Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar...
çorumlucum herşey gönlune göre olsun...
dun sabahın erken saatinde kalkıp akşam yatana kadar temizlik yaptık...arada dışarı çıktık...ev çok kötü olmus...şimdi pırıl pırıl oldu heryer ama bizde bittik...gece 2yi geçti ben hala sırt,bel ve ayaklarımın agrısından uyuyamadım...şimdide sol tarafımda igrenç bir karıncalanma var...artık agrılar şiddetini artırdı
onca elinize sağlık... yorulmuşsunuz ama değmiştir de sanırım... ben de ctesi günü buzdolabını boşalttım. tek tek rafları çıkarttırdım eşime.. ne zamandır gözüme batıyordu. iyi oldu valla... haftaya da tüm evi halletmeyi düşünüyorum. ya da belki izne çıkınca bi kadına temizlettireyim diyorum ama dışardan bi yabancıyı da evime sokmayı hiç istemiyorum. bakalım napcam...
arkadaşlar bugün gazetelerde 'aynı hastanede 2.skandal' başlığı altında bir haber var.Sezaryenle bebeğini dünyaya getiren anne İstanbul Esenler'de bulunan İstanbul hospitale ve doğumu gerçekleştiren Op.Dr.Turhan Şengül hakkında dava açmış.Çünkü sezaryenle alınan bebeğin alnında neşter yarasının olduğunu ve ağlaması hiç durmayan bebeğin yapılan kontrollerde köprücük kemiğinin kırıldığı tespit edilmiş.Daha önce bu hastanede belki hatırlarsanız üzerine çay dökülen bebeği bu hastanenenin acil servisi maddi olanakları yok diye almamış,hastane hastane dolaştırmıştı.Sağlık bakanlığı tarafından 3 gün kapatılan bu hastanede doğum yapmayı düşünen anne adaylarını bir kez daha düşünmeleri konusunda uyarıyorum.
canım güzel şeyler düşün hepsi geçer emin ol bir de bakmışsı geçmiş sen kaygılanma sonuçta basit bir operasyon dualarımız senle geçmiş olsun allah yardımcın olsunGUNAYDIN guzel temmuz anneleri hadi hadi kizlar az kaldi demi bakin ne kalmis size iki hafta daha dayanin 38 olsun:1rolleyes:
bugun esim yazili sinava giriyor kod gecmek icin hani direksiondan once yazili var ya
oraya gidecez sonra annem bizi almaya gelcek ondan sonra bugun bi suru isim var
rabbim insallah kazanmayi nasip eder esime
ehliyetsiz cok kotu oluyor rabbim nolur yavrularimin yuzune bak da nasip et sunu aminnnnnnnnnnnnnnn
oglumu da bayiltici doktorla konusmaya goturcem haziran 27 de ameliyat olcak dislerini alacaklar yavrumun senağlamasenağlama
duanizi esirgemeyin kizlar korkuyorum gun yaklastikca vallaha
allahim insallah sorunsuz gecirmeyi nasip etsin ameliyati :çok üzgünüm:
vergi kagidini doldurmak icin kagit yollamadilar gidip onu alcam doldurup yollucam iki hafta oluyor sure biteli ama kendileri yapti ben nedim alim gelim en kisa zamanda yollarim
insallah bi sey demezler yoksa tum hirsimi onlardan alirim ha :bbo: