Temmuz Anneleri Buraya....

tuna4wn4.jpg

uy uy maymun senii isiririmmm

melekcim gelincik ates almayami geldiniz lem ? nerdesiniz?

tuna5cj2.jpg

ben şimdi resim büyütmeyi öğrendimya cılkını çıkarırım işin.:))))

yok yaww sen yükle anacım bişey olmaz ben resim bakmayı heledee bebek resmine bakmayı pek seviyorumm....

cikar anam da temmuz anneleri ve bebekleri bölümünde cikar emi :))

merhaba bende temmuz annesiyim aranıza yeni katıldım 29 temmuz dogumlu bir kızım var

valla bayıldım ben bu işeee ...temmuz annelerinden kimse yok derkenn bugün katılanlar varr..hoşgeldiniz kızlarr..sevgilerr...

bosnike yaaa kuzun çok tatlı maşallah
nasıl yaptın canım ya özelden bana anlatırmısın rica etsem

bosnıke maşallah tosuncuğuna çok tatlı maşalahh hilmiş senın evınde çok güzrl yaa...güle güle otur canımm..

emosum hosgeldiiiin insallah ates almaya gelmemissindir :roflol:

güzel paylasimlara insallah

melek sen gelion ben gidiom ben geliom sen gidion :KK70:
daha öncede dedim dimi randevulasalim bizzz

hoşgeldin emoş aramızaa...

kızlar kızım yataktan düştü çok kötü bir şekilde. yüzüstü bizim yatağın ortasındaydı bende mutfktaydım. meğerse geri geri emeklemeye başlamış yatakta yüzüstüyken sırtüstü yere düşüp kafasını filan çarptı. çok kötüydü kabus gibiydi. cumartesi günü oldu. eşim şehir dışında. tomografi filim filan çektiler. ALLAHIMA binlerce kere şükür hiçbirşey olmamış. eve eşyalarımı toplamaya geldim şimdi. kayınvalidemde kalıcam 1 hafta. fırsat bulursam ayrıntıları orda yazarım. bebeğinizin bugün emeklemiyor olması yarın emeklemeyeceği anlamına gelmiyor kızlar. lütfen çok dikkatli olun. ömrümden on sene gitti....

canım yeni okudum ve çok üzüldüm ama bişeyinin olmamasına da çooook sevindim. haklısın çok dikkatli olmalıyız artık hergün ayrı bi sürpriz bekliyo valla bizleri...öpüyorum kızını kocaman...

oh oh herkes uyudu bi askito ben kaldim he, aldim kizlar ehliyeti cok sukur insallah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin rabbim, darisi olmayanlarin basina, ula askito msn versene sen bana ozelden bekliom kirmim kemiklerini he :roflol:

tesekkürler kızlar hosbulduk yeni üye oldm siteyi anlamaya calısıyorum
bu aralar kızımdan fırsat buldukça bakıcam
diş cıkarıyor biraz mızmız
kucgımdanda inmiyor

slm emosum zamanla çözersin bende baya zorlanmıştım çünkü ilk üye oldugum form sitesii benim kız daha diş çıkarmadııı yaaa

1152alb8-7-79929300.jpg

teyzeleri kizima bakarsaniz

Son düzenleyen: Moderatör:
X