Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim kasıklarım ve belim ağrıyor.5 haftalık hamileyim.sizce normalmi.lütfen deneyimlerinizi paylaşın..
Kızlar bende 5 haftalık hamileyim 2 kilo almışım morelim bozuldu şimdi de vermeye çalışıyom ama kızmadan
selam güzel anneler ve dünya tatlısı melekler
bende temmuz annesiyim 07,07,2008 de doğum yaptım.sizleri hamileliğim boyunca hep okudum.ben sorunlu bir hamilelik geçirdim.düşük tehlikem oldu çok kanama yaşadım.geçen sene kurban bayramını hastanede geçirdim.daha sonra bebişte ense kalınlığı yüksek çıktı.Allaha şükür daha sonra düzeldi.o yüzden hep korkular yaşadığım için üye olamadım siteye.ama şükür bebeğim BARIŞ EGE'm çok sağlıklı.şu an 5. ay içindeyiz.4 aylık durumu 7120 kg 62 cm.herşey yolunda.Allah hepimizin bebeklerini korusun.onlar hep sağlıklı mutlu ve bizlerle olsunlar.sevgiler.
selam güzel anneler ve dünya tatlısı melekler
bende temmuz annesiyim 07,07,2008 de doğum yaptım.sizleri hamileliğim boyunca hep okudum.ben sorunlu bir hamilelik geçirdim.düşük tehlikem oldu çok kanama yaşadım.geçen sene kurban bayramını hastanede geçirdim.daha sonra bebişte ense kalınlığı yüksek çıktı.Allaha şükür daha sonra düzeldi.o yüzden hep korkular yaşadığım için üye olamadım siteye.ama şükür bebeğim BARIŞ EGE'm çok sağlıklı.şu an 5. ay içindeyiz.4 aylık durumu 7120 kg 62 cm.herşey yolunda.Allah hepimizin bebeklerini korusun.onlar hep sağlıklı mutlu ve bizlerle olsunlar.sevgiler.
slm kizlar bende bakiyorum hic kimsecikler yok,rose17 askito corumlu yok diyordum sen yazmisin,sen nasilsin bebis nasil???
iste geldim burdayiimmkaydirigubbakcemile5
nickimi okuyunca sevindim walla..
bu aralar gezmekten ve misafirlerimden pek firsat bulamadim . ins tekrar eski tempoma döncem şakkıdı
abonman hosgeldin canim .. hamileligin süresince bizim yazdiklarimizi takip etmissinde niye üye olup sikintilarini bizlerle paylasmamissin onu anlamadim ..
elimizden geldigince sorunlarina ortak olurduk..sana destek olurduk ..
neise kismet simdi tanismakmis .tekrar hosgeldin
tulp nasilsin canim .. senin bebiste dombik dombik masallahh.. simdi tam sevilme kivamindalar .. benimkini sabah aksam yuvarliyorum walla gamyoncuiremsu