Temmuz Anneleri Buraya....

corumlu canım sınavın nasıl gectı.cok ter doktun mu.:uhm:teknolog ve arzu ya ne oldu anlamdım ben.gecenlerde ben de gıdıyordum da zor pacayı kurtardım.gormussunuzdur.slogan yasakmısçben de ısraıle kahretmıstım:eek:klava:kötükedihüsosenağlama

maves canım geçmiş olsun bende bugün oğlanı as kalsın koca yataktan düşüruyordum aynı sneınkı gıbı gerı giderken düşüyordu yakaldım korkmuş olacakkı uykusundan uyanıyor ağlayarak halla yavrum kucağım alıyorum susuyor şimdi yanına üzerimden elbisemı çıkarıp bıraktım bakalım inşallah uyur..

kızlar kızım yataktan düştü çok kötü bir şekilde. yüzüstü bizim yatağın ortasındaydı bende mutfktaydım. meğerse geri geri emeklemeye başlamış yatakta yüzüstüyken sırtüstü yere düşüp kafasını filan çarptı. çok kötüydü kabus gibiydi. cumartesi günü oldu. eşim şehir dışında. tomografi filim filan çektiler. ALLAHIMA binlerce kere şükür hiçbirşey olmamış. eve eşyalarımı toplamaya geldim şimdi. kayınvalidemde kalıcam 1 hafta. fırsat bulursam ayrıntıları orda yazarım. bebeğinizin bugün emeklemiyor olması yarın emeklemeyeceği anlamına gelmiyor kızlar. lütfen çok dikkatli olun. ömrümden on sene gitti....

geçmiş olsun.. bebelkler bu tür darbeleri daha kolay tolere edebiliyor, merak etme:ecrin_bebek:

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım bugün?? a.s.
maeves geçmiş olsun canım, dikkatli olmak gerekiyor artık, her yeni gün yeni bir şeyler yapıyorlar. delikafadulden
cimcime kıs senin şu nickin sonundaki 50 ne kıs, memleketinmi? :uhm:
izlen senden naber canım? :jeyyar:

kızlar bıldırcın yumurtası yediren varmı?

günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım bugün?? a.s.
maeves geçmiş olsun canım, dikkatli olmak gerekiyor artık, her yeni gün yeni bir şeyler yapıyorlar. delikafadulden
cimcime kıs senin şu nickin sonundaki 50 ne kıs, memleketinmi? :uhm:
izlen senden naber canım? :jeyyar:

evet canım aynen öylee

cress saol canımm hanin hain bakıyon nasıısn dedikten sonra alınıyom bakk hehehehe:))) İYİM İYİMM.. ŞÜKÜRR

kıs niye hain hain bakim şikerim :jeyyar:
sen hain hain görüyosun :roflol:

maevescim çok geçmiş olsun cnmm verilmiş sadakanız varmış wallahi dediğin gibi çok dikkat etmek gerekiyorrr allah korusun yavrularımızı...

saol canim benim .. sizde ekleyinde gelmis gibi olalim :)
bulusacagimiz yok cünkü .. imkansiz..
oww sen almanyadaymissin ? nerdee??

canımcımm buraya yükleyeceğim en kısa zmanda....bugün canım sıkıldı moralim bozukk....iyi bir temizliğe kalkıştım bakalım arada gelip bakıyorum sizee..muhabbetinşz bol olsunn...

X