hepımızın sorunu aynı canım senın yetıstırememenle alakası yok.hastalanıyorlar bız de her dedıklerını yapıyoruz.sonra da onları bu alıskanlıklarından vazgecıremıyoruz.bızımkı daha yemegı gorur gormezkusma numarası yapıyor.reklamler olmassa zaten mumkun degıl.zararlı da olsa ızleterek yedırıyorum .ne yapabılırım yoksa cocuk ac kalır.hele uzerını degıstırmek veya altını almak ıskence resmen.tekmeler atıyor.buyuyene kadar sabretmek lazım.o zaman da baska sorunlar oluyor.allah onları saglıklı etsın de her seye razıyız degıl mı.onların o gulucuklerı her seyı unutturuyor.
inşallah doğrudur canımyaaa,bizimkilerinde uslu günlerini görebilcekmiyiz acabaarkadaşımın kızı var,gün yapıyoruz,benim bebeğim olduktan sonra çeşitlerimde azalmalar oldu,yetiştiremiyorum,arkadaşım bi döktürüyo bi döktürüyo,
yapmasaydın bebeğin var yorulmuşsundur diyorum,yok o içerde yatıyo çıtı bile çıkmıyo ben mutfakta hazırlık yapıyorum diyor şok geçiriyorum resmennnnnndelikafadulden
benim oğlum içerdeyken ve doğduğunun ilk 6 ayı o kadar sakindiki anlatamam,kendi kendinede uyumayı öğretmiştim oohhh çok rahattım çookkk...:dance: lakin saadetim kısa sürdü,6.ayından sonra deliksiz gece uykuları,kendi kendine uyumalar tamamen sona erdi...:1shok: ne kucakta durur,ne oturup oyuncak oynar,cıs desem anlamaz gün boyu kendine zarar vericek şeyler arar durur...kazasız belasız bi büyüse diyorum yani başka bişe istemiyorum artıkbizde oğlumda bi bozukluk var diye düşünüyorduk.. demekki yaşıtları da benzer problemler yaşıyor..:) benim oğlum içerdeyken de çok hareketli idi. doğunca da hiç değişmedi, azalmadı hareketleri, arttı. altını değiştirmek, temizliği, bezin bağlanması ve yeniden üstünün giydirilmesi .. hepsi ayrı merasim gerektiriyor. 1 sn bile yerin durmuyor. hiç oturup bişeyle oyalanmıyor. alt komşumuzun torunu da 22 temmuz doğumlu, yaşıtlar ama o kadar farklılar ki.. o çocuğun 24 saatte yaptığı tüm hareketi benim oğlum 5 dk da yapıyor.. yemek yedirmesi çok kolay.. kucağına hafiften yatırıp veriyor , oda yiyor.. eline bi oyuncak alınca uzun zaman onunla oyalanarak yerinde oturuyor.. benim oğlum fırıldak gibi onun etrafında 100 kere tur atıyor. bi de yetmezmiş gibi gidip çocuğun üzerine oturuyor..çok sakin mizaçlı bir çocuk maşallah! onu görünce biz de bir problem var diyorum :) benim oğlum ne kendi oturur ne de beni oturtur.. hiç oturup bişeyle oyalandığı görmedim desem yalana olmaz! ta ki uyuyana kadar bi yere oturmuyorum.. gece uykularımız da bölük bölük! 2 gecedir yatağını odasına aldık! deneme yapıyoruz. bakalım başarabilecek miyiz! :)