Temmuz Anneleri Buraya....

günaydın kızlarr, gerçi öğle oldu. kızım hastalandı gece boyu ateşi düşüremedim, sabahladım. kafamçokkarıştı okulada göndermedim, birazdan iğneye gidecek benneyaptımki
ayerba kıs batuhana bakmıştım ben, mesajda yazmıştım, niye bakmadınız dion kıs :dilcikar:
canım çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin...

biliyom kuzucum sen baktın emme senden sonra yine eklemiştim ben :)

offf offff benim yavru uyandı.zaten doğru düzgün uyumuyo kaç gündür.dün sabah bir kalktı akşam 7 de uyudu ağlaya ağlaya.sonra 10 da kalktı artık gözümden uyku akıyodu ne zaman uyudu tekrar bilmiyorum.bugünde sabahın köründe kalktı 6ya 10kala.daha yarım saat falan oldu uyuyalı kalktı hemen.emziğiyle oynuyor kesin ayyy uvvv gııı diye sesler geliyor telsizden :)
hadi gittim ben...

Son düzenleme:
günaydın kızlarr, gerçi öğle oldu. kızım hastalandı gece boyu ateşi düşüremedim, sabahladım. kafamçokkarıştı okulada göndermedim, birazdan iğneye gidecek benneyaptımki
ayerba kıs batuhana bakmıştım ben, mesajda yazmıştım, niye bakmadınız dion kıs :dilcikar:

geçmiş olsun canım şimdi nasıl

meraba kizlar ben geldim emme pek yorgunum parada yok, is de yok koca issiz bilenler bilir, simdi de indirimler basladi cok ucuzluk var alma zamani ama para yok nedeceksek pehhhh, neyse napalim buna da sukur sicacak evdeyiz ona da sukur

hayırlısı olsun canım ya.daha niceleri sokaklarda yatıyor soğuk kış günü.halimize şükretmek lazım.vardır bundada bir hayır.eşin inşallah en kısa zamanda bir iş bulur.rabbim bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar...hayırlısı...

bakalim iste bi kac yere telefon etti konustu ama is yok soguk diolar, bakalim diyorum ya buna da sukur diye zaten hergun, para yoksa bile annemler var onlar beni degil torunlarini ac birakmazlar hehehe:))
ama bugun issizlik icin yazilcak ordan 3 hafta falan sonra az bi sey verirler belki hayirlisi Allah'dan

allah yardımcınız olsun canım inş en kısa zamanda iş bulur eşin.üzülme olurmu

hoşgeldin canum olsun kız siz evinizde mutlu olun işde gelir parada öpüyorum seniiii

benim icin zaten uzulmuyorum ki, millete borc verdik geri veren yok malesef, simdi biz dardayiz adam Turkiye'de keyif catiyor bi sene oldu hala borcunu vercek senağlama neyse ama ben cocuklar icin uzuluyorum oglum oyunca istiyor alamiyorum, ama tabi oyuncaklari ama ama artik yenilerini istiyor hep kucukluk seyleri kadi araba falan istiyor, ama alincada uzuluyorum filistinli cocuklar aklima gelio orda savas ortasinda, rabbim yardimcilari olsun insallah senağlama

herşeyden önemlisi sağlık
sağlık olsun herşey yoluna girer işallah zamanla çorumlu cum...

üzülme kız sütün gider bizlerde öyle büyüdük ne yapalım yok agzımız tatlı olsun sen üzülme canım ben alışık degilim senin üzülmene yırtık ol hadi eskisi gibi

eeece0.jpg

senace kızın çok tatlı maşşalah allah nazarlardan korusun

nasıl yaptınız bende eklemek istiyorum kızımın resmini
siteye yemi uye oldum bilmiyorum

Canım senacenın kızı değil o arzu elanın kızıı...çok güzel yapmışsın senacecim eline sağlıkkk

ay şu son resimdekine bayıldım. eski türk filmlerinden çıkmış gibi olmuş :roflol: ellerine sağlık.

kızlar inanmazsınız batu daha şimdi uyudu.bir yandan yazıp bir yandan arabasını sallıyordum.artık mayışmıştı iyice.uyudu sonunda...sabah 6 ya 10 kala kalkmıştı,inanmıyorum ya.huyu suyu değişti oğlanın...

sanace nasıl yapıyon canım o resimleri...ayerbacım hepsi arada değiştiriyor huy...büyücekler işte öle ölee

X