Temmuz Anneleri Buraya....

benimde iki gündür alt tarafim birden bi cizz ediyo sonra geciyo.. sanki cikacakmis gibi.. ay bir bucuk hafta sonra 37 haftalik olucaz ..gelse bari ozaman :asigim:

perihancim kalk bi dus al rahatlarsin canim..

oooffff yaaa kasıklarımda bir buçuk saattir geçmeyen bir ağrı var uyuyamıyorumsenağlama:1no2:senağlama

aman bende bugun kotuydum valla kızlar sol tarafımı kazık gıbı ettı sancı gırdı geberıyom dedım

sormayın yaa bugün cok yedim ve cok karıştırdım migdeyi ve migde buna dayanamadı saga dön sola dön cok kötü oldum migdemden ve kendi sonumu kendim getirdim mecvur kustum:bbo: ve nasıl rahatladım size anlatamam valahi

herhalde ole içerde kalıp senı rahatsız edecegıne dışarı çıksın rahatla

GUNAYDIN guzel temmuz anneleri hadi hadi kizlar az kaldi demi bakin ne kalmis size iki hafta daha dayanin 38 olsun:1rolleyes:
bugun esim yazili sinava giriyor kod gecmek icin hani direksiondan once yazili var ya
oraya gidecez sonra annem bizi almaya gelcek ondan sonra bugun bi suru isim var
rabbim insallah kazanmayi nasip eder esime
ehliyetsiz cok kotu oluyor rabbim nolur yavrularimin yuzune bak da nasip et sunu aminnnnnnnnnnnnnnn

oglumu da bayiltici doktorla konusmaya goturcem haziran 27 de ameliyat olcak dislerini alacaklar yavrumun senağlamasenağlama
duanizi esirgemeyin kizlar korkuyorum gun yaklastikca vallaha
allahim insallah sorunsuz gecirmeyi nasip etsin ameliyati :çok üzgünüm:
vergi kagidini doldurmak icin kagit yollamadilar gidip onu alcam doldurup yollucam iki hafta oluyor sure biteli ama kendileri yapti ben nedim alim gelim en kisa zamanda yollarim
insallah bi sey demezler yoksa tum hirsimi onlardan alirim ha :bbo:

çorumlu günaydın okurken yoruldum canım .. kolay gelsin ..Allah şifa versin oğluşunada ameliyatı kolay geçsin ...eşinde inşallah bi an önce sınavı kazanır canımm arabasız çocuklarla zor oluyo .

kimseyle kavga etmeden git gel canım .. kolay gelsin:)

insallah canim ya vallaha bu kagit islerinden yoruldum ay nedim bende icimi dokmek istedim sizlere kotu mu etmisim ? :eek:
vallaha ne bicim sey ya vergi kagidi neden gec yollarlar ben mi kosacam arkalarindan bea of of :çok üzgünüm: neyse alir gelirim insallah unutmadan doldurup yollarim
hadi ben gidiyorum oglumu hazirlayim daha misil misil uyuyor yavrum benim annem gelcek yarim saat sonra
hadi kizlar aksama gorusuruz insallah optum hepinizi :asigim:

Günaydın kızlar.. bugün erkenci herkes bakıyorum. Hatta sabahlayanlar da çok. umarım herkes iyidir. Çorumlu inşallah eşin sorunsuz atlatır sınavı, oğlunun ameliyatı da başarılı geçer.

gunaydın kızlar...
çorumlucum herşey gönlune göre olsun...
dun sabahın erken saatinde kalkıp akşam yatana kadar temizlik yaptık...arada dışarı çıktık...ev çok kötü olmus...şimdi pırıl pırıl oldu heryer ama bizde bittik...gece 2yi geçti ben hala sırt,bel ve ayaklarımın agrısından uyuyamadım...şimdide sol tarafımda igrenç bir karıncalanma var...artık agrılar şiddetini artırdı

gunaydın kızlar...
çorumlucum herşey gönlune göre olsun...
dun sabahın erken saatinde kalkıp akşam yatana kadar temizlik yaptık...arada dışarı çıktık...ev çok kötü olmus...şimdi pırıl pırıl oldu heryer ama bizde bittik...gece 2yi geçti ben hala sırt,bel ve ayaklarımın agrısından uyuyamadım...şimdide sol tarafımda igrenç bir karıncalanma var...artık agrılar şiddetini artırdı

onca elinize sağlık... yorulmuşsunuz ama değmiştir de sanırım... ben de ctesi günü buzdolabını boşalttım. tek tek rafları çıkarttırdım eşime.. ne zamandır gözüme batıyordu. iyi oldu valla... haftaya da tüm evi halletmeyi düşünüyorum. ya da belki izne çıkınca bi kadına temizlettireyim diyorum ama dışardan bi yabancıyı da evime sokmayı hiç istemiyorum. bakalım napcam...

