Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
emosum olmuş canımmm takvimin de hayırlı olsun sevgiler....sizden tamı tamına bir hafta büyüğüz ve siz aslansınız ..benim kız gibi olursa yandın senn:)))))))))))
arkadaslar merhaba bende kızımın resmini ekliycem 29 temmuz dogumlu ve adı deniz resim yüklemeyi teknolog arkadas özelden yazmıştı ayrıca ona tesk isimlerinizi daha tam bilmiyorum kızlaer kusura bakmayın
hoşgeldin emosum a.s. benim kızın doğumu için dr 28 temmuza gün vermişti, sonra kendisi 28 inde şehir dışında olacağı için 29 una gün verdi, sonrada 29 unda şehir dışından dönemediği için tel açtı 31 ine gün verdi. dedim bende 31 indede gelmiyosanız doğurmuycam kalsın dedim :roflol: :roflol: artık 31 inde sezeryan oldum. son 1 günle temmuz annesi oldum. dr bi daha sallasaydı doğumu, ağustos annesi olacaktım :dilcikar: o zamanda sizleri tanıyamayacaktım :1no2: iiki 31 inde olmuş :teytey:
AYERBA iNŞALLAH CANIM İSTEDİĞİNİZ GİBİ BİR EV ALIRSINIZ. İLK ETAPTA ÖNEMLİ OLAN KİRADAN KURTULMAK DEĞİL Mİ? ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE BİR EV ve ÖDEME KOLAYLIĞI VERSİN.
kızlar bazılarımızın bebişleri ek gıdaya geçti, bazılarımız bu ay sonu geçicez. bu ay mother&baby dergisi "bebeğiniz için sağlıklı ilk yiyecekler" adlı bi kitap hediye ediyor. biberon beslenmesiyle ilgili bir kitap daha hediye ediyor. yani 2 kitap birden. içinde güzel şeyler var. çorba tarifleri, muhallebiler, meyveler, hepsini ay ay anlatıyor. bizlere yararlı olacaktır. ne yedirim diye düşünen arkadaşların işine yarayacağını düşündüm.
kızlar mother&baby parents ve bebeğim ve biz dergilerine üyeyim. sürekli güzel kitaplar hediyeler gönderiyorlar. Aboneliklerde dergiler neredeyse yarı fiyatına geliyor.
Tekno canım ben ilaç emziği aldım kullanamadım. Bir marka yazmışlardı ama adını hatırlamıyorum o daha kolay diyorlardı. ilaç emziği almadan önce de enjektörü yıkayıp damla damla onunla veriyordum ilacı ( rota aşısı yapılırken dikkatimi çekmişti ) neyle verirsem vereyim azğında bekletiyor yutmuyor cadı. Püf noktası bilen varsa yardımcı olsun....
evet canım mother&baby dergisine bende geçen ay üye oldum. 46 ytl ye 1 yıl üye oldum yanındada arnicadan 65 ytl değerindeki oda için buhar makinası hediye ettiler.zaten birazda onun için üye olmuştum ama kitaplarını beğendim. bu ay üye olanlarada yüzde 40 indirim yapmışlar. sanırım 38 ytl ye 1 yıl abone olunuyor. yanındada braunun ateşölçerini hediye ediyorlar.