Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amiliecim allah kolaylık versin canımm..haberlerden takıp edıyoruz evet denızlı çok sallanıyormuşş..allah korusun canımm ne güzel oğlunada arkadş olacak sevındım çok senın adınaa...
amilie depremler için geçmiş olsun canım. Denizlide pek tanıdık yok ama haberlerde denizlide deprem dediği zaman sen aklıma gelmiştin. yeni evinizde hayırlı olsun şimdiden. ne güzel orda oğlunun arkadaşı olacak. ama taşınmak zor işte. Allah kolaylık versin canım.
Merhaba Arkadaslar, Ben Eylül annesiyim.. Oğlum 5,5 aylık, ara ara bebelac ın ara öğünlerinden verıyorum kasık maması yapıp.. Bugun bebelac ın ılk meyveler mamasını verdım.. 1 kase.. severek yedı.. bunun ardından ne kadar sonra oğluma su vermelıyım ve ne kadar ? Bu konusa yardımcı olabılırmısınız ? tesekkurler :)
canım öyle zaman ve süreç yok oğluna istediğin her zaman ver bence suyu zaten o içeceği kadar içer içmeyınce tükürür anlarsın ama sakın susuz bırakma kuzucuğuu..sevgilerlee
Tesekkur ederım arkadaslar cevap ıcın.. Yalnız muhallebıyı her gun duzenlı vermıyorum dedıgım gıbı. Henuz tam anlamıyla ek gıdaya baslamadık.. yanı acaba az verırım de yetmez o da susuzluk cekermı dıye mıktarını sordum.. Ama oğluma suyu verırken sankı susamıs gıbı davranmıyor yanı bırde alıskın olmadıgı ıcın sanırım suya yavas yutuyor yanı kımı zamansa cıkarıyor yutmadan bu yuzden algılayamıyorum ne kadar ıcmek ıstedıgını.. zamanla anlarım sanırım yada tam anlamıyla ek gıdaya baslayınca susuzlugu bellı olur sanırım dedıgını gıbı..
betülcüm ben ogluma suyu biberonla verdigimde dogru düzgün icmiyordu. bende susamis olmasi lazim deyip bardakla icirmeyi denedim . ve hala bardakla vermedigim zaman icmiyor .. yani illa bardakta olacak.
yani sunu diyecegim :))) bi sadete gelemedim yaf noluyo bana :roflol: bardakla vermeyi dene cicik
canım ilk başlardabenım oğluşta pek içmiyordu suyu sışarı çıkarıyorduu..sadece suyu biberonla içiyor onuda normal biberonlarla alıştıramadım hertarafı su yapıyordu elıne alıpp..çekınce gelen biberondan aldım şimdi onunla gayet güzel içiyor zamanla alışır sen aklına geldıkçe ver ona alışırr mmuhallebı vermesen bıle ver canımm sonuçta sütten geçiyor dıye vermeemeslık yapma yanııı..şuan benım oğlum bumm bum dıye suyu kendı istiyorr..
betül benim kız da pek su içmiyo ama emiyo.. demek su ihtiyacını daha çok anne sütüyle gideriyo böylesi daha iyi kaynatınca suyun tadı bir tuhaf oluyo.. hatta susayınca emzir yine de isterse su ver.. bence yani...