Temmuz Anneleri Buraya....

selam kızlar!
herkese mutlu bir yıl diliyorum.inşallah tüm olumsuzlukları en kısa zamanda geride bırakır, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yılı sevdiklerimizle beraber geçiririz...
2009 un herkese şans getirmesini dilerim!!!
öpüyorum bebişlerinizi kokulu kokulu.......

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar…

yilbasitv7.jpg

w500.png

mutlu yıllar..sağlıkla..huzurla...sevgiyle..
savaşsız...
sevdiklerinizle...

iyi seneler kızlar... sağlık mutluluk dolu günler sizlerle olsun ..

ayy yenı yıla topicte giren sadece benım sanırım ..artık bütün yıl burda geçecek anlaşıldı :)))))))))))))mutlu yıllar herkeseeee

rose tebrikler tam vaktinde yazmışsın hem de :) 00:00!! kk da yılın ilk mesaj senden gelmiş olmalı:)

teşekürler çorumlu sende ailenle mutlu huzurlu sağlıklı günler yıllar bir ömür geçir..

rose valla tebrikler sen bu seneyi hep bilgisayar başında kk ile geçireceksin anlaşıldı:)))) insan başka dilekte bulunur kısss allah seni emii...00 00 da ne işin vardı burda süpersin vallaa..

saol askitocum sende ailenle tosuncuğunla nice mutlu senler geçir inşallahh..yıllar sonrada gelininle torunlarınlaa mutlu bir nine ol emi...:)))

amma denk getırmışım hakkaten heee...olmaz bukadar 00:00 da burdaymışım kahretsın hep pc başında kalanlardan olucam:)))))))))))

evet kızlar eşimden bahsettim büyük hatta koca koca bebek nmalesef kendimi bebek yerine koyup ilğlenemiyoruummm hasta oldum bu yüzdennn bu arada ben bebişe hoppala siparişi verdim inşallah sever yaaa sabırsızlıkla bekliyorumm

hımm tamam ben bunu biliyorumda adının hoppala olduğunu bilmiyordum :roflol:
bunun hep tavana nereye asıldığını merak etmiştim CADIARZU

kapıya asıyosun bende tavana sanıyodumm

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın.yılbaşı akşamından beri ilk defa giriyorum sayılır.
Rose bu arada gerçekten buravo yılbaşına pc başında girmişsin bütün seneni burda geçirirsin sanırım.bende bulaşık yıkarken girdim bütün sene bulaşık yıkıcam sanırım.:)

ay kızlar bende okey oynarken girdim iyimi :)
erkekler mutfakta çay,sigara içip,siyaset konuşurken,
bayanlar salonda okey oynarken...dalmışız oyuna unutmuşuz saati.tvden birden sesler geldi 3,2,1 :KK43:

günasydın diycem ama öglen olmuş selam annişler ve bebeciklerrrr

X