Temmuz Anneleri Buraya....

günaydın kızlar 3 gündür giremedim kulube herkesde sızlanmalar , ağrılar, sancılar iyice artmış.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.. işimiz zor walla..

srose kız elektırık gıttı sabahın korunde

ayy canım benim bende niye gittiki bu kız diyodum. demek giden sen değil, elektrikmiş.:roflol::roflol:napalım canım bizde daha sonra bi gün muhabbet ederiz dimi amaa.:icecream::icecream::1hug:

canlarım benım bende temmuz annesıyım ama gecen senenın:)))
o yasadıklarınızı atlattım cok sukur.rabbım sızede yardım etsın.sag salım kurtulun kızlar.
cok sıcak cok zor oluyor.dıkkat edın kendınıze sekerlerım.
srose canım sende burdasın haaaa:)))))))))
hepınıze ıyı pazarlar dılıyorum sekerler.
bebıslerı benım ıcın oksayın:)))))))))))))))

nasılssın minik anne falan deyilimm ama sırnaşık şey minik kuşlarım seni bulmak için girdim kısss nerdesin senn Çok üzgünüm çoook seni bulmak için böyle topik topik dolaşmammı lazımmm :roflol: :roflol: buldum sonunda :sm_cool:

Ayyy Bende Boyatsam Mi Yaa
Ama Yok Biraz Daha Sabredelim Kizlar Ne Kaldi şunun şurasinda

anam öyle az kaldi da.. bebis olduktan sonra gitsem kuaföre enaz 4 saatimi alir kii o arada bebis napcak :S
en iyisi dogmadan gitmek :roflol:
bahanem nasil ama :dance:?

Süper Bahane Bulmuşsun Canim Ama
Böyle Karin Burunda Nasil Olucak çok Oturmaktan Ağri Falan Girer Valla

vallaha bende istiyorum boyatmak yahu bikdim kendimi cok cirkin kotu hissediyorummmmmm
boyatsak nolur ki bi sey olmaz demi ?
hem kuafore gidince ne dicez ay

nasılssın minik anne falan deyilimm ama sırnaşık şey minik kuşlarım seni bulmak için girdim kısss nerdesin senn Çok üzgünüm çoook seni bulmak için böyle topik topik dolaşmammı lazımmm :roflol: :roflol: buldum sonunda :sm_cool:

anam ne arıyon ıste burdayım.yerım bellı.sohbette yoksam bılkı bızım kulupteyım.kız cocugu annelerı kulubune gır.ben sabah ıstımaya baslar ordan sohbete gecer ordan oraya atlarım.
sen msj at ben senı bulurum sekerım:))))))))
hem sen benı nıye arıyon kız anan kızmasın:)))))))))))))))))))))))) sonraaaaaaaaaaaaaa

kızlarrr günaydınnn......
herkes iyidir inşallah...
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. her tarafım ağrıyoo.. çok ağırlaşmaya başladım sankiii...
kasıklarıma ağrılar vuruyo ara sıra. berbat bigüne başladım...

günaydınnn... bugün ben de yorgun hissediyorum çok. bi de ctesi de çalıştım. dün hem temizlik yaptım biraz hem pikniğe gittik epey yordu beni... gelincik benim de kasıklarım ağrıyo yaaa.. özellikle otururken kalktığım zaman yürümekte zorlanıyorum çok.

kızlarrr günaydınnn......
herkes iyidir inşallah...
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. her tarafım ağrıyoo.. çok ağırlaşmaya başladım sankiii...
kasıklarıma ağrılar vuruyo ara sıra. berbat bigüne başladım...

:1rolleyes:Günaydın geçmiş olsun canım ya...Bak bu kasık ağrıları bende de var...Doktora sordum gayet normal ve hatta daha da artacak dedi...O yüzden endişelenme....Ağrı kesici verdiyse kullan bir tane istersen...

kızlar gunaydınlar
bende de o agrılardan bol bol var...giderekte artacağını dusunmek çok kötü...benimde sol gögsumun altı agrıyor...sanki prensesim ayagını elini bir yere girdirmiş gibi...sıcaklarda bastırdı...
ne kadarda dertliyiz yaaa
hepimize allah yardımcı olsun...

buarada dun pikniğe gittik...giderken tam teşekküllü hastane gibiydim:roflol:
yastık, battaniye felan...nerdeyse hiç yerimden kalkmadım...okadar çok hamile vardıki...annemlerle guluştuk,kuluça yatmıs gibi millet...2-3 tane yanında, 1er tane karnında...kendi kendime dedimki dogum çok zor bişi olsa millet bu kadar arka arkaya dogurmazdı heralde dedim:sm_cool:

Valla bu sıcaklarda ne yapacağız gerçekten bilmiyorum...Ayıca sevgili Onca pikniğe gitmişsin güzelde...Biliyorsun kene krizi var...Aman sen sen ol bir daha pikniğe giderken ilaçlanmış olan piknik yerlerine git...Allah muhafaza...

gelincikcim geçmiş olsun hayatım benimde ağrıyo heryerim hele bacaklarım çok uyuşuyo ya uykumda dönerken ızdırap çekiyorum resmen hep aynı taraflarıma yatmaktann yer yaptı herhalde:))bi doğursak hayırlısylada şöle yüzüstü sırtüstü yatabilsek.)))

Valla bu sıcaklarda ne yapacağız gerçekten bilmiyorum...Ayıca sevgili Onca pikniğe gitmişsin güzelde...Biliyorsun kene krizi var...Aman sen sen ol bir daha pikniğe giderken ilaçlanmış olan piknik yerlerine git...Allah muhafaza...

canım hiç bir yerim açık değildi...uzmanlar diyor ya kapalı giyinin diye...benimde aklıma geldi giderken, o yuzden tedbirimi aldım:eek:bidahada gitmem heralde...bu halde çok zor oluyor...annemlerin ısrarı uzerine gittim zaten

ewet dikkat edin oncacım ben hiç gitmek istemiyorum wallahi çok korkuyorum heryerde çıktı yaa allah korusun ...

zinedilacımm valla doğurduktan sonra bi müddet yüzüstü yatıcammm... kollarımda bacaklarımda derman kalmadı uyuştuu resmen daha 1,5 ayım var benim gün saymaya başladımm...
kızlar bende ortalama her pazar pikniğe gidiyorum ama kendin pişir kendin ye yerlerine özel bakımlı alanlara ne olur ne olmaz bide bu halde keneye bulaşmayalım allah korusun... zaten yerede oturmuyorumm, değişiklik oluyoo açık hava iyi geliyoo walla

X