Temmuz Anneleri Buraya....

arzu ve sema tebrik ederim site cok guzel olmus..kaydirigubbakcemile5
son zamanlarda giremiyorum internete, oğlan artik gündüz neredeyse hiiic uyumuyor..:sm_confused: :sm_confused:
zaten az kiloluydum bu yemek tarifleriyle dal gibi olurum...senağlama senağlama

bide utanmadan nutella koymuşsunuz...nayır nolamaaaz dayanamayacaguuuuuuummmmm... -tatlicadiarzu-

kızlar ben doğum yaptığımdan beri annemle babam yanımdaydı,bugün gittiler kendimi çok kötü hissediyorum...:1no2:
hem çocuğa nasıl bakıcam diye korkuyorum hem de onlara çok alışmıştım,onun üzüntüsünü yaşıyorum...oğluştan fırsat kalsa hüngür hüngür ağlıcam valla...
annem varken o kadar iyiydi ki...gece ben bebeğimi emziriyodum hemen annem alıyodu,altını temizlemesi,gaz açıkarması,uyutması,avutması ona kalıyodu...sabah kahvaltı masasına hazır oturuyodum,yemeğimizi yapıyodu,bebeğimi yıkıyodu hatta kıyafetlerini bile elinde yıkıyodu...o kadar rahat ediyodum ki...ona bırakıp çarşıya bile gidebiliyodum...a.s.
şimdi napıcam çok korkuyorum...annem burdayken azıcık sıkışsam hemen bağırıyodum aannneeeee
hemen gelip alıyodu...şimdi nasıl alışıcam bilmiyorum...
bugün hiç durmadı oğlum çok huysuzlandı,babasıyla ikimiz zor başettik,yarın o da evde olmayacak,nasıl başedicem diye çok korkuyorum...
bi de annemleri çoook özledim,şimdiden ayrılık acısı çöktü içime valla :çok üzgünüm:

Canim bukadar karamsar olma atlim alişaksinn merak etme korkulacak bişi yokk.bak aramizda en başindan yalniz olan anneler var onlar gibi sende en güzel şekilde geçireceksi bu zorlu dönemi....bu arada senin anneliğin daha yeni başliyor tatlimm.

kızlar ben doğum yaptığımdan beri annemle babam yanımdaydı,bugün gittiler kendimi çok kötü hissediyorum...:1no2:
hem çocuğa nasıl bakıcam diye korkuyorum hem de onlara çok alışmıştım,onun üzüntüsünü yaşıyorum...oğluştan fırsat kalsa hüngür hüngür ağlıcam valla...
annem varken o kadar iyiydi ki...gece ben bebeğimi emziriyodum hemen annem alıyodu,altını temizlemesi,gaz açıkarması,uyutması,avutması ona kalıyodu...sabah kahvaltı masasına hazır oturuyodum,yemeğimizi yapıyodu,bebeğimi yıkıyodu hatta kıyafetlerini bile elinde yıkıyodu...o kadar rahat ediyodum ki...ona bırakıp çarşıya bile gidebiliyodum...a.s.
şimdi napıcam çok korkuyorum...annem burdayken azıcık sıkışsam hemen bağırıyodum aannneeeee
hemen gelip alıyodu...şimdi nasıl alışıcam bilmiyorum...
bugün hiç durmadı oğlum çok huysuzlandı,babasıyla ikimiz zor başettik,yarın o da evde olmayacak,nasıl başedicem diye çok korkuyorum...
bi de annemleri çoook özledim,şimdiden ayrılık acısı çöktü içime valla :çok üzgünüm:

canım bende aynen senin gibiydim anneme çok alışmıştımm herşeyle o ilgileniyodu bugün gideli 1 hafta oldu...merak etme alışırsın ben bir haftada alıştım Allah kolaylık veriyoo...üzülmee

Canim bukadar karamsar olma atlim alişaksinn merak etme korkulacak bişi yokk.bak aramizda en başindan yalniz olan anneler var onlar gibi sende en güzel şekilde geçireceksi bu zorlu dönemi....bu arada senin anneliğin daha yeni başliyor tatlimm.

