Temmuz Anneleri Buraya....

canım zeynep im hasta 1 aydan fazladır öksürük soğuk algınlığı geçiremedik bir türlü şimdi yıkayıp uyuttum diş çıkarma dönemini de çok zor gecirdik çook uykusuz gecelerimiz oldu...

teknocum ve diğer kızlar iim ben de , doğumdan sonra aldığım kilolarla basım dertte sadece(10 kilo kadar:)onları da versem çok ii olcak...

sağol cnm artık yaz gelse de hasta olmasa bi daha diye düşünmeye başladım:)

alevcım geşmiş olsun canım zeynebımızee ..erende hasta 10 gündür oksürük burun akıntısı inşalalh düzelecek bakalım havaların ıyıleşmesını beklıyor heralde kuzucuklarrr...maşallah çok tatlı olmuşş takvımınde gördumde fotosunuuu

rose cum size de gecmiş olsun bizim nerdeyse 45 gün olcak iyileşemedi haftaya gene dr.a gitcez 10 günde bir gidiyoz artık eren de büyümüş maşallah bir yıl nasıl da cabuk gecti di mi gecen yıl gün sayıyorduk büyü bıcırıklar valla:)

Alevcim geçmiş olsun canım zeynebime.maşallah kocaman olmuş prenses.öpüyorum zeynebi kocaman.

canımm yaa çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah

u2rem h.g. senin bebiş nasıl
bu arada amilie yok uzun zamandır sanırım evi taşıdı.

sağ olun arkadaşlar,a.s. evet geçen cumartesi evi taşıdık, gece 12 de anca bitti. nakliyeci firmanın sorumsuzluğunun cezasını biz çektik. ertesi çocuktan arta kalan zamanlarda mutfak ve salonun bi kısmını yerleştirdik. hafta içi çalıştığım için ev hala harabe halinde :bbo: bu akşam kayınvalidem gidiyor pazartesi kendi annem geliyor geçici olarak. hafta sonu yerleşip bilgisayarı açabilirim belki! tabi oğluştan fırsat kalırsa..a.s

h.g. amilie
kolay gelsin tatlım, ev taşımak zaten zor birde bebekle düşünemiyorum. Allah kolaylıklar versin canım

amilie kolay gelsin canım çok zor işinn allah kolaylık versin..

teşekkür ederim arkadaşlar. gerçekten çok zormuş.. bi ara düşündüm doğum yapmak mı yoksa taşınmak mı daha zor diye! ben normal doğum yaptım, sanki taşınmaktan daha kolaydı!! :) nakliyeciler 9-10 gibi geliriz deyip saat 16 da geldiler. eski evden eşyalar çıkarken yağmur yağdı. 7-8 gibi taşıma işini bitirdiler. diğer eve gittik ama ne fayda! asansörü getirmemişler. ev 4.katta ve apartmanın merdivenleri dar. asansör şarttı! e asansör geldi bu defa da binanın önündeki elektirik tellerine takıldı. adamlar asansöre çıkıp telleri bağladılar. 2 saat asansörü yerleştirmek için uğraştılar. sonunda 22 civarıında yukarı eşya çıkarmaya başladılar. bu arada yine yağmur başladı. geçmiş olsun dediklerinde saat 24 idi! ben anca uyuyacak yer açıp çocuğu eski evimizdeki komşumuzdan almaya gittik. akşam yemeğimizi gece 1de orda yedik. 2de eve döndük. erken gelselerdi biraz daha kolay olurdu. akşama yerleşmeye biraz olsun zamanımız kalırdı. bu hafta sonu yerleşecez artık!

amilie kolay gelsin canım.valla tüm aksilikler seni bulmuş.allah kolaylık versin.

amilie çok zor olmuş canımm.birde benim yaşadığım rezilliği anlatsamm anlatmıyım ama biliyorum rezillik diz boyuydu çünküü...gçmiş olsnn

bızde yarın gene gidecez canım habıre gıdıp gelıyor 10 gündür antıbıyotık kullanıyorzz bakalım ne dıyecekk...hırıldamaya başladıı geçeceği yerdee..
saol canım evet ne çabuk geçiyor günlerr yaa gelmeyecek bunlar derken geldılerde büyüdüler bilee...:asigim:

amilicem zor olmuş canım ama bebişi hasta etmeden taşınmışsız ınşallah enkısa zamandada yerleşirsin cnaımm..allah kolaylık versınnngamyoncuiremsu

ayy cnm yaa.. zeynebime kıyamam walla .. allah tan acil şifalar diliyorum .. şu kış hayırlısıyla bir bitse hayatımın en uzun kışıydı walla..

rose cum erene de çok geçmiş olsun cnm inş. hemen iyileşirler..

alev senin yurt dışı işi noldu cnm ?

Saol febıcım dÜn konrtol vardı ıyıleŞmıŞ bayaa ılaÇları kestı doktorr ınŞallah burun tıkanıklıĞıda en kısa zamanda gececekkk

teşekkür ederim. biraz yerleştik.. bu dağınık eve misafir bile kabul ettik :) biraz şekillendi ama hala açılmamış koliler var. hafta içi de devam ederiz artık. en azından interneti hallettik.

bende taşınalı 3 ay falan oldu gerçekten çok zor hiç sevmiyorum taşınmayı.allah kolaylık versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…