Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız kızlar bizde şimdi oturmaktan geldik kızımla :) bebek görmeye gittik daha 1 haftalık pek miniş hepinizi öptüm Şenizkaydirigubbakcemile5
ben bunalimdayim galiba bu aralar kizlar...bu memleketin havasi beni boguyor....kendimi yanliz hissediyom..butun arkadaslarimi turkiyede biraktim...simdi tek rahatladigim yer burasi..slklntilarimi paylasabildigim yer....birde kuzucum bana arkadas,esim de beni anlamak istemiyor, bilerek sanki...
ben bunalimdayim galiba bu aralar kizlar...bu memleketin havasi beni boguyor....kendimi yanliz hissediyom..butun arkadaslarimi turkiyede biraktim...simdi tek rahatladigim yer burasi..slklntilarimi paylasabildigim yer....birde kuzucum bana arkadas,esim de beni anlamak istemiyor, bilerek sanki...
maşallah annesi darısı bizim bebeklerekaydirigubbakcemile2
yardım edi bayanlar bebegim çok aglıyo ve ateşi 37 acaba diş mi çıkarıyo doktora götürcektim ama eşim müsait olmadı uykularından aglayarak uyanıyo huzursuz ve uyuyo sürekli
tatlim seni en iyi ben anlarim,,,ama kendini uzme iki senen gecsin bak nasil buraya uyum saglayacaksin,ilk geldigimde inan o kadar cok agliyordumki arkadaslarimi biraktim burada kimse yok diye,trye bi gittim hersey degismis araya ayrilik girmis herkes kendi hayatini kurmus istesende eskisi gibi degiller,yani dusunki sen nasil burada yeni bi duzen kurdun onlarda sensiz duzene alistilar,keske benim sehirden tasinmamis olsaydin.kendine cevre yapmaya calis,mesela benim ogluma hamileyken kursa gittim ve arkadaslarim oldu,buradaki ggd de bilgilendirme toplantilari oluyor,senin sehirdede vardir belki,oglun buyuyor bak ggd deki oyun odalarina goturursun tanisirsin,iki sene kendine zaman tani bak nasil herseyin degisecek sabret,paylasmak istersen benimle paylasabilirsin canim :1hug::1hug:
yardım edi bayanlar bebegim çok aglıyo ve ateşi 37 acaba diş mi çıkarıyo doktora götürcektim ama eşim müsait olmadı uykularından aglayarak uyanıyo huzursuz ve uyuyo sürekli
alın benden o kadar yanımda hıç kımse tanımadıgım bır yer bende bunalımdayım Allahtan bebegım var bıde kk yı yenı keşfettım buraya gırmek için can atıyorum dıyebılırım kızlar