evet canım ben bunu hep düşünüyodum,yalnız olanlar nasıl yapıyorlar diye...çünkü annemleyken bile zaman zaman çok zorlanıyoduk...bebek bakmak çok zor,hele bi de benimki gibi susmuyosa...çok ağlıyo nasıl avutacağımızı şaşırıyoruz...bi de bütün gün memede...hiç bırakmıyo,memeler yara oldu,artık ağlaya ağlaya emziriyorum...
ben bebekle başedebilsem ne mutlu...bi de koca evin işi,yemek,çamaşır,bulaşık...bunları nasıl hak edicem?duşa bile giremem ki burası dehşet sıcak,kan ter içinde kalıyorum...
ama asıl içimi acıtan annemleri şimdiden çok özledim...:çok üzgünüm: her ne kadar anne olsak da biz de ana kuzusuyuz bi yerde...:teselli: ben gurbet geliniyim,zaten annemlere hasret yaşıyorum,bu 46 günde çok alıştık,bi kaç gün bana çok zor gelecek,oğlumdan zaman kalsa hüngür hüngür ağlayasım var gerçekten :çok üzgünüm:

evet canım ben bunu hep düşünüyodum,yalnız olanlar nasıl yapıyorlar diye...çünkü annemleyken bile zaman zaman çok zorlanıyoduk...bebek bakmak çok zor,hele bi de benimki gibi susmuyosa...çok ağlıyo nasıl avutacağımızı şaşırıyoruz...bi de bütün gün memede...hiç bırakmıyo,memeler yara oldu,artık ağlaya ağlaya emziriyorum...
ben bebekle başedebilsem ne mutlu...bi de koca evin işi,yemek,çamaşır,bulaşık...bunları nasıl hak edicem?duşa bile giremem ki burası dehşet sıcak,kan ter içinde kalıyorum...
ama asıl içimi acıtan annemleri şimdiden çok özledim...:çok üzgünüm: her ne kadar anne olsak da biz de ana kuzusuyuz bi yerde...:teselli: ben gurbet geliniyim,zaten annemlere hasret yaşıyorum,bu 46 günde çok alıştık,bi kaç gün bana çok zor gelecek,oğlumdan zaman kalsa hüngür hüngür ağlayasım var gerçekten :çok üzgünüm:

canım sakın moralini bozma bak bende oğlum iki haftalıktı başladım kendim tek bakmaya hem ben trabzonda yalnızım tüm akrabalar eş dost gümüşhanede inanırmısın bnaldığımda çıkıp gidebileceğim bi komşum bile yok akşama kadar evde oğlumla eşimin gelmesini bekliyoruz
merak etme canım insan alışıyo bi iki ağlamadan sonraaasenağlama
ilk zamanlar ne i,ş yapabilirdim ne yemek nede kendime vakit ayırabilirdim şimdi herşey rayına oturdu herşey planlı işliyo sanki a.s
üzme kendini canım oldumu eşin sana yardımcı olucaktır sen merak etmee:1hug:

canım sakın moralini bozma bak bende oğlum iki haftalıktı başladım kendim tek bakmaya hem ben trabzonda yalnızım tüm akrabalar eş dost gümüşhanede inanırmısın bnaldığımda çıkıp gidebileceğim bi komşum bile yok akşama kadar evde oğlumla eşimin gelmesini bekliyoruz
merak etme canım insan alışıyo bi iki ağlamadan sonraaasenağlama
ilk zamanlar ne i,ş yapabilirdim ne yemek nede kendime vakit ayırabilirdim şimdi herşey rayına oturdu herşey planlı işliyo sanki a.s
üzme kendini canım oldumu eşin sana yardımcı olucaktır sen merak etmee:1hug:

