Temmuz Anneleri Buraya....

............................................]

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy ben temmuz bebek ve annelerine göndercektim yaaaaaaaa

maşallah arzucum çok tatlı ela hanımmm allah nazarlardan saklasın.....teknologgcumm sen bilgilisinn 3 tane çocuğun war sana bişi sorcaktımm bebeğim hastalandıktan sonra ağzını açmıo şimdi kaşığıa bişşi yediremiyorum dönermi eski iştahına şuan iyileşti şükür ama iştahı yokkk seninkilerde öle oldumu hiç bilgilinsindir sen arzucum sendee yazarsan sewinrnmmm

teknocuym sende hoşgeldin cnmmm...

hoşbulduk canımm...evet pek zorlama şimdi onun hem boğazı daha ağrıyordur hemde midesi bulanıyordurr...iştahıda yoturr..benimkiler hiç yemek yemezdilerr..kıızım hala hastalansın yemezz midem bulanıyor anne der ..zaten iyileşmeye başlayınca iştahlarıda geri geliyor..az az verebilirsin..bir kaşıkta olsa yeterli...zorlamana gerek yok
arada denersinn..
ayrıca saçları güzel olmuş bende sandımki sıfıra vurdunn...ama kısa kestimişsin..iyi olmuş yüzü gözü açılmış..

tekno dogru söylüyor canım az az ver iştahı geri gelir sıkma.benim oglan hastalanınca hiç bişey yemiyordu zorlayıncada kusuyordu sen birazda olsa yedir halsiz kalmasın

herkese iyi geceler ben geldım nasılsınız bakemm....hoşgeldınız şekerler özlemiştık sizi

hoş geldin arzucum.nasılsın.seni burda görmek çok güzel.ben konuyu takip ettim gerçekten boş yere banlandınız.en iyisi öyle çok biliyorum görünenlerle konuşmamak sanırım.biz temmuz anneleri birbirimize yeteriz.ama boş ver gerçekten gelmene sevindim.

askito seni özlemle bekliyoruz anacım.

günaaayddıınn annişler nbr
ay kızlar sizlerde hoşgeldiniz ne güzell olleey olleeyy :dance:

cimcime hoşbulduk canımm..bizsiz olmuyorer değilmi:))hehehehehe

Aşkito çatlıyordur şimdi.. Okuyor okuyor yazamıyor... Canım benim ya... Aşkiitocum Banlanman bitince bunların acısını çıkarcaz üzülme.. Öptüm seni......

teknolog sende hoşgeldin canım...

darısı aşkitoya...

ya benim oğluşuma kimse bakmamış senağlama:çok üzgünüm:

günaydın kızlarr, gerçi öğle oldu. kızım hastalandı gece boyu ateşi düşüremedim, sabahladım. kafamçokkarıştı okulada göndermedim, birazdan iğneye gidecek benneyaptımki
ayerba kıs batuhana bakmıştım ben, mesajda yazmıştım, niye bakmadınız dion kıs :dilcikar:

bebeklerimiz ve cicilerimizde ,işte benim minik prensim batuhanım var ya :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…