Temmuz Anneleri Buraya....

sanırım baya eski bi model yada yurt dışından aldılar çünkü nette arıyorum yok ama çok begendim ya

eski değil canım türkiyede yokk ben ankarada aradım yoktu bir istte buldum onlarda çok aramış mother care de ancak bulmuşlarr..türkiyede arama canım şuan için yok....

ya beni düşündüren çok fazla büyük bide kapılara sılanlar daha iyi deilmi kolayca taşınabilir fiyat olarak daha uygun bide önemlisi yürüteç gibi kalça çıkıklıgı yapar mı acep

arzu bende seni rüyamda gördüm valla şimdi abes olacak ama hidenden sonraa...biri daha vardı anneler kulubünden...haber vermeden gelmiştiniz..senin ikiz bebeklerin vardı....diyorumki keşke haber verseydinizz...ev çok dağınık şimdi temizlik temizlik derken arzu evi böle görünce yanlış düşünme diyomm..hehehehe.....birde ikiz bebekler iki oğlan...heralde iki iyi haber alacaksın iki muradın olcek arkadaşımm..rüyalarım genelde çıkar yada ben öle sanıyorumm..

bilinç altına girmişdir duygu gördüya.kız ne ikizi allah korusun ama iki mutlu haberse sevindim:lepi:belki birgün çat kapı gelebilirimkaydirigubbakcemile3

günaydın teyzelerim sabah sabah annemin laptopunu kırıyorum....kk den kurtulsun diye:))))

1002885gp0.jpg

w599.png

çatkapı misafiri hiç sevmem..mesala dün sabah geceden başıma ağrı girdi başıma geleceği biliyordumda uykudan uyanıpp tembeliğimi hyenemediğimden kalkmadım ilaç almadımm..sabah çatlıyordu mide bulantısı..baş ağrısı mahvoldum...ilaç içtim ama nafilee tuttu bir kere...migren başlangıcıymış arada tutuyorr...kusturup rahatlatıyorr..bide regl de oldumyaa..alt tan üstten..değil ev toplamak..çocukları bile yediremedim..kahvaltıyı 13 dü yaptığımızda...annemde olsa eve gelmeden ara anne diyomm..belki ogün sere serpe yattımm iş yapmadım:)))) ne habersiz giderim nede bana gelsinler..arkadaşlarda bilirr taa iki gün öncdden haber ederler..bende onlara öleyimm..alıştılarr..

bende sevmem müsaitmiyim degilmiyim belki gecelik var üstümde belki uykumu alamadım çocukla uyuyorum

bende sevmem müsaitmiyim degilmiyim belki gecelik var üstümde belki uykumu alamadım çocukla uyuyorum

aynen...canım..belki keyif yapacaktım ogün n..saldım kendimi demi ama...yemeğim yok hazırlığım yok..3 çocukk...bide gel dert anlatt..ondan sonra gittikte ev dağınıktı daha yeni uyanmışlardı..sere serpe yatıyodu diyeceklerr..:roflol::roflol:sengözlerimebaksanab

ya beni düşündüren çok fazla büyük bide kapılara sılanlar daha iyi deilmi kolayca taşınabilir fiyat olarak daha uygun bide önemlisi yürüteç gibi kalça çıkıklıgı yapar mı acep

kapıya nasıl asılıyor bend eonu bilmiyorumm...büyüklüğünü bilememde gittiğin her yere götürebilirin her odaya mutfağa sen iş yaprken yemek yaparken yanında zıp zıp zıplzrr..kalça çıkıklığına neden olabilirmi sanmam yaa..sonuçtaa lisanslı ürünler öyle bişeyde dava açar yabancı millett bizim gibi sineye çekmezz...

kızlar nasılsınız tüm temmuz bebişleri de iyidir umarım fazla giremiyorum ama aklım sizde...biz de haftaya 6 . ayımızı bitireceğiz, diş çıkaranları okudum ama emekleyen yok sanırım..

biz de henüz bi aktivite yok:)))

iyiyiz alev'cim emekleyen yok gibi bildigim kadarıyla,sen nerelerdesin hiç girmiyorsun artık

selam annişler nasılsınız benimki emekleme çabasında gibi parmaklarıyla ittiriyo popo havaya kalkıyo kendi etrafında her yöne dönüyo :nazar:kaydirigubbakcemile5

yok anacım bizmkisi tenbell emeklemek nerde dötünü bile kaldırmıyorr:))))))))))

bizde öyle bırak emeklemeyi yüz üstü yatırıyorum hemen sıkılıp aglıyoruz yada yeri yalıyoruz

öylede bir çıkarsa kuzu bende oda rahatlasa uykusundada ağlayarak uyanıyorr yavruu..rahatlasa kuzumm..

Tunada her iki yöne dönüyor.ama emekleme falan yok.zaten yüzü koyun yatmayı hiç sevmiyor döner dönmez ağlamaya başlıyor.çünkü yüzü koyun dönünce tekrar sırt üstüne geri dönemiyor daha.diş çıkarmaya gelince zaten benimkisi parmağunı emen bir cocuk.o yüzden tam anlayamıyorum.iki adet diş yeri belli gibi gibi ama emin değilim öyle olurmu diye gerçekten bilmiyorum.bekleyişteyiz.

X