Temmuz Anneleri Buraya....

Canım senacenın kızı değil o arzu elanın kızıı...çok güzel yapmışsın senacecim eline sağlıkkk

arkadaş yeni canımm ondan hemen anlayamazz..zamanla alışacaktır...bend eolsamm sanacenin kusuzu sanardımm eloş hanımı...a.s.

yanliz degilsin sekerim benim kizda sabahdan belli ayakda mubarek, bi iki kere uyur gibi oldu 4 dk falan sonra uyandi, az once de emzirdim 10 dk olmadan uyandi, simdi de beni yalio kedi yavrusu gibi
ana kuzusu nolcaksak boyle yawssssss

crestcim geçmiş olsun cnm allah şifalar versin inşallah en yakın zamanda iyileşsin inşallah hastalık çok zor walla....

ben 60 evlerde oturuyorum canim ailen burdami ailen nerde oturuyor canim gel valla cocuklarimiz da arkadas olurlar artik beklerim

sagol canim yakiniz ailem orda oturuyor...dogu kisla,realin orda oturuyor....bir daha ki sefere insallah goruselim...harikalar diyarinda olabilir.....mesela....hihoyyythihoyyyt ayy evet bebislerimizde yuvarlanip dururlar orda...sevindim...sen dogma buyume izmitli misin...

kreeft hoşgeldin kıs, nerelerdeydin, merak ettik
zaten burası yakında kadınlar kulübü diilde ruhlar kulübü olacak :roflol:

canim sagol ya,yine bir aradan sonra burdayim...bu arada arzu cum ve teknocum banlanmis....
askitocum sende ,kisa zamanda bekliyoz seni...
bende banlanmamak icin zorluyorum kendimi...bir konudan sebep,şakkıdı..Çok üzgünüm çoook

arkadaş yeni canımm ondan hemen anlayamazz..zamanla alışacaktır...bend eolsamm sanacenin kusuzu sanardımm eloş hanımı...a.s.

bizde yenı oluğuu biliyoz heralde cadıı-tatlicadiarzu- ondan söyledık yoksa eskiler tanır:1closedeyes:

kızlaaar günaydınnnn...
bugün annemlere gidicez,orda kalcaz haftasonu.bikaç gün görüşemicez.oyüzden erkenden geçtim pc başına...
ev almaya niyetlendik,bakalım hayırlısı.inşallah keçiören civarlarından uygun fiyatlı bir ev bulursak alacaz.bu krizde tabiiki para yok da kredi çekecez.kirada oturmak çok zor.ev fiyatlarıda biraz düşmüş.bakalım hayırlısı.kızlar dua edinde bir ev bulalım.bu son şansımız olabilir....

canım senin adına ne kadar sevindim anlatamam..hayırlısıyla bu sıcacık evini...sizin için en iyisi olsun canımm bulursunuz inşallahh..yaza doğru iyice düşer fiatlar..iyi pazarlık yapın çünkü emlakçılar tıtım tıtım tırmanıyorlar ev satmak için müteahhitlerde öyle..ciddi alıcıları hele havada kapıyorlar vee çok iyi indirim yapıyorlar.. 350 000 ytl yi bize 275 000 ytl ye bıraktılarr..düşün sn artık..mutlaka pazarlığı sıkı tutun hem istediğiniz gibi bir evi hemde ucuza alırsınız kesinliklee..

günaydın kızlar
nasılsınız bugün, bebişler nasıl???
bugün burda mis gibi güneş var, banyo yaptırdım ben, mis gibi uyudu, o uyumuşken bi bakim dedim.
ayerba hayırlısı olsun canım, umarım istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz. dediğin gibi ev fiyatları düştü. kiraya vereceğin paranın üstüne az daha eklersin kredi ödersin. daha mantıklı. ama bu aralar kredileri durdurmuşlardı yeniden başlamış sanırım, bende izinde olunca takip edemiyorum. hayırlısı olsun diyelim güzelim.

çok teşekkür ederim canımcım sağol.
canım baya indirmişler ya...
bizde bulursak sıkı pazarlık yapalım,anlaşıldı.
tabii bizde nerde o kadar para,kredi bile vermezler.çok güzel evler varda güç yetmiyo inanki.
hadi ben gittim kızlar anca hazırlanırım.
öpüyorum hepinizi...
artık ptesi görüşürüz.
hepinize iyi hafta sonları...
mucccksss

ayerba cim hayirlisiyla gonlunuze gore evinizi alirsiniz insallah...daruisi olmayanlara ve bizim basimiza ..bende turkiye de bir ev istiyorum,,,insallah olur....

arkadaslar merhaba bende kızımın resmini ekliycem 29 temmuz dogumlu ve adı deniz
resim yüklemeyi teknolog arkadas özelden yazmıştı ayrıca ona tesk isimlerinizi daha tam bilmiyorum kızlaer kusura bakmayın

Son düzenleme:
az önce görünüyordu resimler şimdi yok
sanırsam yapamamısım

Son düzenleme:
bende gördüm emoşum maşallahhh kızımız denize deniz kadar berrak kurban olsunlar gülüşünee...melek yüzlü....resimler görğnğyor arada sitelerden kaynaklı görünmüyor sen merak etmee...

zamanla hepsini öğrenirsin canımm bende sonradan katıldım aralarınaa hepsi çok iyidirr...anlaşamayacağın anne yok..hepside bir melek:icecream::roflol:a.s.

tesekkür ederim kızlar

evet buradaki samimiyet hosuma gitti umarım sizde beni seversiniz:asigim:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…