Temmuz Anneleri Buraya....

kıs bu anneler ne alıngan olmuş küsen küsene yapmayın arkadaşlar durumu çok dramatikleştiriyorsunuz üzülüyorum kendi adıma.maeves ben ayırmadım bizimle beraber bu gidişlede ayıramıcaz kaanın ne yapcagı belli olmaz yalnız aynı odaya koyamam yoksa çoktan ayırmıştım

ben hafta sonu ayırmayı düşünüyorum,erken olmaz inşallah.Alışır,odayı yadırgar deniyor,ben de korktum

Bende henüz ayyırmadım yanımızda yatıyor ama sanırım mayıs gibi falan ayırırım diye düşünüyorum şimdilik ama yinede bilemiyorum zaman neyi gösterecek şimdi gece sürekli kalktığı için duymam diye korkuyorum.

biz de henüz ayrılmayı düşünüyoruz. yaşına doğru düşünmek istiyorum. gece sık uyanıyor çünkü.

kızlar ben geyiğede giriyorum ama temmuz anneleri forumunuda takip ediyorum hatta doğum yapanlar bölümünüde takip ediyorum. geyikte sohbet ediyoruz ama diğer bölümlerde sorularımızı paylaşabiliriz. kopmayın anacım, kullanıcı paneline ekleyin bölümleri, her tarafa yetişirsiniz kısa sürede. o nedenle bi sorununuz olunca başlık açın, böylece sorunuz kaynamaz. öptüm hepinizi.

KIZLAR ben 3 aylıkken ayırdım kızım gece gündüz yatağında uyuyor sadece sabahları eşim işe gidince yanıma alıorum 1-2 saat beraber uyuyoruz keyif yapıyoruz anne-kız. ece naz geceleri 3-4 kere kalkıyo 5-10 dk emip uyuyo ama alıştı ayrı yatmaya doktorumuz tavsiye etti ayırmamızı 6-7 aydan sonra alışması daha zor olur dedi uyanıp senin arar bulamayınca da ağlar demişti.

valla ole ayırma soz konusu deıl bızde aynı odada oturuyoruz yatıyoruz yıyoruz sobalı evım hersey bı odada ama ayırmak çok istıyorum

bende ayırmadım daha odasını gece kalkmasını kesınce ayırmayı düşünyoruz yaza doğruu daha ıyı olu bence sonuçta aynı odada ama yanımda yatımıyorummm..bu arada geyık ıyı değil haklısıız belkı ama bılıyorsunuz artık temmuz ennelerınden bızı dışladırla malesef konularımız oradan oraya atıldı yapacak bişi yok en azından çoğu şey bıryerde toplanıyorrr.okumak uzun zaman alsada buluşabılıyoruz en azından geyıkte...elbeltte bırbırımızın sorularını cevaplayacağız bırbıırımıze yardımcı olacağızz.alınganlık yapmayın bence arkadşlar bu bızden değil siteden kaynaklanıyor maleseff ağustos annelerı gıbı bızde sitemızı değiştirelım barı yapacak bişi yok onla ryenı bır sıte bulmuşlar herşeylerıı paylaşıyorlar banada göndermışler lınkı baktım gerçekten buradakı gıbı değil hiçç kımse konu yasaklamıyor özgürce konuşuyor ..

sana katılıyorum canım ayrı ayrı gırmek usandırdı benı hersey temmuızda ıdı sımdı bakmadıgım o kadar konu var kı anlatamama zaman da yok aman ne bılım ıste bakıyom ve kacıyom

günaydın kızlar,yaptığınız yoğurtları en fazla kaç gün bebeğinize veriyorsunuz? Günlük yapmak çok zor oluyor,en iyisi olsa bile.Bir de hazır yoğurt veriyor musunuz?

miskokulum dün kontroldeydik. dr ev yapımı yoğurt tavsiye etti. biz daha ek gıdaya yeni geçicez. o nedenle şimdilik hiç vermedim ama sanırım günlük vermek en iyisi ama günlük yapmakta zor olur. 2 günlükte verilse bişey olmaz sanırım ya.

mis kokulum ben yogurdu birkac kez denedm,tutmadi,bugun yine denicem, oyuzden daha vermedim..gunluk yemesi daha iyi...mesela 2 gunde birde verebilirsin bence...

hilalcım kontrol nasıl geçti... nasılmış bebişimiz...

tşk canım, herşey iyiymiş, ek gıda konusundada bebişlerimizin boy ve kiloları bölümünede yazmıştım ama burayada yazim bari, sütün yetiyor dedi, ama tatlara alışması bakımından günde 1 veya 2 kere meyve püresi, sebze çorbası, yoğurt peynir türü şeyler verebilirsin dedi.

sağolun kızlar cevaplar için.Az yapınca tutturmak zor oluyordu ama denemelere devam edeyim bari.

günaydın kızlar,yaptığınız yoğurtları en fazla kaç gün bebeğinize veriyorsunuz? Günlük yapmak çok zor oluyor,en iyisi olsa bile.Bir de hazır yoğurt veriyor musunuz?

kesinlikle günlük yoğurt! ben bir fincana mayalıyorum. ertesi güne zaten kalmıyor. eğer tutmamışsa tekrar ısıtıp (kaynatmıyorum) sarıp koyuyorum. eğer 4 saat sonra yine tutmamış gibi ise yine aynı şekilde deniyorum. o zaman çoğunlukla tutuyor! anlayacağın baya inatlaşıyoruz! yerimseniben ama ille de tutmazsa yakında süt ürünleri satan bi yer var, nadir de olsa ordan günlük yoğurt alıyorum. 1-2 defa aldım sadece. zaten bebekler için küçük kaseler de var! markette satılan diğer yoğurtlardan vermiyorum. hiç biri olmazsa o gün yoğurt yerine muhallebi veriyorum.

tşk canım, herşey iyiymiş, ek gıda konusundada bebişlerimizin boy ve kiloları bölümünede yazmıştım ama burayada yazim bari, sütün yetiyor dedi, ama tatlara alışması bakımından günde 1 veya 2 kere meyve püresi, sebze çorbası, yoğurt peynir türü şeyler verebilirsin dedi.

sevindim canım.. Kilosu boyu nasıl olmuş..

kilo 8750 gr. boy 68 cm. 6 aylık kız çocukları istatistiğine göre onlarda normalmiş.

X