Temmuz Anneleri Buraya....

amılıecm geşmiş olsun caım hadı güle güel oturun evınızdee..
bu arade bende her bezı kullandım nerdeyse oğlumaa..ama hiçbiriyle sorun yaşamadımm...şuan molfıkx kullanıyorum ama ondan memnun değilim çok kalın gelıyor huzursuz olacağnı tehmın edıyorum ..pişikler becede gencızanın da dediği gibi sanırım beebkten bebeğe fark edıyorrr cıldler değişik çünkii

evet pişikler cilt ile alakalı benim kızıma prima hariç ne kullandıysa anında pişik yapardı...batuhanda kullanmadığım bez kalmamıştı zavallaım her türlü kullandı...

doğukanada prima ile başladık şimdi hugiesle devam ediyoruz...sırtına kadar kaka oluyordu prima ileee ama hugies le olmadı öle bir sorunn..ama birkaç seferdir pamukları içindeki vücuduna çıkıyorr...

kızlar ben de doğduğundan beri primadan başka bez kullanmamıştım bu gidişimde molfix yeni ürünü çıkmış yonca yaprağı var üstünde bantları iyi bacak arası özellikle inceltilmiş deneyim dedim şimdilik pişik de yapmadı .. bundan sonra hangisi rast gelirse artık ..

teşekkürler rose cim. bizde de bu zamana kadar bu kadar ciddi pişik sorunu olmamıştı. hatta ben de hala primanın şeklini ve hafifliğini seviyorum. yaklaşık 6. ayımızdan beriprimaya sabitlenmiştik. son aldığım pakette 1-2 tanede değil. nerdeyse 10 bezden 8 inde sorun yaşadım. bantları kopunca çocuğun çişi üstüne geçmişti. çocuğun yediklerinde değişiklik yok! her zaman yediği şeyler..pişik için herşeyi denedim, en son saf zeytinyağı kullandım. biraz rahatlattı ama yine geçmedi. bezi değiştirip 1 gecede pişiğin geçtiğini görünce prima rahatlığının bizim için ne zamandır kabus olduğunu farkettim. molfix in yeni çıkan ürünü de prima gibi bel bantlı ve inceltilmiş. umarım bi daha sorun yaşamayız. ben sizlerin de benzer sorun yaşayıp yaşamadığınızı merak etmiştim.

Son düzenleme:
bende doğduğundan beri prima kulanıyorum.şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.ama aldığım bir pakette bel bantlarında kopma oluyordu.oda bir pakette başımıza geldi diğerlerinde şu ana kadar öyle bir problemle karşılaşmadım.

üretim zamanından zamanına fark oluyor kızlarrr...bazen şaşıyorlar deemekkii..peynirde yoğurtta herşeyde bazen oluyor öle şeylerr sonuçta fabrikasyonn ..

bu manevi cocugumuz projesinde benim de bir parmagim olmus, sevindim teknocum...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende aysegul cum senin gibi o saatler arasinda degistiriyorum,bir sorunum olmadi..prima kullniyorum, ice olmasi daha rahat etmesini sagliyor..huggies kullandim hic memnun kalmadim..

amilie cim gule gule otur evinde...a.s.

2008 temmuz anneleri burayı esgeçmeyelim lütfen burası hamileliğimizin başından beri paylaşım yaptığımız yer.bende dahil olmak üzere temmuz anneleri olarak burayı unuttuğumuzu düşünüyorum.başta temmuz anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.a.s.

Son düzenleme:
Tüm 2008 Temmuz annelerinin anneler günü kutlu olsun...Sevgiler , öpücükler.....

saolun kızlarr bende hepınızı n anneler gününü kutluyorum bıraz geç olduu ama mujukssssssssss..alevcımm ne oldu yerleştinizmı kuzumm yerınızee haer etmedın bıdahaaa

canim hepinizin anneler gununu kutluyorum....

bu bizim ilk anneler gunumuz,yasasin...nice nice anneler gunune bebislerimizle.................

eeee temmuz annleri daha daha nasılsınız :))) burayı boş bırakmayın hatunlar üç beş satır bişeyler yazın.febicim nerdesin canım sende gel yaz bişeyler.a.s
mesala bebeklerin gelişiminden bahsedebiliriz burda.
duru tam 9 aylıkken emekledi.
şimdi koltuktan tutup kalkıyor ve bi iki sıralıyor.sonra popo üstü yere :))
iç içe geçen oyuncakları var büyük olanın içine küçüklerden atıp kendine çıngırak yapıyor sallıyor.küçük içinden çıkınca tekrar koyuyor.sallıyor yaratıcı kızım benim.kaydirigubbakcemile2
sevdiği bi oyuncağı ver deyince veriyomuş gibi yapıyor ama bırakmıyor elinden sonra kaçırıyor benden :)
dış kapının önüne gelip geri içeri girince başlıyor ağlamaya.senağlama
yürütecindende sarkmaya başladı dikkat etmesem düşecek.bu gidişle artık bindirmicem.
herşeyi kurcalicak herşeye dokunacak.dolaplara lastik taktım masa üstündekileri kaldırdım.yerdeki çiçekleri ıvır zıvırı falan kaldırdım
henüz sadece 7. ayda çıkardığımız iki dişimiz var.
hala bilinçsiz olarak ba-ba de-de ve çok hoşuma giden gligo-ligo-ligo-ligo-gligo diyor.sırnaşık şey

aklıma gelenler bunlar hadi sizde paylaşın.

kızlar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun :) ne mutlu biz de anne olduk :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…