BENDE YANLIZLARDANIM KIZLARRRR,KOCA ŞEHİRDE YAPAYANLIZIM senağlama
Bu arada gümüşhaneli nasıl oldu meleğin bi ara rahatsızdıya sonra takip edemedim canım,inş herşey yolundadır,

ula sukredin ne istionuz bebisleriniz sag selim kucaginizda sukur :asigim:a.sya ben ne yapiorum niki cocukla ikisinede ben bakiyorum kiz meme ister ogaln oyun ister iki arada bi derede kaliorum bende biri uyumak istemez digeri zirlar kafayi sayircam bazen sanki:1shok:

saglikla yerinde ya ne olursa olsun sukur iki cocukla disariya cikmak cok zor oglum saga sola kaciyor bende cikmaya korkuyorum annemde calisiyor onceki gibi bakamior idare ediyorum iste aglayin iciniz ferahlar bende aglamak istiyorum basimin belasi akrabalar yuzunden basima bela oldular okuzler neyse ben su kizi yatagina yatiramfisfisfis

corumlu senin anne yaninda deilmiydi ben mi yanliş hatirliyom kuzum,valla öyle deme cok zor oluyo tek başina yikarken bile cok zorlaniyorum ben,

BENDE YANLIZLARDANIM KIZLARRRR,KOCA ŞEHİRDE YAPAYANLIZIM senağlama
Bu arada gümüşhaneli nasıl oldu meleğin bi ara rahatsızdıya sonra takip edemedim canım,inş herşey yolundadır,

ya canım ah ah şu yalnızlık hele insan birazda hasta olunca yanında birilerini arıyoo işte o an kimsenin olmayışı insanı kahrediyo ne zamandır rahatsızım böbreklerim ağrıyo herhaldeki idrar yollarımda enfeksiyon var,kanamam var hemde çok korkuyorum anormal bişey olur diye,soğuk algınlığından dolayı bitkin halsizim inanırmısın bebeği bırakacak kimse olmadığı için gidemiyorum doktora tek git diyceksin ben hastanelerini pek tanımam eşim olmadan bakılıp gelemem yeniyim burada daha
neseki bugün memlekete gidicem orada anneme veya kayınvalideye bırakıp baştan aşağı bakılıcam
sağol canım oğlumdasoğuk algınlığınatutuldu 1 haftadır hasta burnu tıkalı sprey kullanıyorum ve yanında 2 3 tane daha şurup 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım bi değişiklik olucak mı allahım cümlemizin bebişlerini korusun çok zor annelik bebek bekımı o hasta olduğundan beri bende hastayım nese canım başını ağrıttım senin kuzu nasıl allah sağlık sıhhat versin inşallah

ya canım ah ah şu yalnızlık hele insan birazda hasta olunca yanında birilerini arıyoo işte o an kimsenin olmayışı insanı kahrediyo ne zamandır rahatsızım böbreklerim ağrıyo herhaldeki idrar yollarımda enfeksiyon var,kanamam var hemde çok korkuyorum anormal bişey olur diye,soğuk algınlığından dolayı bitkin halsizim inanırmısın bebeği bırakacak kimse olmadığı için gidemiyorum doktora tek git diyceksin ben hastanelerini pek tanımam eşim olmadan bakılıp gelemem yeniyim burada daha
neseki bugün memlekete gidicem orada anneme veya kayınvalideye bırakıp baştan aşağı bakılıcam
sağol canım oğlumdasoğuk algınlığınatutuldu 1 haftadır hasta burnu tıkalı sprey kullanıyorum ve yanında 2 3 tane daha şurup 15 gün sonra kontrolümüz var bakalım bi değişiklik olucak mı allahım cümlemizin bebişlerini korusun çok zor annelik bebek bekımı o hasta olduğundan beri bende hastayım nese canım başını ağrıttım senin kuzu nasıl allah sağlık sıhhat versin inşallah

canım geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıoz idrar yolu enfeksiyonu var kızımda kullandık şurubu bgn tekrar tahlil yaptırcaz kültür inşallah iyileşmiştir...:1closedeyes:

canım geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıoz idrar yolu enfeksiyonu var kızımda kullandık şurubu bgn tekrar tahlil yaptırcaz kültür inşallah iyileşmiştir...:1closedeyes:

ahh canım kıyamam miniğine allahım inşallah iyileşmiştir insanın içi gidiyo onun yerine ben hasta olayım diyosun
hayırlı haberlerini bekliyorum canım öpüyorum minik kuşunuu

kızlar hepimiz hemen hemen öyleyiz yanımızda kimsecikler yok tek başımızayız ama çok şükür ki bebeişlerimiz sağlıklı önmeli olan o ben birde evden işi idare ediyorum çok yoğun oluyor ama allah başka dert vermesin gerisi önemli değil kızlar napalım 2. çocukta rahat ederiz deneyim oluyor bizler için

