Temmuz Anneleri Buraya....

tekno hiç üzülme canım elada bişey yemedi hastalıgında gün boyu sadece beni emdi düzelsin yer
aktifet verdimi doktor

maşallah canım çok tatlı bizim oglanların hepsi sarı seninkide sadece teknonunki ve denizinki esmer güzeli:)))

evet sapsarı ve daha pek saçı yok,yaşıtları 2. traşını oldu nerdeyse bizimkinin kafa tüy dolu:roflol:

canım imageshack'e gir fotoyu seç diger sayfadaki fotonun altındaki forum 1den kopyala

hoşbuldum canım çok sağol,yiğit erende çok şirin görünüyor maşallahh kuzucuklara

febicim keşke bu soruna bende cevap verebilseydim
bende başka bişey sorayım.yürüteçe bindiriyomusunuz hala.duru son bikaç kez çıkı içinden.yürüteci yan devirip kurtarıyor kendini.bende korkuyorum biyerini incitir diye bindiremiyorum uzun zamandır.ben mutfaktayken iyi oluyodu yürüteçten açamıyodu çekmece dolap şimdi çok kötü oldu bütün dolapları açıp boşaltıyor (

emziriyorum fazlasıyla emiyorr her istediğindee gece hele bazen 6-7 yi buluyordur gündüzü hiç saymıyorumm....devamlı ağzındaa...memeye çok düşkünn..

ben bindiriyorum, bi defa yanlis hatirlamiyorsam icinde cikip dustu cadi kizim benim mafoldumben, ondan sonra cikmaya calisiyor icinden bazen, ama ben yetisiyorum :bbo: neyse dolap falan ellemiyor benim muftagim kucuk sokamiyorum icerye girmek istiyor, ama ben almiyorm zaten kucuk uzun ama cok kucuk mutfak, salonda oyuncaklariya oynuyor faan filan :dance:alkisalkisalkisdelikafadulden​

zeynep Duru yürüteçe sadece 1,5 ay bindi, koltuk kenarına gecince bida binmedi:)

ben de kahvaltıda neler yediriyorsunuz ve miktarları neler ben hiç bişi yediremiorum bazen kahvaltıyı sadece emerek geciriyor

ooo siz hala bayağı emziriyonuz maaş.. hele tekno o ne kız hortum bağla bari hehe..maaş. tosuna .. ben memeyi bayağı azalttım ek gıdaya yükleniyom galiba .. ne bilim karnı doysun gibi iç güdüsel olarak bol ek gıda veriyorum dengesini oturtmam lazım sütüm kesilmesin ..

ayşegül merve de mutfaktayken biniyor.. normalde koltukları yaklaştırdım birbirine sıralıyo .. hiç düşmedi ama yine de ben de dikkatli olayım ne olur ne olmaz..

alew ben kızımla kahvaltı yapıyorum alıştı elimle ezip ne olsa veriyorum peynir zeytin helva pekmez yumurta filan işte .. yiyebileceklerinden hep veriyom bazen çok az yiyo özellikle yumurtayı o şekilde pek yemiyo ben de bu sabah şeftali rendeledim suyuna bisküvi ve yumurtadan ezdim .. o şekilde geçiyo kahvaltı öğünü 2 aşamalı :)

valla benim bebeler hep öleydi canımm karnı tokta açta olsa kucağıma alim hemen çağrışım yapıyor sanırım memeyi açmaya çalışıyorrr.....

benimki bugün kendi kahvaltısını yedikten sonra kaşarlı gözlemeden kopardım önüne koydumm eliyle yedi valla maşallah tosuncuğumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…