- 27 Haziran 2008
- 7.737
- 19
:roflol:bana diyene bakk....her daim burdasın diyee....3 çocukla filannaniknanikvalla elim çabuk demekki birde maşallah benim tosun sesszi...ağlayan bir bebek değil..bazennn onun için ağlıyorum çok sessiz diyee...çünkü ben çok sesizdim çok ezildimmm..cazzgır olursan ezilmiyorsun..o yüzden oturup ağlıyorumm tosuncuğuma ..şimdi neysee büyüyünce aynı oluyorlar çünkü...kızımm çok ağlayan bir bebektee anlatamamm..uyanırr sebepsiz 3 saat ağladığını bilirimm..kucaktan hiç inmez kimseye gitmezz...benimle yapışık ikiz gibi büyüdü...herkes sabrım karşısında şaşardı....biraz büyüdü konşur oldu yine herşeye ağlayan mutlu olmayan bir bebek oldu..sebepsiz ağlar ağlarr..artık yeter derdimm...sus artık kızım derdimm..her istediğini yapardımm..bu seferdee anne susamıyomm....susamıyomm..diye ağlardı..senağlamamalesef zor bir bebektii..şimdi öteki kuzuda onun gölgesinde büyüdü oda sessiz ve duygusal..iki oğlumm duygusal ama şimdi bu meleğim hem sessiz hem duygusal...hem olduğu ortama sığann ayak uyduran bir çocuk....ilerde herkes ezer diye üzülüyorumm...ağlayan bir bebek olsaa devamlı kucağımda olcak yada devamlıı bişeylerle oyalamaya çalışacağımm.aama o elinde bir poşet bazenn kendi kendine oynuyor ben iş yaparken ben ev süpürüken oda oda benle pusetind edolaşıpp beni izliyorr....zamanım ondan bol...yoksa 3 çocuk..ikisi okula gidiyorr çok zor olacak diye nasıl yapacağım diye düşünüyordum hamileyken..ama şükür bebeğim sessiz...ama yırtıcı olsun inşallah...büyüyünce....hepsine yetişiyorum çok şükür... şimdilik yarım yamalakta olsa bazı şeyler..yemekleri yapılıyorr...dersleri çalıştırılıyorr...kızımın dersleri 80 90 100 geçen bir 60 almış oturduk beeraber ağladık...çok düşük diyee..sonra çalıştırdım 97 almışş...kaydirigubbakcemile2
çok uzun oldu yawww..neysee...okuyanıda öpimm:Şenizokumayanıdaa:roflol::sm_cool:
genelde bilgisayar başında değilim..evde 3 bilgisayar var..çocukların benim laptopp..mutaka birinde kk açık oluyor ama başına olmuyorumm..bakıyorum arada yazan varsa cevap veryorumm...açık diye başında değilim anlayacağın...mucksss canımmm........:1hug::asigim:
çok uzun oldu yawww..neysee...okuyanıda öpimm:Şenizokumayanıdaa:roflol::sm_cool:
genelde bilgisayar başında değilim..evde 3 bilgisayar var..çocukların benim laptopp..mutaka birinde kk açık oluyor ama başına olmuyorumm..bakıyorum arada yazan varsa cevap veryorumm...açık diye başında değilim anlayacağın...mucksss canımmm........:1hug::asigim:
Son düzenleme: