Temmuz Anneleri Buraya....

w1536.png

iyi akşamlar diyim bende:)))

he vallaha aksam olmus neyse oglana surup verem de kiz uyudu, azcik bizde yatip dinlenelim gorusuruz daha sonra insallah

sormayın valla oturdum kaldım ne yemek yaptım ne ütü adam akşam gelsin kesçek beniii öptüm hepinizi ve cicişlerinizzziiiiii

aman boşver birazda kendimize zaman ayıralımm..benimde çorba vardı sadece çocuklar yemek istemiyorlar dışarda yemek istediler..bu karda kışta çıkamayacağım için eve söleidm..bir portakal suyu sıktılar kendilerine bana da sıkmışlar saolsunlarr..rahatım bugün yarın allah kerimm..yorulduk artık..yemek ütü iş güçç zaman lazım bizede kendimizi ödüllendiriyoruz arada... valla benim ütü bitmez hiçç herkes hayret eder...ama napimki çorap hariç herşey ütüleniyorr...ondan dolayıda elektirik anasının nikahı gibi geliyorr...püffff ben bugün iş düşünmek istemiyomm....

aynı ütüm hiç bitmiyo asyanın çoraplarını da ütülüyorummm
iş bitmiyo izin veriyom bi gün kendime sonrada yıgılıyo be canım yaaa

kızlar bir konu vardı biraz tartışmalı konu ..incelemede...banlanırsam herkese şimdiden iyi muhabbetler..sevgiler..

anlamadım canım hangi konu konu seninmiydiii

ayy sinir basti imzami ayarlayamadim göstermiyo öffffffff :uhm:

aman boşver birazda kendimize zaman ayıralımm..benimde çorba vardı sadece çocuklar yemek istemiyorlar dışarda yemek istediler..bu karda kışta çıkamayacağım için eve söleidm..bir portakal suyu sıktılar kendilerine bana da sıkmışlar saolsunlarr..rahatım bugün yarın allah kerimm..yorulduk artık..yemek ütü iş güçç zaman lazım bizede kendimizi ödüllendiriyoruz arada... valla benim ütü bitmez hiçç herkes hayret eder...ama napimki çorap hariç herşey ütüleniyorr...ondan dolayıda elektirik anasının nikahı gibi geliyorr...püffff ben bugün iş düşünmek istemiyomm....

VALLA BİZDE DE MANTIK ŞU
MAKİNAYA GİREN HERŞEY ÜTÜNÜN ALTINA DA GİRİYOR. ( Gelenler öyle diyor )
GEÇENLERDE ARKADAŞIM GELDİ.
TEMİZLİK BEZLERİNİ MAKİNADAN ÇIKARDIM.
BANA DİYORKİ NAZLI SEN ŞİMDİ BUNLARI DA ÜTÜLERSİN. sırnaşık şeysırnaşık şey
BİZDE DE HEP YIĞINLA ÜTÜ OLUR senağlama

offfff ya canım cok sıkılıyor.sutumu sagıp verıyorum fakat sut sagma pompam bozulmus galıba artık cekmıyor.yenısını almak mı lazım bılemıyorum.ınanın bence en zor sey sutu sagarak vermek.gunduzlerı cadı hıc emmıyor.sadece gece emıyor. 1 yasına kadar sagıp vereyım gunduzlerı.1 yasından sonra da zaten sutte azalır sadece gece verırım.goguslerım cok acıyor sagarken.calısmak ınanın cok ama cok zor.o kadar sılıdım kı bunu sızınle paylasmak ıstedım...

ay ne iş ne utu nede yemek bıtıyo en zoruda sogukta iş yapmak kızlr donuyom valla ya burda hava çok soguk camlarımı bı gorsenız ıkı parmak kalınlıgında buz var uy yazarken bıle usudum valla sularımız dondu Allah herkese kolay işler versın

ay herkes ban yemiş zaten topicte ınsan yoktu kimsecikler kalmayacak böyle giderse:)))))))))9

ee hadi bakalım göreceğizzz artıkk sıra banamı geldi nee hehehe:)))))

yok anacum kaşınmıyorum iyiyim ben böylee ama teknologla arzuyu özledım bılem heee

günaydın temmuz annecikleri a.s.
teknolog ile arzu-ela nın banlanmış olmasına çok üzüldüm. hatta eğerki tahmin ettiğim konu yüzünden banlandılarsa açıkçası kızdım bile denebilir :kızgın: neyse sağlık olsun bakalım. 1 günlük banmı bu?

X