Temmuz Anneleri Buraya....

of ya bizimkiside aynı şekilde yere koymamla dönmesi bir oluyo ama emekleyemiyo ittiriyo falan ama yok ama istediği zaman başarıyyo çünkü sabah yatagın ortasına bıraktım yatagım battal boy bi ara sesi geldi eşim uyuya kalmış oda yerdeydi demekki emekliyo ki oraya kadar gitti ama içim yandı ya emeklese ne yapçam zaten eşimede kızdım kalkıp öocuga bak die hoppala alcam inşallah belki ondsa durur diş işi bizimde yaş aglıyo huysuz ama yok daha bişi eli agzında düdük çalıyo ama yok işte çıksada rahatlasak yaww

benım oğlandada tık yok valla daha 3 kez dondu gerısı gelmesı onu yaparken bıle dunyanın enerjısını kaybettı oda dotunu kaldıramayanlardan

biz önceleri geriye doğru gidiyorduk. şimdi emekleme pozisyonunu alıyoruz ama tam ilerlemiyoruz. eller ve ayakların üzerinde durup ileri geri sallanıyoruz. 1-2 hafta içinde ilerler heralde :) poposunu havaya doğru kaldırması var, görseniz gülmekten ölürsünüz :) yatağın üzerinde yastıklarla bile yalnız bırakamıyorum. yastıkları bile kaldırıyor. :) yuvarlanıyor.

Son düzenleme:
ya bu bebişler sürekli huy mu değiştiriyor anlamadım ki benim kızımın mis gibi uyku düzeni vardı 20 gündür çocuk resmen işkence ediyor bana diş yüzünden olabilir mi ki??? yoksa bööle değişir mi huylar...tecrübeli anneler sorum sizlere:KK66:)

degiştiriyorlar canım dişi tam patlatcagı günlerde uyumaz iki gün falan o degildir ama huy degiştiriyor olabilir

iyiyiz alev'cim emekleyen yok gibi bildigim kadarıyla,sen nerelerdesin hiç girmiyorsun artık

cnm sınavlarım var toefl ve gre yurtdışı master için ocak ayında, zeyneple zor oluyor pek bişeye fırsat bulamıyorum:KK43:(( şu sınavları halledeyim geleceğim gene sık sık...
ela da çok tatlı olmuş maşallah cnm benim...

uram kolay gelsin canım başarılar dilerimm..azimli hanımlar maşallahh çok severim..allah kolaylık versinn..

bizimkini oyle bir yurutecine koymustum,parmak uclari degiyor sadece 1metre kadar ilerlemis gordugumde sok oldum...

benim kızım da aynı minenil .. hastalığından mı , diş mi , yine eski günlere mi döndük gaz mı sorunu çözemedim .. 10-15 kez uyanıyom her gece çok asabi oldum .. ve yorgunum .. canım bişey yapmak istemiyor .. inş. yakında düzelirler..

alevcim haberim olduğu için durumundan tahmin etmiştim ders çalıştığın için kulube giremediğini .. hatta bir ara mail atacaktım napıyosun diye unuttum :) zeynep i öp başarılar , kolay gelsin..

ayni durumu bende yasiyorum febi,artik vucudum saatde 1 kalkmaya kurulmus gibi geceleri,yatagindan aliyorum emziriyorum koyuyorum,,gece boyunca kac kere bunu yapiyorum bilmiyorum,,,sabahta gozlerimi acamiyorum...

Kreeft oğlunmu kalkıyor yoksa senmi kaldırıyorsun.

oglum kalkiyor canim...bazende ben uyaniyorum 1-2 dk sonra onun aglama sesi geliyor, ne denirse buna antipati kuruyoruz oglumla, uyku arasinda....vucudum o kadar alisti yani dogdugundan beri ayni...gece yatmadan once mama da versem kalkiyor emiyor...:ecrin_bebek::a015::bbo:

Son düzenleme:
aynı dert bende var kızlar emmıyo ama kucagımda duracak herhalde üst dişlerimiz çıkıyı ınun huyzuzlugu var

ben hiç öle düşünmüyorun bebekleri resimleri filan paylaştığımızz içinn gönderildik sanıyorumm..

X