Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende temmuzda doğum yapıcam daha şimdiden sabırsızlanıyorum
cnm ne güzel tebrikler bende bugünden itibaren karalıyım eski kiloma dönmem gerek plates yapıyorum hergün yarım saat. 3 lt su içiyorum hergün. bununla beraber yediklerime dikkat edicem artık lohusalık bahanesi de yok...kızlar size bi müjdem vaaar:dance:eminim ki benim kadar sizler de sevinirsiniz canlarım benim :1hug:
ben 4 kilo kadar zayıfladım kaydirigubbakcemile2çok mutlu oldum anlatamam hihoyyyt4 kilo pek bi şey sayılmaz ama hiç kilo veremediğim için çok üzülüyordum,verebildiğimi görünce çok sevindim :lepi:çok zor oluyor ama verebilirim inşallah:Saruboceq:
artık yediklerime dikkat ediyorum...önceki yediklerimin nerdeyse yarısını yiyorum,üzülüp duruyodum bi işe yaramıyo diye...bugün görümcem geldi,zayıflamışsın yüzün süzülmüş dedi,nasıl sevindim anlatamam:lepi:
bi de spor yapabilsem tam süper olacak...inşallah veriiriz şu kiloları,eski fıstık hallerimize dönebiliriz kızlara.s
geçmiş olsun arzucumya kendine dikkat et.ela uyurken gündüzleri sende biraz uyu dinlenirsin.öptüm seni.
arzu regl olsa iştah kesmez bünyen zayıfladı sanırım uykusuzluktan dikkat et hastalanma canımm..