evden geçtım kızlar napcam temızletıp 2 ay sonra tasınacagım gerek var mı sızce

kızlar günayydınn çorumlucum canım kolay gelsin sana allah oğluşunuda tez zamanda sağlığına kavuştursun..
oncacım seninde ellerine sağlık evin pırıl pırıl olmuştur şimdi...,
bende dün hiç bişey yapmadım miskin kediler gibi akşama kadar kıvrıldım bi yerlerde..
ama yine yorgunum yine yorgun.

onca elinize sağlık... yorulmuşsunuz ama değmiştir de sanırım... ben de ctesi günü buzdolabını boşalttım. tek tek rafları çıkarttırdım eşime.. ne zamandır gözüme batıyordu. iyi oldu valla... haftaya da tüm evi halletmeyi düşünüyorum. ya da belki izne çıkınca bi kadına temizlettireyim diyorum ama dışardan bi yabancıyı da evime sokmayı hiç istemiyorum. bakalım napcam...

canım sizde buzdolabınızı gule gule kirletin...valla çok yorulduk...akşam eşimle bel agrısından kıvranıyorduk...yazlık nevresimleri felan da yıkadık...bugunde yorganları yıkacağız...temiz temiz yatalımsırnaşık şey
bende evime baska birinin girmesini hiç istemiyorum...o yuzdende annemle ablam ben izne ayrılınca gelip evi temizleyecekler...ozamana kadar da bize dunku temizlik yeter:roflol:

KIZLAR GÜNAYDIN.
BELKİ SiZDE OKUMUŞSUNUZDUR AMA, BİRDE BEN YAZAYIM DEDİM...
TABİİ BU SADECE HASTANEYE FATURALANDIRILMAMALI.
HERYERDE BENZER AKSİLİKLER OLABİLİR AMA, YİNEDE BİLİN İSTEDİM.

SEVGiLER...

http://www.kadinlarkulubu.com/skandal-istanbul-hospital-dr-turhan-sengul-hk-t190089/index.html

arkadaşlar bugün gazetelerde 'aynı hastanede 2.skandal' başlığı altında bir haber var.Sezaryenle bebeğini dünyaya getiren anne İstanbul Esenler'de bulunan İstanbul hospitale ve doğumu gerçekleştiren Op.Dr.Turhan Şengül hakkında dava açmış.Çünkü sezaryenle alınan bebeğin alnında neşter yarasının olduğunu ve ağlaması hiç durmayan bebeğin yapılan kontrollerde köprücük kemiğinin kırıldığı tespit edilmiş.Daha önce bu hastanede belki hatırlarsanız üzerine çay dökülen bebeği bu hastanenenin acil servisi maddi olanakları yok diye almamış,hastane hastane dolaştırmıştı.Sağlık bakanlığı tarafından 3 gün kapatılan bu hastanede doğum yapmayı düşünen anne adaylarını bir kez daha düşünmeleri konusunda uyarıyorum.

oh oncacım ellerinize sağlıık mis gibi olmuştur ne güzel eviniz bizde dün herzamanki işleri yaptık ama biraz çok yordum herhalde kendimi belim çok ağrıdı benimde eşimde kızdı çok yordum kendimi die ama zaten haftada bir yapıyoruz onuda yapmayım yanii:))onu evde yakaladımmı hemen temizlik yaptırıyorum yazık adama:))
saol senacceim paylaşımın için walla bende izledim o haberi kolunuda kırmışlar ufacık bebeğin allah korusun bebişlerimizi sağ selamet gelsinler inşallahh...

GUNAYDIN guzel temmuz anneleri hadi hadi kizlar az kaldi demi bakin ne kalmis size iki hafta daha dayanin 38 olsun:1rolleyes:
bugun esim yazili sinava giriyor kod gecmek icin hani direksiondan once yazili var ya
oraya gidecez sonra annem bizi almaya gelcek ondan sonra bugun bi suru isim var
rabbim insallah kazanmayi nasip eder esime
ehliyetsiz cok kotu oluyor rabbim nolur yavrularimin yuzune bak da nasip et sunu aminnnnnnnnnnnnnnn

oglumu da bayiltici doktorla konusmaya goturcem haziran 27 de ameliyat olcak dislerini alacaklar yavrumun senağlamasenağlama
duanizi esirgemeyin kizlar korkuyorum gun yaklastikca vallaha
allahim insallah sorunsuz gecirmeyi nasip etsin ameliyati :çok üzgünüm:
vergi kagidini doldurmak icin kagit yollamadilar gidip onu alcam doldurup yollucam iki hafta oluyor sure biteli ama kendileri yapti ben nedim alim gelim en kisa zamanda yollarim
insallah bi sey demezler yoksa tum hirsimi onlardan alirim ha :bbo:
canım güzel şeyler düşün hepsi geçer emin ol bir de bakmışsı geçmiş sen kaygılanma sonuçta basit bir operasyon dualarımız senle geçmiş olsun allah yardımcın olsun

X