Temmuz Anneleri Buraya....

kızlar herkese slm görmeyeli forum çok değişmiş çok zor buldum sizi
umarım herkes iyidir
görüşmek üzere ...

selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim neler yaptınız bakalım iyisiniz inşallah :)

Hakıkaten semras hanım çok nadır sizi görebiliyoruz buralarda nerelerdesınnn kuuu özletme kendınııı

ayy inanmıyorum herkez toplanmış canlarım cok teşekkür ederima.s. ama ben haziran annesiyim zaten temmuz annelerinde yerim yok bazı arkadaşlarda benim canımı sıktı o yüzden girmek sohbet etmek bile gelmiyor içimden lütfen siz alınmayın hepinizi cok seviyorum ama yok sogudum o geyik ortamından :a015:

kim ki onlar diye bende sormak istemiyorum....
yinede seni gormek isteriz canim...

hiç sevmiyorum kırgınlık dargınlık işlerini...kırılmayın adasu canımm..gel sen hepinizin yeri ayrı..

temmuz annelerinde bi şey sordğumuz zaman herkes cevap verir bildiklerini yaptıklarını paylaşırdı. ama geyikte yazılanlar, sorulanlar gümbürtüye gidiyor ve ayrıca takip etmek çok zor. geçen bebişler nerde yatıyor odaları ayırdınızmı dedim tek bir kişi cevap vermedi...özlüyorum bende temmuz annelerini ama geyik te baya bi mesai harcamak lazım konuyu takip etmek için ee malum bebekler var ve bütün sayfaları okuyacak kadar vakit bulamıyorum kendi adıma...

ben kendi adıma görmedim canım sorunu..evet bazen çok yoğun oluyor ama seviyorum geyiğidee...

ben odasını ayırmadım daha küçük diye düşünüyorumm..çünkü çok kalkıyorlar uyku düzenleri oturmadı dahaa.biraz daha uykuya alışınca olabilirr..aama oda abinin veya ablanın odasına koyabilirimm..kendi odası var ama bölesi daha iyi kalkınca beşikten etrafa bakıp bizi arıyor çünkğ görünc erahatlayıp kendi kendine oyunlar oynuyor iyice sıkılana kadar...

maeves sana katılıyorum. aslında ben bakmadım bile geyiğe. burda akran olan bebeklerimizle ilgili gelişmeleri paylaşıyoruz. ama bi süredir farkediyorum herkes geyiğe davet ediyor. ve ondan beri katılım da paylaşım da azaldı burda! ne gibi gelişmeler var diye günde birkaç defa girerdim siteye, artık 2 günde bir baksam fazla değişiklik oluyor. çoğunlukla anne adayları var.

haklisin canim,bak ben sana cvp vericektim,okumustum seni..ama o kadar okumustum unuttum cevaplamaya..boyle sorulari bu topikte yada 2008 temmuz anne ve bebekleri topiginde sorabiliriz aslinda...yani cevabini almak istedigimiz sorunlari..
bana katilanlar olursa, boyle olsun bence...ben kimseyi es gecmek istemem..
sordugun soruda onemli..beni de ilgilendiriyor..ben biz daha dogrusu yanimizda ayni oda da yatiriyoruz hala..odasinda yatagi var bizim oda da besigi...onu ayirdim bazi kereler ama saat basi kalktigi icin,yorgunlugum iki kat artti..uykulu uykulu kapilara vuruyordum yani,sersem gibi oluyordum.o yuzden ayni oda dayiz..ama sabaha kadar uyuyan bebekler ayri mi ayni mi...bende merak ediyorum...

X