kızlar dün ilk yalnız gecemizi geçirdik çok zordu...mirmirmirmir
oğluş doğru düzgün hiç uyumadı,hep meme,alt değiştirme,gaz çıkarma,avutma...memelerim de acayip yara oldu,ağlaya ağlaya emziriyorum...eşimle benim yanımda sepetinde yatıyor,uyanınca alıp kendi odasına(yanımızdaki oda)götürüyorum,orda emziriyorum babası uyanmasın diye...ama sabah artık bitmiştim,6 gibi babasına devrettim o uyutmak için bayaa uğraştı ben uyudum...tabii gene 1-2 sefer uyandı,en son 9 gibi emzirip gene babaya devrettim sağolsun o uyuttu ben de onla beraber 12 ya kadar uyumuşum...eşim yardım etti kahvaltı yaptık,gene emme,mızmızlık derken zor uyudu o arada buraya geldim bi bakayım diye...
bugün eşim işe gitmedi,yarın tam olarak yalnız kalıcam bakalın ne yapıcam?:bbo:
bu arada annemleri çok özledim :a015: demin telefonla konuştuk,çok kötü,dokunsan ağlayacak derler ya o vaziyette..oğluşun sesini duymaya bile dayanamadı...ben de annemi çok özledim,insan çocuğu olunca daha iyi anlıyo annenin ne olduğunu,canım annem :1hug:

sağol canım içim ferhladı bira...
valla kızlar çok zor,bi de ben çok duygusallaştım,hem annemi özledim hem de kendime güvenemiyorum bakamıcam zannediyorum...
burda paylaşmak,birbirimize destek olmak çok güzel a.s.

Saol canım biz iyiyiz gibi,bugünlerde kusmamız arttı yine sanırım ben üşütüyorum öyle sütten kuzuma geciyo galiba, birde isilik olmuşuz göğsümüz hep silik hergün banyo yapıyoruz bakalım gecicekmi.sende sıkma canını güzelim bak bizler varız yanlız deiliz en azından böyle düşün,öptük sizi,

merhaba bende temmuz 2007 de doğum yaptım..temmuz annesiyim...temmuz sıcağında doğum yapmış annelere geçmiş olsun,yapacak annelere de Allahtan yardım diliyorum...

biliyorum zor oldugunu ama napcaksiniz boyle annelik istea.s
annem yanimda tam degil yani arabayla 10 dk bile surmez emme calisiyor artik kizim dogmadan calismadigi zaman oglumu alirdi ben rahat olayim diye ama artik calisiyor
zaten kizim dogdugundan belli hep ben kendim yikiyorum yavrumu
oglumu da oyle yapmistim annem bi iki uc kez yikamistir oglumu o istemediginden degil ben vermiordum :roflol:ben kendim yaparim diye
simdi bazen gene alior oglumu sag olsun yani isi olmadigi zaman yerimseniben
ama iki cocukla gercekten daha zormus :1no2:
kizi emzirken oglan acikiyor yada oyun oynamak istiyor oglum bekle emzireyim uyutayim merveyi diyorum aglamaya basliyor oglum kizi yatiriyorum oglanda cizgi film yada baska bi sey yaparken kiz uyaniyor agliyor hangisine bakcagimi sasirdim kiz artik gunduzleri zar zor uyuyor anlamadim niye sastim kaldim-tatlicadiarzu-aynen boyle oldumkaydirigubbakcemile2

Canım benim kuzumda aynı gündüzleri neredeyse uyumuyor artık uyusada en fazla 1 saat uyuyor,hemen uyanıyor gece gündüz farkını ona alıştırmaya calıştık ama biraz fazla alıştırdık galiba,hakikatten senin işinde zormuş canım ama en azından annen var :KK43:

Kizlar Allah hepimize kolaylik versin
ben 20 yasimda anne oldum, kendi evimde yemek yapmasini bilmezken elime ufacik bebek geldi tek basima kaldim haftada 1 gun annem gelebildi cok zor gunler gecirdim ve hala geciriyorum
neyseki bebek biraz buyuyor biraz alisiyorum ona ama evde tek olmak ve dikisli olmak cok zormus

X