Temmuz Anneleri Buraya....

nasılsınız kızlar bizde şimdi oturmaktan geldik kızımla :) bebek görmeye gittik daha 1 haftalık pek miniş :nazar: hepinizi öptüm Şenizkaydirigubbakcemile5

nasılsınız kızlar bizde şimdi oturmaktan geldik kızımla :) bebek görmeye gittik daha 1 haftalık pek miniş :nazar: hepinizi öptüm Şenizkaydirigubbakcemile5

oh oh maaşallah büyümüşlerde bebek görmeye gitmişler.bende geçen gün 2 aylık bi bebekle karşılaştım baktım benimki kocaman olmuş.halbuki bana hiç büyümeyecekmiş gibi geliyodu

ben bunalimdayim galiba bu aralar kizlar...bu memleketin havasi beni boguyor....kendimi yanliz hissediyom..butun arkadaslarimi turkiyede biraktim...simdi tek rahatladigim yer burasi..slklntilarimi paylasabildigim yer....birde kuzucum bana arkadas,esim de beni anlamak istemiyor, bilerek sanki...

üzme canım kendini.bazen insan kendini kalabalıkta bile yalnız hisseder.bak bizler varız

kreeft üzme canim kendini .. burda cogumuzun arkadaslari kalmadi ki .. evlilik cocuk insan en yakin dostlarindan bile uzaklasiyo.
benimde paylasabildigim bi sizler varsiniz .

ben bunalimdayim galiba bu aralar kizlar...bu memleketin havasi beni boguyor....kendimi yanliz hissediyom..butun arkadaslarimi turkiyede biraktim...simdi tek rahatladigim yer burasi..slklntilarimi paylasabildigim yer....birde kuzucum bana arkadas,esim de beni anlamak istemiyor, bilerek sanki...

tatlim seni en iyi ben anlarim,,,ama kendini uzme iki senen gecsin bak nasil buraya uyum saglayacaksin,ilk geldigimde inan o kadar cok agliyordumki arkadaslarimi biraktim burada kimse yok diye,trye bi gittim hersey degismis araya ayrilik girmis herkes kendi hayatini kurmus istesende eskisi gibi degiller,yani dusunki sen nasil burada yeni bi duzen kurdun onlarda sensiz duzene alistilar,keske benim sehirden tasinmamis olsaydin.kendine cevre yapmaya calis,mesela benim ogluma hamileyken kursa gittim ve arkadaslarim oldu,buradaki ggd de bilgilendirme toplantilari oluyor,senin sehirdede vardir belki,oglun buyuyor bak ggd deki oyun odalarina goturursun tanisirsin,iki sene kendine zaman tani bak nasil herseyin degisecek sabret,paylasmak istersen benimle paylasabilirsin canim :1hug::1hug:

valla şekerim sanmaki sadece yurtdışına gidince öyle oluyor. bende türkiye içinde il değiştirdim evlendikten sonra. aynı şeyler banada oldu. hele birde bebekten sonra daha çok oluyo bu tür şeyler. ama inanki zaten herkes hayat tasasında, ha trürkiyede de ha oralarda. neyseki kk varda uzaklarda yakın oluyor böylece. :enbuyukkk:

alın benden o kadar yanımda hıç kımse tanımadıgım bır yer bende bunalımdayım Allahtan bebegım var bıde kk yı yenı keşfettım buraya gırmek için can atıyorum dıyebılırım kızlar

ben istanbuldayım ve annemler de burada yaşıyor ama gene kimsem yok. evlenip avrupa yakasından anadolu yakasına taşındım ama ne komşu ne arkadaş ne dost. annem uzak gelemiyorlar sık sık. arkadaşlarım karşıda herkezin işi gücü var. insan çok bunalıyor. yavrularımız var evet ama insan iki sohbet edip bi kahve içip nefes alacak birilerini arıyor.

yardım edi bayanlar bebegim çok aglıyo ve ateşi 37 acaba diş mi çıkarıyo doktora götürcektim ama eşim müsait olmadı uykularından aglayarak uyanıyo huzursuz ve uyuyo sürekli

ben evlendim buraya geldim....hem baska bir ulkeye gelmek,hem yeni evli olmak,bir yandan hamilelik, hepsi bir sene icinde oldu...belki 1-2 sene turkiye de kalip herkezin isi gucu ayri oldugunu gorseydim,herkez kendi halinde biraz daha tesellim oludu buraya gelince belki,evlendigim gibi buraya gelince anliyamadim pek...herkezinde boyle sorunlari olabiliyormus..insan gercekten bir arkadasim olsa diyor,dertleri paylascagin...o ozlemi buradan gideriyorum...hepinize tesekkurler...benimle paylastiginiz icin...

yardım edi bayanlar bebegim çok aglıyo ve ateşi 37 acaba diş mi çıkarıyo doktora götürcektim ama eşim müsait olmadı uykularından aglayarak uyanıyo huzursuz ve uyuyo sürekli

gecmis olsu canim...bein bebegim daha dis cikarmadigi icin tam bilmiyorum,belki bska birseyde olabilir...doktora gosterebilsen dicem,daha iyi olur bebegin icin....

tatlim seni en iyi ben anlarim,,,ama kendini uzme iki senen gecsin bak nasil buraya uyum saglayacaksin,ilk geldigimde inan o kadar cok agliyordumki arkadaslarimi biraktim burada kimse yok diye,trye bi gittim hersey degismis araya ayrilik girmis herkes kendi hayatini kurmus istesende eskisi gibi degiller,yani dusunki sen nasil burada yeni bi duzen kurdun onlarda sensiz duzene alistilar,keske benim sehirden tasinmamis olsaydin.kendine cevre yapmaya calis,mesela benim ogluma hamileyken kursa gittim ve arkadaslarim oldu,buradaki ggd de bilgilendirme toplantilari oluyor,senin sehirdede vardir belki,oglun buyuyor bak ggd deki oyun odalarina goturursun tanisirsin,iki sene kendine zaman tani bak nasil herseyin degisecek sabret,paylasmak istersen benimle paylasabilirsin canim :1hug::1hug:

canim cok sagol,ozel yazicam sana burda neler yapabilirim..sen daha tecrubelisin..simdi yusuf durmuyo...yardimci olursan sevinirim....

diş olabilir ama ateşi düşmezse götür bence ateşi çok degil biz diş çıkarırken 40 ları gördük ama diş çıkaran bebekte sürekli ateş olmaz iki günden fazlaysa başka bişey olabilir

alın benden o kadar yanımda hıç kımse tanımadıgım bır yer bende bunalımdayım Allahtan bebegım var bıde kk yı yenı keşfettım buraya gırmek için can atıyorum dıyebılırım kızlar

hoşgeldin canım a.s.
dikkat et burası bağımlılık yapıyo hihoyyyt bebişinide öp bizlerin yerine :nazar:

ay canım benim ya ateşini nerden ölçtün koltuk altını yoksa makattanmı.37 ateş ölçülen yere göre değişir çünkü eğer makattansa korkulacak bir şey yok demektir.ama koltuk altından ise muhakkak doktorunu ara veya soğuk kompres yap koltuk altına kasıklarına ama sakın başına koyma soğuk kompresi doktor iyi değil dedi bana

X