruzki, yükleteyim. Odasının bile fotoğrafını çekip koyamadımoğluşumun. Sen nasılsın.

aman tek dert o olsun.bi sorun olmadığına sevindim.bende iyiyim işte uğraşıyoruz napalım.biraz mide şikayetim var bu ara.en kısa zamanda fotoları bekliyoruzz.a.s.

ben hiç mi hiç günaydın diyemiyorum size hatunlar...erken kalkamıyorumki....
gerçi 11:30gibi kalktım,kahvaltıydı e birazda keyifdi anca gelebiliyorum...
kocişimle kararlaştırmıştık,yıllık iznini benim doğum yaptığım günden itibaren kullanacaktı.
oğluşuyla ve benimle daha çok vakit geçirsin diye.
ama dün genel müdürle tartışmış,vermiş dilekçeyi ayrılmış 20gün izne.
ben rapor falan alırım,ancak temmuz sonunda başlarım işe sen merak etme diyor ama canım çok sıkıldı.şimdi ağrım sızım çok olmuyor,kocama sonra daha çok ihtiyacım olacaktı.bide izin bitince hemen işe başlarmış çok kötü olur.hem onun için,hem benim için...hayırlısı olsun artık,napalım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben hiç mi hiç günaydın diyemiyorum size hatunlar...erken kalkamıyorumki....
gerçi 11:30gibi kalktım,kahvaltıydı e birazda keyifdi anca gelebiliyorum...
kocişimle kararlaştırmıştık,yıllık iznini benim doğum yaptığım günden itibaren kullanacaktı.
oğluşuyla ve benimle daha çok vakit geçirsin diye.
ama dün genel müdürle tartışmış,vermiş dilekçeyi ayrılmış 20gün izne.
ben rapor falan alırım,ancak temmuz sonunda başlarım işe sen merak etme diyor ama canım çok sıkıldı.şimdi ağrım sızım çok olmuyor,kocama sonra daha çok ihtiyacım olacaktı.bide izin bitince hemen işe başlarmış çok kötü olur.hem onun için,hem benim için...hayırlısı olsun artık,napalım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

CANIMCIM ÜZME KENDiNİ,
O HASSAS GÜNLERİNDE YANINDA OLMASINI TABİİ Kİ DE ÇOK İSTERDİN.
BİRDE OLUMLU DÜŞÜN.
BÜTÜN GÜN BİRBİRİNİZİ DAHA ÇOK ÖZLEYECEKSİNİZ.
BEBiŞİNiZ BİRBİRİNİZE OLAN ÖZLEMİNİZİ, SEVGİNİZİ PERÇİNLEYECEK.
HER DOĞUMDAN SONRA ÇOK AĞRI SIZI OLACAK DİYE BİR KURAL YOK.
ZATEN YASAL DOĞUM İZNİ HAKKI VAR EŞİNİN.
BAKARSIN O ARADA SEN HEMEN AYAKLANIRSIN.
HERŞEYDE BiR HAYIR VARDIR. ÜZME KENDİNİ BİTANEM...

X