Temmuz Anneleri Buraya....

merve dışarıyı öğrendi walla içeri girince ağlıyo resmen kaydirigubbakcemile3 bir de benim kız kolbastı yapıyo bir oynuyo döt baş eller ayaklar .. geçende elektrik süpürgesinin sesine baktım oynuyo :roflol: habire düşüyo çünkü artık güzel sıralıyo tutup ayağa kalkıyo bazen kalkamıyo ağlıyo :) dışarda çok mutluyuz genel anlamda biraz huysuzluğu ve iştahsızlığı var sanırım dişten.. :Saruboceq:

aynen elçinde öyle. dışarıdan içeri girmiyo. kapıya gidip orda duruyomuş. e anneannemde yaşlı zaten. alıp götüremiyo dışarıya. napcaz bilmiyorum.

yusufda disariyi cok seviyor,balkondan, pencereden bakmaya bayiliyor...

soyledigi kelimeler,
anni, baba, dede,potika,pilaa,gidigidigidi..boyle sabahtan aksama kadar bir kelime tutturur onu soyler...

sesli yerleri hic sevmiyor,nisan, dugun gibi..gurultulu..bakiyorum yusuftan kucukleri, buyukleri hic seslerini cikarmiyorlar..bizimki ortaligi yikiyor....

merve de çok asosyaldi hala öyle ama eskisinden iyi .. yabancıya gitmez ağlar bir ortama girmez biri gelse istemez bir yere gitsek kimse de durmaz amaannn çok beter .. şimdi şimdi çıka çıka biraz alıştırdım .. bir de benim kız şımardı bu aralar .. iki seviyom hemen dil 2 metre dışarda eeeöööö bişeyler yapıyo şımarık şımarık oyyoyyoyyy yandım bu kızdan ben sölim :bbo:

febi merak etme sekerim bizim kizlar ayni gun dogdu ayni isim, huylari da benzio :roflol: cekcemiz var he

febi merak etme sekerim bizim kizlar ayni gun dogdu ayni isim, huylari da benzio :roflol: cekcemiz var he

sorma kız nerden de adları merve koyduk amanın bu merveler çok yaramaz mı oluyomuş nedir .. neyse en azından ikisi de çok tatlılar ortan bari iyiyiz kaydirigubbakcemile3 saçları uzattı mı seninki benimki hala kel.. bu mervelerin de herşeyi bir anam kellikleri bilem haha kaydirigubbakcemile3 koy resmini görcem

kiz video koydum geyik topigine bak saclari uzadi benim cadinin :roflol:
he vallaha merveler pek bi yaramaz olurmus oyle yaziyor bi yerlerde ama gene de koydum iste hahahah hayirlisi bakalim

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

bizim 3. dişimizde çıktı 4. yoldaa bi çıksada rahatlasak wallahii....

ins cnmmm eninde sonunda çıkcak febicim yakındır çıkması hayatımm

kiz video koydum geyik topigine bak saclari uzadi benim cadinin :roflol:
he vallaha merveler pek bi yaramaz olurmus oyle yaziyor bi yerlerde ama gene de koydum iste hahahah hayirlisi bakalim
merhaba anneler bende 2008 temmuz annesiyim,adımda merve,tamda konunun üstüne geldim dimisırnaşık şey valla bebekken bende çok çektirmişim anneme,ama olsun şimdi usluyum:dance:

teşekkür ederim kızlar,nasılsınız:uhm: sıpalar uyuyomu,ben uyuttum çok şükür:sm_cool:

benimki uykulu halsiz mızmız uyumadıda kucakta dolaşıyoruzz..ablada şimdi birazdan bende olurr uyursa daha çabuk toparlar ama uyu uyu bir hal oldu sıpaa..

X