Temmuz Anneleri Buraya....

sağlıklı olsunlarr herşey gelip geçiyorr göz açıp kapayıncaya kadarr..bakıyorsun büyümüşlerr..şimdi rüya gibi gelir ama inanın çok çabuk geçiyor unutuluyor bile allah sağlık sıhhat huzur versin gerisi kolayy

hosgeldin eftalya....eftalya ismini cok severim...oyle bir sarki vardi....

ver elini ver bana eftelyaa :))

kizim olsaydi eftelya ismini düsünmüstüm .. esim begenmesede koymayi planliyordum.

hosgeldin cnm
amilie sende hosgeldin seker.buraya bakmiyorum .. geyikte takildik :)
ezgibo sende hosgeldin dattuu

sevalss hoşgeldın canım aramızaa oğluşunun resımlerınıde beklıyoruz enkısa zamandaa..bebişlerimiz ve ciicileri topiğinde temmuz annelerı ve bebekelrı topigi varr oraya eklersın canummm..

teşekkür ederim canım kendi özel bölümüme yani albüme fotoğraf ekledim ordan bakabirsiniz oğlumun yeni fotoğraflarınıda çektiğim zamn ekliycem

ayy askito cum, aynen bende dusunuyordum esimin hosuna gitmemisti,kizim olsada koydurmaz sanirim....kaydirigubbakcemile3

verdiğin linki şimdi okudumda, o bayan çok şanslı. yurtdışında olduğu için bulunduğu yerde bi çok yer varmış bu aktiviteleri yapan. ama burda nerdeee. ankara istanbulda falan varsada benim bulunduğum şehirdeki aktivite merkezleri 2 yaş ve üzeri için genellikle.
ama şuda varki evde yapılabilecekleri kendimiz yaptırabiliriz bebişimize.

herkese merhaba benim oğlumun dişleri çıkıyo çok huzursuz ama ne olursa olsun çok mutluyum başka kimlerin dişleri çıktı muccks

valla hemen hemen herkesin çıktı sanırım ama bi bizimki çıkmadı.

hayırlı olsun teknolog ve sevalss! bi süredir huzursuzluğu vardı oğlumun.. 7.dişi çıkacak diye düşündüm ama henüz görünmedi. üst köpek dişleri çıkacak gibi ama bakalım bekliyoruz.

cress..kreeft boizdede yok anacum dahaa izi bılem yokk yalnız değilsınız yanııı:)))))))9

ezgibocum hayırlı olsun dişiniz.

bizdede daha tık yok her gün bakıyorum ama yok.dişşis oğlum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…