Temmuz Anneleri Buraya....

resim biraz küçük çıktı ama kusura bakmayın.şu resim büyütme işlemini bir türlü öğrenemedimde.:))

Az önce başka başlıkta yazmış bulundum ama burda yazmak daha iyi :)
HEPİMİZİN YENİ YILI KUTLU VE MUTLU OLSUN.. Yeni yıl sağlık, huzur getirsin hepimize, bebişlerimize, ailemize ve sevdiklerimize..

Hepinize yeni yil istediginiz dilekleri yerine getirmenizi saglasin insallah, dunyada baris, huzur, mutluluk, ekonomisi sikintisi olmasin, dunya huzur bulsun, herkes birbirini sevsin, bebek isteyenlerin bebegi olsun, ehliyet isteyenlerin ehliyeti arabasi ben gibi benim icin dua edin bi kac gun sonra sinava giriyorum insallah bu defa alacagim, ama gunu soylemim hani olmaz da, onun icin hersey diledigimiz gibi olur insallah
tabi once Bizi yaradan Rabbimiz Allah'in izniyle
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinizin yeni yılı kutlu olsun kızlar
çorumlu inş alırsın ehliyeti.bu arada duanda çok güzel olmuşş

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

2009 yılı hepimize sağlık,huzur ,güsellik,
gönlümüzden geçen herşeyi vee
bol kazaçlar getirmesi temennisiyle...
mutlu yıllar hepimize...

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

hepinize mutlu yııllardiliyorum bebişlerinizle kızlar bende ilk gün hareketleri yaptım ama şimdi çok hastayımmmm

ceylasya geçmiş olsun canım. yeniyıla sende benim gibi hastamı giricen kıs. benneyaptımki
bende nezle olmuşum sanırım bebişimede geçicek, onunda gözleri sulanıp duruyor senağlama

ceylasya geçmiş olsun canım. yeniyıla sende benim gibi hastamı giricen kıs. benneyaptımki
bende nezle olmuşum sanırım bebişimede geçicek, onunda gözleri sulanıp duruyor senağlama

hayatım benimki nezle deil idrar yolları enfeksiyonu kendime bakamıyorum ki hiç üşüttüm tabii bende iki bebk var biri kocaman biri küçücükkk napsam bilmem kiii:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ceylasya geçmiş olsun canım sendedemi iki çocuk var büyük kaç yaşında kız

yok hayatım bende 1 tane daha ama 20 yaşındayımm

ceylasya biri kocaman biri küçücük derken sanırım bebeğiyle kendini kasdetmiş :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…