Temmuz Anneleri Buraya....

yer değiştirmek güzel de düzeni bozup tekrar kurmak çok zor! sen bi de şehir değiştirdin galiba yanlış hatırlamıyorsam, öyle mi genciza! sağlık olsun demekten başka laf yok! bu arada kızın tokalarla çok tatlı olmuş :)

evet canım karadeniz ereğliden istanbula geldik.zaten istanbuldan ereğliye gelin gitmiştim.çok zor gerçekten bide şehir değiştirince katmerli oluyor.
duru için teşekkürler canıma.s.

bu bölüm unutulmuş klava:
amilie senle burdan görüşebiliyoduk ancak.
1 ay oldu taşınalı. alıştınmı yeni evine??

Unutmayın arada bı dolaŞın buraları bız doĞururken sız yaŞ gÜnlerınızı kutluyor olacaksınız :) darısı baŞımıza ınŞallah

evet canım bizde geçen sene böyleydik allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin inşallah

ewet herkeze hayirli dogumlar insallah,

bakalim 17 temmuz hangi bebis dogucak,yusufun dogdugu tarih...

ewet herkeze hayirli dogumlar insallah,

bakalim 17 temmuz hangi bebis dogucak,yusufun dogdugu tarih...

bak bu süper bir fikirrr...maneviii çocuğumuz olsunnn aynı gün doğanlarr...nasıl bir fikir amaa....alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çok güzel HEMEN GERÇEĞE TAŞIYALIM BUNU 2009 TEMMUZ ANNELERİNE YAZAYIMM :sm_cool::teytey::teytey:

bu topiği onca diye bir arkadaş açtıydı hatırlıyorum , noldu ki ona bileniniz var mı ?

ben de unutmadım alkisalkisalkis

bunun için ayrı bi başlık açın bence.
onca yı ben tanımıyorum.
ben hamilelik dönemimde bu siteyi keşfetmemiştim henüz delikafadulden

bu bölüm unutulmuş klava:
amilie senle burdan görüşebiliyoduk ancak.
1 ay oldu taşınalı. alıştınmı yeni evine??

evet canım ilgin için teşekkür ederim. eve yerleştik alıştık. 2.5 ay oldu artık. bayadır kulube giremiyordum. sizleri merak ettim bakmak istedim. anne adayları :CüvCüv: daha yoğun paylaşımdalar,a.s bizim çocuklardan pek fırsatımız olmuyor. oğlum bu kadar enerjiyi nerden buluyor bilmiyorum ama benim enerjim ancak ona yetiyor.bazan yetmiyor. çok hareketli bir çocuk!
bu arada bir paylaşımda bulunmak istedim. piyasadaki her marka bezi denedikten sonra sonunda prima aktif bebekte karar kılmıştım. bir süredir onu kullanıyorduk. oğlumda yaklaşık 1 aydır yoğun bir pişik sorunu vardı. ne kullandıysam geçiremedim. hatta ilk başladığı zamanlar çocuğum acıdan uyuyamıyordu. sebebini bulamadığımız için ancak yıkayarak rahatlatıyorduk. zaten bir süredir de cildinde kırmızılıklar oluşmuştu, doktor alerji demişti. dün molfix aldım ve 1 aydır geçmeyen pişik 1 gecede kayboldu. üstelik son aldığım prima bezlerin yan bantları kopmaya başladı. ve oğlum uyanıp kucağıma aldığımda üzerinin ıslanmış olduğunu farkediyordum. açında bel bantlarının kopmuş olduğunu görüyordum. 72lik paket almıştım, yarısından fazlası duruyor hala. artık kullanmayı düşünmüyorum. başına böyle bişey gelen var mı!:uhm:

bende prima kullanıyorum ve son on gündür kızımda pişik sorunu yaşıyorum. travazol kremle daha yeni yeni geçmeye başladı... bi arkadaşım da şikayetçi primadan o kalitesinin bozulduğunu düşünüyor . bende kızımın altını açtığım zaman bezin içindeki küçük tanelerden vucuduna geçtiğini görüyorum. huggis tende promosyon bez gelmişti bare onu deniyim dedim denemez olaydım.. kızım kakasını yapmış ve resmen ense köküne kadar çıkmış bezin içinden... evde tektim üstündeki badiyimi çıkarim yoksa elini filan bulaştırmasın diye kızımı zaptedim kafasına bulaştırmadan çıkarmayamı çalışayım delircektim. bi taraftan zil çalıyo bi taraftan telefon ayyy iğrenç bi gündü... kzım 9 aylık ilk defa böyle bir şey başıma geldi tabii bezin marifeti bu. neyse ben primaya mesaj atmayı düşünüorum en azından aydınlatırlar.

bu arada ben kenar bantlarıyla ilgili bi sorun yaşamadım...belki bezin boyutumu küçük geliyor acaba? yada çişini çok fazla yapıyo birazda bantları sıkı yapıştırıyosan? aklıma başka bişey gelmedi valla.. geçmiş olsun canım sana.

teşekkür ederim canım. küçük gelmiyordur heralde, normal duruyor üzerinde ama bantları mı çekiştiriyorum acaba dedim ama sanmıyorum. ben de bozduklarını düşünüyorum.. ve mail atmayı düşünüyorum. bir türlü iletişim kurabilecek bi adres bulamadım.

Son düzenleme:
bende şimdilik prima kullanıyorum herhangi bi sorunla karşılaşmadım.tabi bu bebekten bebeğede değişebilir hepsinin cildi farklı sonuçta.ben akşam 9-10 gibi yeni bez koyuyorum sabah 9-10 gibi değiştiriyorum.baya dolmuş oluyor ama hiç çiş çıkmadı ve hiç bantları kopmadı şimdiye kadar.geçen sefer molfix almıştı eşim.yan bantlarını yapıştırırken bi kaç kez elimde kaldı bantlar.bide prima diğerlerinden daha ince o yüzden daha rahattır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…