Temmuz Anneleri Buraya....

bebeklerin kaç dereceden sonra ateşi var demektir ben 37.5 die biliyorum doğrumu ...

canim cok sagol,ozel yazicam sana burda neler yapabilirim..sen daha tecrubelisin..simdi yusuf durmuyo...yardimci olursan sevinirim....

canim benim ozelim kapanmis bende anlamadim acmaya calistim ama olmadi,siteden kaynakli sanirim bende sana msnemi vermek istiyorum,benim yusufta durmuyor simdi:)))))))))))yollicam musait oluncakaydirigubbakcemile5

canım bebeğin kaç aylık yazmamışsın. ben kulaktan ölçüyorum. 37 pek te yüksek bir ateş değil. her bebek diş çıkartırken ateşlenmiyor. ben 37.5 falan olursa fitil kullanıyorum. yarım saat falan bekliyorum. düşmezse doktoru arıyorum veya götürüyorum. ateşi 38 falan olursa doktora götür bence. 6. hastalık olduğunu düşündüm ama sanmıyorum çünkü 38 e falan çıkıyor ve düşmüyor birkaçgün 39-40 falan oluyor hatta.başını nemlendir sık sık ince giydir. ama 38-38.5 olursa hemen ara doktorunu.çok geçmiş olsun.

canim benim ozelim kapanmis bende anlamadim acmaya calistim ama olmadi,siteden kaynakli sanirim bende sana msnemi vermek istiyorum,benim yusufta durmuyor simdi:)))))))))))yollicam musait oluncakaydirigubbakcemile5

ben msn adresimi yolladim ozelden,sana ulasicakmi bilmiyorum..insallah olur...

Tüm Temmuz annelerinin bebeklerinin ve ailelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruum..

Not: Ayrıca bugün benim doğum günüm:hooray:

Tüm Temmuz annelerinin bebeklerinin ve ailelerinin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruum..

Not: Ayrıca bugün benim doğum günüm:hooray:

Seninde Bayramın Kutlu Olsun Canım

Bu Arada Nİca Mutlu Yıllara İyiki Doğdun İyiki Varsın.Hayat Daima Sana Güzellelikler Getirsin.

u2rem doğum günün kutlu olsun.
Herkese sevdikleri ile birlikte nice mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum.

herkes ii bayramlarr alevcim doğum günün kutlu olsun canımm nice mutlu senelere....iiki doğdunn

[ı]teşekkürler arkadaşlar...bende herkese mutlu huzurlu yavrularımız ve sevdıklerinizle birlikte nice bayramlar diliyorumm..
Alevcim canım doğum günün kutlu olsun arkadasım nice senelereee:içelim:[/ı]

Birbirinden güzel tüm annelerin ve dünya tatlısı bebişlerin kurban bayramı kutlu olsun.allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın
sevgiler...öptümm....

kızlar hepinizin kurban bayramınızı kutluyorum bebişlerimizle nice bayramlara ereriz inş..

Alevcim iyi ki doğdun cnm , mutlu yıllar..

Herkese iyi bayramlar bebişlerinizle,goncanızla ve diğer sevdiklerinizle daha nice güzel bayramlara

bebekresimlerimbayram1paz6.png

w640.png

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.:1hug:a.s.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

güzel anneler ve dünyanın en güzel bebekleri bayram sizden üzüntülerinizi alsın yerine mutluluk ve umut getirsin herkese iyi bayramlar

şeker bebeklerin güzel anneleri bayramanız kutlu olsun bebişleri kocamaan öptüm.
u2rem nice yıllara canım

X