Temmuz Anneleri Buraya....

kizlar soylemicektim hani kaybederim falan diye ama dayanamadim saat bura saati ile 13.30 da direksion sinavini geccecem insallah burda cok zor oluyor, cok soru soruolar Turkiye'yi bilemicem ama burasi zor insallah bugun alirim nolur duanizi eksik etmeyin, kolay sorular sorsunlar da bileyim hepsini biliom ama heyecan var azcik olsada iste hayirlisi Allah'dan

allah yardimcin olur bidenemm .. insallah basarirsin !!
ilk kez mi giriyosun ?

burdada cok zor ! hata kabul etmiyolar .. sadece park ederken 3 hakkin oluyo ..

canım başarılar dilerim heycan yapma bende hamileyken aldım ehliyeti zor sorular soruyolar demişsin yazılı sınavmı olucaksın yoksa direksiyon başındamı?

direksion canim direksion, evet askito oyle cok zor vallaha, ikinci kez ya birince merveye hamileydim

benimki kolay gecti hoca yanımdaydı arkadaki görevlilerle konuşttu bende gidip gelmiştim bişi diyememişlerdi ama hakkaten deneme sürümlerinden bile güzel sürmüştüm 100 üzerinden 97 almıştım 3 puanımı neden kırmışlar anlamış degilim :mymeka:neyse aldım yaa önemli olan o sanada basarılar dilerim valla bak heycan yapma ellin ayagına dolanır bu sefer bildiginide unutursun

cadı stres yapma kuuu....eğer stres yaparsan daha çok hata yaparsınn..sakinleştirici all...alma neyse bu seferde ordaa gülme krizlerin filan giriyormuşsun:)))yokyok sen sadece heyacanlanma yiterr..:)))

ne konusu, nolmuş da banlanmış ya teknologla arzu?üzüldüm...

çorumlu başarılar diyorum canım...ya burda arabayı park falan etmiyorsun.sürüp gidiyorsun trafikte.3. vitesi geçersen puan kırıyorlar sadece.koltuk ayarı,emniyet kemeri,aynaları ayarlamak ve sinyal en dikkat ettikleri şey..eee geriye ne kaldı :)

Son düzenleme:
haksız yere banlandılar merak etmeyin ruhları buralarda dolanıyorr hihihihhi:roflol::teytey:yerimseniben

cadıcım başarılar diliyorum sana inş geçersin sınavı neden banlanmışlarkii kısa sürede dönsünler aramıza....

çorumlu başarılar canım. keşke burdada ehliyet almak ordaki gibi olsaydı. belki bi kaç kere giriyosunuz sınava ama olmuşken tam oluyor. burda millet kursa bile gitmeden alıyor. güya şimdi eskiye göre zorlaştırdılar biraz ama nerdeeeee kötükedihüso

arzu el ile teknolog saç başa girmiş zor ayırmışlar :roflol:eek:ndan banlanmışlardelikafadulden:teytey::dance::roflol::1rolleyes:

bak sen şu cadılara diyecem ama o zamanda bizim çorumlunun nicki çalmış gibi olacam :roflol: çorumlucadıcım nickini 2 dk ödünç kullanıom olurmu canım :roflol:

başım gözüm üstüne olur canımm..cadı onlar cadı özelliklede tekno öleymiş..cadıların cadısıı:))))))

valla ya bende anlamadım neden banlandıklarını.ama kötü oluyo yaaa özlüyo insan.şimdi bu saate kadar tekno kaç kez uğramıştı buraya.misafir olanlar onlarmı acaba???

bilmemki acaba bunlar kimler...sanırım birileri buralarda ..gökyüzünden bizleri izliyorr:roflol::1hug:

arzu el ile teknolog saç başa girmiş zor ayırmışlar :roflol:eek:ndan banlanmışlardelikafadulden:teytey::dance::roflol::1rolleyes:

aaaa öylemi canım ben niye duymadım ben ikisi bir olup başkasını yolmuşlar diye duymuştum emmeeeedelikafaduldendelikafadulden

ölemiydi yoksaa aaaaaaaaaaa kuşlar yanlış haber vermiş bana..çokkk kötüüüüüüüü

kızlar kızım yataktan düştü çok kötü bir şekilde. yüzüstü bizim yatağın ortasındaydı bende mutfktaydım. meğerse geri geri emeklemeye başlamış yatakta yüzüstüyken sırtüstü yere düşüp kafasını filan çarptı. çok kötüydü kabus gibiydi. cumartesi günü oldu. eşim şehir dışında. tomografi filim filan çektiler. ALLAHIMA binlerce kere şükür hiçbirşey olmamış. eve eşyalarımı toplamaya geldim şimdi. kayınvalidemde kalıcam 1 hafta. fırsat bulursam ayrıntıları orda yazarım. bebeğinizin bugün emeklemiyor olması yarın emeklemeyeceği anlamına gelmiyor kızlar. lütfen çok dikkatli olun. ömrümden on sene gitti....

kızlar kızım yataktan düştü çok kötü bir şekilde. yüzüstü bizim yatağın ortasındaydı bende mutfktaydım. meğerse geri geri emeklemeye başlamış yatakta yüzüstüyken sırtüstü yere düşüp kafasını filan çarptı. çok kötüydü kabus gibiydi. cumartesi günü oldu. eşim şehir dışında. tomografi filim filan çektiler. ALLAHIMA binlerce kere şükür hiçbirşey olmamış. eve eşyalarımı toplamaya geldim şimdi. kayınvalidemde kalıcam 1 hafta. fırsat bulursam ayrıntıları orda yazarım. bebeğinizin bugün emeklemiyor olması yarın emeklemeyeceği anlamına gelmiyor kızlar. lütfen çok dikkatli olun. ömrümden on sene gitti....

canım ya gecmıs olsun cok sukur bı sey cıkmamıs.ınsallah en kısa zamanda beklıyoz

X